Юлски деца-тема 51

• 63 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Ехаааа, Радина, чудесна новина!!!

# 211
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ПОЗИТИВНИ! МАЛКИТЕ САЛАДУРКИ И СЛАДУРКОВЦИ ДА ВИ РАДВАТ И ДА ВИ ДАВАТ САМО ПОВОДИ ЗА УСМИВКИ! МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ В ДОМОВОТЕ ВИ!

# 212
Ехоо, честита Коледа и от нас!

Come on! Get it over with! by Jill on the go, on Flickr

Ние се прибрахме в София и щях да се обаждам за среща, но Калина е с варицела. Даже две от пъпките изглеждат зле и ще трябва да я водя допълнително на лекар. Дано й е размине само с някоя антибиотична паста.

# 213
Весела Коледа и от нас!
Бъдете много обичани и много щастливи дами!
Нека всичко тече леко и лежерно за вас през следващата година и успеха да ви е спътник!
Здраве, късмет и берекет!
Джил, ако размислиш звънни да се видим, нас не ни плашат пъпките  Mr. Green

# 214
  • София
Весела Коледа  Heart Eyes
Пууу, Джил, все не успяваме да ви видим. Бързо да оздравява Инето Hug

# 215
  • София
Честита Коледа и от нас!

Джил, бързо да минават пъпките на Инето. А дребната как е?

# 216
  • При децата ми
Привет момичета! wavey

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО с малко закъснение! Hug Да сте живи и здрави вие и вашите семеѝства! Много топлина, мир и любов да царят в домовете ви!:) Нека успехът и късметът бъдат винаги с вас!!

Весело посрещане на Новата година!! Hug

# 217
# 218
За много години, момичета! Да сте здрави преди всичко, а от всичко останало ви пожелавам по толкова, по колкото ви е необходимо за да се чувствате удовлетворени!  Hug

Надявам се, че сте си изкарали чудесно празниците. Хайде разказвайте, кой къде беше  Hug

При на определено не беше така. От Коледа като се почнахме, че още продължаваме да сме болни. Аз и Елин имахме много високи температури( до 40), които не можехме да свалим ни с компреси, ни с лекарства. Аз на 4 ден включих АБ, а на Елин ден по късно. Какъв е този грип не се влияе от нищо. Няма да ви казвам побърквам се от притеснение, дали с бебето всичко е наред. Все още не го усещам и не знам живо ли, добре ли е, страх ме е да няма някакво увреждане. Температурата ми спадна, но сега така кашлям, че....ще полудея вече. Не знам какво да правя. На 10 съм на 4Д дано Господ е с нас  Cry ММ и големия го изкараха за 3 дни, е продължават да понакашлят, но при тях мина по леко определено.

Та така де, това беше завършека на ужасната, като цяло за нас 2013 година  Confused Дано през новата нещата са в пъти по добре и най-вече да сме здрави  Praynig

Маймунче, чудесно изглеждаш на снимката, рита ли вече бебчето? Кога започна да го усещаш по често?

# 219
  • USA
Честита Нова Година, момичета! Да ни донесе най-вече здраве и много успехи!

Радина, около 16 седмица започнах да усещам нещо, но в 17 вече бях сигурна, че са ритници от бебето. Да оздравяваш бързо Hug. Аз бях болна 2 седмици, много упорит вирус беше. Сега съм по-добре, но все още си чистя гърлото от гной.

Стейси боледува сравнително рядко и ги изкарва бързо вирусите. Тази година обаче не знам какво става, един след друг. Една кашлица я влачи по месец и нощно време се надпреварваме кой повече да кашля. Дават грипът да е януари и февруари и тези дни ще я заведа за ваксина, която мислех да пропусна.

Ние за НГ си бяхме вкъщи, защото на мен ми е лошо и все ми се лежи Embarassed. Стейси обаче я заведох на Новогодишно парти и тя много се забавлява.

# 220
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА И ОТ НАС! МНОГО ЗДРАВЕ И ПОВОДИ ЗА НАЗДРАВЕ!
Радина стискам палци всичко с бебчо да е наред.
Незнам кога ще е грипът тази година, но ме интересува и кога ще има зима. Не е хубаво това, че времето се държи така нетипично за сезона.
При нас нямаше нищо особено интересно по празниците. Кати получи желаните подаръци, но ги удостои само с няколкоминутно внимание. Някак си не усещам у нея онзи трепет с който аз като дете чаках Дядо Мраз да дойде. Имам чувството, че тя приема Дядо Коледа просто като даденост и не я впечатлява особено. 

# 221
  • София
За много години, момичета!

Радина, всичко ще е наред.  Hug

И ние завършихме старата година с кашлици, а бръмбарко направо с пневмония.  Confused Хубаво, че бързо я хванахме и започнахме АБ, та и бързо се оправи. Малкият батко пък реши, че е много подходящо да се повръща на 30.12 вечерта в с. Бели Искър.  Mr. Green Но пък упорито караме ски, въпреки болестите.  Wink

# 222
  • При децата ми
За много години момичета!! Hug Да сте живи и здрави! Много любов, късмет, и повече усмивки през новата година ви желая! Да е мирна, плодовита и на вас да е честита!! Simple Smile
Радина, бързо оздравяване!:hug:
Ние празниците изкарахме вкъщи. Дядо Коледа донесе желаните подаръци на децата, само май на майка им забрави да донесе. Wink На баткото таблет, на сестра му китара, която снощи тя счупи. Crazy
Малката е вкъщи с батко си. Ще я пусна от понеделник на градина, когато и батко и е на училище.

Успешна и весела година мами!! Hug

# 223
Радина, бързо оздравяване!
Ние посрещнахме Нова година вкъщи с кръстниците ни. Децата бяха много щастливи-издържаха до 1ч., но можеха и още..... Wink. Подаръците си ги получиха още на Коледа.... Wink.
И Даниела ще е на градина в понеделник, когато баткото ще е на училище и ние-на работа  Wink

# 224
  • При децата ми
Чочиии, моите деца издържаха до 4:30 ч.Crazy Mr. Green, че даже и не им се спеше после!

Общи условия

Активация на акаунт