Юлски деца-тема 51

• 63 889
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Гале,честито и от мен!

Даниела вече втора седмица си е вкъщи,че изкара някакъв вирус със зачервено гърло и двудневна висока Т.... В понеделник вече ще е на ДГ...... Йоан много се дразни,че Дани е добре,а си е вкъщи,а той по най-нечестния начин трябва да ходи на училище...... Sad !

# 241
Галенце, честита ви втора принцеса. Да са ви живи и здрави и двечките и много да ви радват   bouquet Усещането е прекрасно, сега се чудя дали ще е същото и с третото  Crazy Качи някоя снимка на малката бебка във фейсбук да я видим и на сладката и кака разбира се  Hug
cveten prashec, благодаря ти  Hug

Бързо оздравяване на всички, вируса наистина си е доста сериозен. Аз пък да ви кажа, се дразня, че не пускат децата в грипна ваканция. Само в класа на големия ги няма повече от 10 деца. На всичкото отгоре всички казват, че не се изграждал имунитет и може да ни повтори и потрети, независимо, че сме го изкарали. Мога да спра малкото от градина, но как да спра баткото от училище. Вече нямам търпение малко да застуди, че поне да помогне малко за изтрепването на бацилите.

# 242
  • София
Гале, честито! Да ти е жива и здрава малката Христиана! Много да се обичат с кака и да си играят задружно!   bouquet

Радина
, ти как си?  Hug

Аз съм се сдобила с 1бр. бръмбарко с висока Т и малко сополи. Да видим как ще се развият нещата. Ама много упорита тази Т, не ще да спада, дори и с лекарства.  Sad  ooooh!

# 243
  • София
Гале, честита втора дъщеричка! Да е много здравичка, щастлива и усмихната!  Hug
На всички болни дечица скорошно оздравяване!  Hug

# 244
Оо, ама как съм могла да изпусна такава новина!
Гале, да е жива и здрава малката принцеса. Много да се обичате, кака много да помага и да сте здрави, за да се радвате една на друга!

Да ви помрънкам малко. Ние всички се оправихме от варицелата. На Калина ѝ мажа двете бивши пъпки на лицето, за да не остане белег, но вероятно ще остане, че са много дълбоки. И себе си мажа усърдно, но предимно лицето и шията, че крема няма да ми стигне за всичко останало. Laughing Ама да не мислите, че ей тъй всичко си минава - неее - карам вече втори вирус в рамките на една седмица. И за съжаление от варицелата ще ми остане чуден спомен - сдобих се с шум в едно ухо. Ходя по лекари засега и се надявам да успеем да направим нещо, но има голяма вероятност да си остане завинаги.

И на Ния днес ѝ потече носа, ама отказвам да го мисля, че съвсем ще изперкам вече. Тъпча я с хомеопатични, пък дано пресечем. Сигурно от мен се зарази милото маймунче.

Мила, три дни температура и ще се е оправил бръмбарко. Калина го изкара по-миналата седмица това. И Ния след нея, а после и Виктор.

# 245
  • София
Гале, честита принцеса   bouquet Тепърва ще се чувстваш още по-щастлива и благословена  Grinning

# 246
  • София
Ехааа, Галенце, честита да ви е бебка! Да ви е жива и здрава, не по-малко прекрасна от Цветенцето и много щастие на цялото ви семейство  Heart Eyes Наистина усещането с второто бебе е прекрасно, а с трето сигурно е още по-по  Wink

Аз съм спряла Кайо от градина вече втори месец...мислих, мислих и реших, че като съм си у дома и имам възможност да си го гледам и просто няма нужда да си създавам излишни емоции и да ги гледам всичките мъже у дома болни. Живи здрави февруари ще го пусна.

Джил, знам че след варицелата много пада имунитета  Sad Дано бързо оздравеете всички и да ви подминават тез вируси.
Ух, Мила, този вирус е с някаква ужасна Т, както казваш неповлиаваща се от нищо  Sad Дано поне другите ви подмине  Hug
На всички болнички бързо оздравяване.

# 247
  • София
Джил, това с понижения имунитет след варицела при моите се потвърди. Не искам да си спомням лятото след шарката.  Stop Дано ти се оправи ухото на теб.  Hug Между другото като разказа за вашата варицела и се загледах в белега на бръмбарка- почти е изчезнал, така че не се притеснявай много.  Hug

Днес пак беше с Т моят маймун, но като че ли малко по- ниска, та дано да отиваме на оздравяване.  Praynig

# 248
  • София
Гале честита ви радост, да е жива и здрава малката принцеса!
Моята кръщелница е родена на 14.01. много е амбициозна, сега учи медицина в Шотландия, дано и вашата девойка да е ученолюбива и предприемчива.
По повод на грипа, вчера в един от сутрешните блокове, някаква "учена глава" каза, че тази година и студа нямало да успее да умори гадните грипни вируси, но нещо не се аргументира, та се надявам да не е прав и дано наистина студа успее да ги "замръзи".

# 249
  • София

Гале честита розова радост! Жива и здрава да е и много, много щастлива!  Hug

Радина с толкова мъже вкъщи, двенките живот и здраве ще сте като принцеси  Flutter

Май няма смисъл да разказвам и аз за болестите, нищо нечувано и невиждано няма да споделя  Grinning

# 250
  • София
Благодаря за поздравленията момичета  Hug Hug Hug
Дано навалелият сняг и нормалните зимни температури да махнат всички гадни вируси и да оздравеят всички , да си тръгне живота по нормалният начин, че ми омръзна да се озъртам кой киха, кой кашля и да държа Цвети у нас затворена. А тя нииииииикак не седи между 4 стени за дълго Mr. Green
У нас на всеки ъгъл се прави магазин, това е сега на дневен ред. И се местят нон-стоп столове и се пренасят всякакви буклучета и е нещо страшноо. А вашите деца държат ли ви тон? Моята щерка е станала толкова устата и така ми отговаря, че се чудя от лигавщина ли е или е някакъв период? Сега нали е по-деликатна ситуацията, ох мн ми е трудно да балансирам - хем да не се скараш, хем да не разлигавиш... а тази Рачка не е от нечувствителните зодии Simple Smile кога отминава този период, предполагам, че като тръгне на градина ще й е по-лесно?

# 251
Ох, Гале да ти кажа този период не минава. Големият сега повече от всякога ми отговаря и се прави на важен. Малкото суфлира на моменти, та се налага по често да съм строга. Като включим и задълженията, които мисля, че на тази възраст трябва всеки един от тях да има + учене, се чудя дали не прекалявам на моменти.  Rolling Eyes

Кукумявче, всеки път като пишеш отварям с надеждата да се похвалиш  Hug Иначе мъжете дават заявка, че ще ми помагат много за бебето, ама да видим. Всяка вечер е такъв джангър у нас, че се чудя ще успее ли да спи това детенце  Crazy

При мен нещата за сега са добре, половината мина, страха почна повече да ме гони. Rolling Eyes

# 252
Радина, големия тепърва ще се държи така уви, че и повече  Wink - аз съм за втори път в окото на пубертетния циклон, та .... ако го закършиш много, знаеш на чие раменце можеш да подслониш главица  Hug
За помагането съм сигурна, че ще помагат много.
При нас батковците са такива квачки, че не е истина просто - особено в първите 3 месеца едва го докопвах за кърмене  Crazy Laughing Mr. Green е после като проходи и взе да ги строява, вече ми го отстъпваха по-охотно.
Дори онзи ден си умрях от смях с една приятелка и с репликата на баткото - " Мамоооо, това твоето дете няма ли да ляга накрая, че не мога да си допиша букревюто"  Joy hahaha Joy

kukumiavka и аз така като Радина  Hug Peace Heart Eyes

# 253
  • USA
Гале, честито! Да ти е жива и здрава и втората дъщеричка!

# 254
Честито Гале, да ти е жива и здрава малката бебка и много да ви радва!

Общи условия

Активация на акаунт