Юлски деца-тема 51

• 63 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Честита Нова Година и от нас! Пожелавам на всички ни да сме живи и здрави, децата да палави и послушни точно толкова, колкото трябва!

Мила, Фелисити, Лени - Hug Инето вече е добре, оправи се много бързо. Само двете големи пъпки ги дебнем още дали ще оставят белези. Ния още не се е разболяла, но я чакам всеки момент. Познайте обаче кой друг се разболя вчера и днес е пъпчасал Joy hahaha

Лени, извинявай, че не се обадих, но голяма лудница ни въртя тези дни. Възползвахме се максимално от бабите и ходихме по кина, разходки, магазини.

За 31-ви изпратихме децата при майка ми и ние си вилняхме по площада и баровете до зори. Sunglasses Децата са проспали пукотевицата.

Радина, сигурна съм, че 2014 ще бъде прекрасна за вас и че с бебочка всичко ще е наред. Стискам палци и драсни един ред на 10-ти, за да ни кажеш как сте. Hug
Маймунче, възрастта им е такава на дечковците. Скоро няма да боледуват толкова.
Цветен, абе не знам, и Калина не е супер впечатлена от дядо Коледа, но ние не сме и наблягали на това. За съжаление не успях да подаря поръчания подарък, но изглежда, че децата вече са забравили и не питат дори.

Ох, така ми се лежи, ама трябва да събирам багаж. Crazy

# 226
  • София
Леле, Джил, ти ли се опъпчи или таткото? Бързо оздравяване, че за възрастните е по- гадно.  Hug  При нас момчетата се разминаха без белези, а на бръмбарка ѝ остана от първата пъпка, която ѝ беше до окото, но гледам, че с времето избледнява.

# 227
  • USA
Джил, бързо да минават тези пъпки! Аз пък все съм си мислела, че сме ваксинирани против варицела, явно се бъркам.
А за боледуването, тази година е просто различна, 3 месеца нон стоп вируси. Миналата зима Стейси се разболя 2 пъти с Т за по два дни, това беше.

Цветен, завиждам ви на времето, искам да е топло, тук е -19 в момента и сняг колкото искаш. Хубаво е като е за кратко, иначе този студ писва.
На мен ми е всъщност добре, като бременна все ми е горещо и вчера на -11 си чистих колата от снега с по къс ръкав и яке и си ми беше супер.

# 228
  • София
Маймун, в България няма задължителна ваксина за варицела в календара. При вас мисля, че я има. Все се каня да питам- на аватара ти Стейси ли е?

# 229
Аз пъпчасах. То беше ясно от самото начало, ама все си мислех, че Ния първа ще се предаде. Дано само изглеждам човешки утре, че да не ме спрат на границата. Laughing

# 230
Благодаря ви момичета  Hug Днес ходих до АГ, но само ми опипаха корема и казаха, че болката, която имам ниско долу пък сега е от кашлицата. Даже не ме гледаха на ехографа, но ще изтърпя до 10-ти. Дано всичко е наред  Praynig

Джил, бързо да се оправяте. Вземи изпий една чаша червено вино за да избият пъпките на веднъж и да почнат по бързо да завяхват. Иначе да тук никога не са ни ваксинирали срещу варицела.
Маймунче, аз пък искам да завали един хубав сняг тук, малко да изтрепе гадните вируси, че с това топлото време направо сме пред грипна епидемия. Днес единия доктор каза, че вече са над 40% болните, а сега като почнат учениците училище не ми се мисли  ooooh!

Ние Нова година си я карахме в нас. Бяхме четиримата и беше много хубаво, въпреки, че бяхме болни  Heart Eyes Взехме на децата детско шампанско и те бяха много щастливи, нямаха търпение да стане 00:00 часа  Crazy

# 231
  • София
Хайде да ни е честита новата година. Всичко най-най пожелавам на всички.
Радина, всичко ще е наред, как няма да е  Heart Eyes Бързо оздравяване.
Ауууу, Джил, бързо да минават пъпчоците :* Голям страх ми е тази варицела. В нас също никой не я е карал и ще е настане веселба като я домъкне някой  Laughing М/у другото сериозно съм се замислила дали да не се имунизирам, ако изтрая докато спра да кърмя.
А в момента има някакъв кошмарен вирус с висока Т, ларингит, ставала пневмония...ужасТ! Всички около мен се оплакват Sad

# 232
За много години, мили дами, да е на късмет за всички ни и да ни донесе само хубави неща!
Джил, ми честито, поне ако решиш за трето вече няма да се притесняваш като моята бременна приятелка в момента. само трепери дали няма да довлачи малкия нещо подобно в къщи.

# 233
  • София
За много години момичета!!! Желая на вас и семействата ви много здраве и щастливи дни!!!!
Аз влязох да си потвърдя новината за Радина Heart Eyes Честито много се радвам!!!! А и разбрах, че днес е бил и 4Д прегледа и всичко е наред, пък и мечтата ти се е сбъднала за момиченце Heart Eyes!!!!
А и Маймунче също, нали така? Някой друг да съм пропуснала Blush Желая ви лека бременност с щастлив финал Hug

Ние живот и здраве до 2 седмици ще гушнем нашето второ момиченце така че, стискайте палци Heart Eyes

# 234
  • София
Галеее  Hug Хайде още малко. Стискам палци всичко да мине по вода  Grinning
Тази година за сега само момиченца май се очертават  Wink

# 235
Мина днес този дълго чакан преглед, още повече след последните ни боледувания. Всичко е наред каза лекаря, живо и здраво момиченце си имаме. Дано и за напред нещата се развиват така добре. Страховете ми разбира се си остават, най-вече как ще се справяме, но само здраве да е, ще дерзаем..

Гале, леко и безпроблемно раждане  Hug Ще чакаме да се похвалиш, като се роди и другата ви прекрасна госпожица  Hug

Пишете как са наборчетата? С какво се занимават? Моето последно време е основно или на таблета или на компютъра. Но никога не съм забранявала неща, да си вземе 5 пари сега, че почне ли училище няма да има тази възможност. Иначе като, че ли ми се струва идея по спокоен вече, може би и възрастта си оказва влияние. Все още шъшка и съска, но го поправям, правим упражненията, които логопеда ни е дал и така.

# 236
  • USA
Гале, леко и безпроблемно раждане и здраво бебе! Цвети радва ли се? Стейси всеки ден говори за нашето бебе, чака го с нетърпение Simple Smile .

Радина, много се радвам!

С какво се занимава Стейси, ами с всичко-пластилин, оцветяване, с игрите, които получи за Коледа, бяга из къщи, скача, обожава да играе на криеница, както и да четем книжки и после тя ги преразказва.

Джил, да, Стейси е на снимката. Минаха ли пъпките?

Последна редакция: нд, 12 яну 2014, 00:32 от maimun77

# 237
  • София
Маймун, хубаво, хубаво време, ама все пак не е много на хубаво в този сезон да са тоооолкова положителни температурите, водят до разни отрицателни резултати. Вече в много градове, а днес и в София обявиха грипна епидемия. Освен, че я обявиха започна и някаква яростна психоза по медиите с разни смъртни случаи от новия щам на грипа, развивал се супер бързо за часове можел да ти срине имунитета да доведе до остра дихателна или остра сърдечна недостатъчност, менингит, който пък до оток на мозъка и смърт, та направо не ми се слушат новини. И аз като Радина искам да завали един хубав и продължителен сняг та да умори вирусите.
Радина честита ти "панделка" и го карай по-спокойно ( до колкото е възможно).
Галето стискам палци всичко да е наред и чакам да се похвалиш.
Джил виждам разкрасили сте се и аз очаквам включване Катрин до сега не е изкарала нито една шарка.
И ние се борим с някакъв вирус, Кати втора седмица не е на градина, тези дни и мен ме тръшна.

# 238
  • София
Ето ме да се похваля, че на 14.01.14 се роди Христиана с мерки едно към едно с кака си Simple Smile 2830/48см. Вече сме вкъщи от вчера и колелото си се завъртя. Двете с Цвети много си приличат , само дето Хриси за сега се очертава по-кротичка. Цвети е много превъзбудена в ролята си на грижовна кака от първият ден и се радва и само повтаря "имаме си бебе, йееее" .  Не предполагах, че усещането при второто детенце е толкова силна любов и щастие, явно оървите притеснения покрай грижите ги няма и наслаждаването е по-силно.
Дано всички да ги подмине този ужасен грип, ние сме изолация у нас заедно с Цвети и чакаме снега. И вярно цветен прашец, както всяка година, психозата по медиите е ужасна. Докато бях в болницата хем перкулясах, хем на вън не ми се излизаше като слушах какво става...
Как са бременните:-) на всички пожелавам да са здрави Hug

# 239
Гале, честито ви ново цветенце   bouquet
Да ви е здрава и много кротичка Хриси и много усмивки да ви носи
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт