Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 046
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Kokona20, честито ви завръщане у дома и дано много скоро сте всички заедно!
Тoridim, ЧРД на патерици. Желая ти лесно и безпроблемно раждане и много сладки бебоци.
Мimozka7729 и на тебе желая също всичко да е наред и да гушнеш бебчовците.

Аз да ви се оплача - шийката се е скъсила доста и вече е 14 мм.  Sad
А са доста малки още - 1.7 и 1.8 кг.

# 511
kokona20, чудесно е, че си вече у дома  Hug. Дано за Нова година сте всички заедно! Когато имаш време, пиши подробности.

toridim, при теб нещата изглежда вървят съвсем добре, само ти се шашкаш излишно Simple Smile. Честит рожден ден на патерица   bouquet. Пък твоите девойки, ако пожелаят, може да се родят още тази година Wink.

Мимозка, стискам палци и на теб за леко и безпроблемно раждане!

anamaria_ivanova, това, че шийката се е скъсила, още не е повод за тревога. Може би са ти препоръчали да лежиш повече и да се пазиш. Предполагам, че ти това и правиш Simple Smile.

На мен контракциите ми минаха още в деня, в който се появиха. Продължавам с магнезия и но-шпа. Имам цели два месеца до датата, която си харесах Wink. След Нова година ще се ориентирам към лекар за раждането.

# 512
  • София
Анамария, Беата, почивайте повече, ако можете.  Hug

Фата, хихиии, направо няма от какво да се уморя- тамън приключих инхалациите на девойката и АБ на младежа (с пневмония беше) и малкият батко започна да повръща.  Mr. Green

# 513
Дано скоро оздравяват всичките! Hug Hug Hug След това пък ще си наваксват с лудории след болестта  Mr. Green

# 514
  • София
Мерси, Фата. Лудориите не спират, въпреки болестите, ама спирам по темата, че ще стресна бременните момичета.  Laughing

# 515
Да се похваля и тук, на 29.12.13 след спешно секцио се родиха Антон, 48 см, 2100гр и Мартин, 49 см, 2000гр. Аз и бебетата сме добре!

# 516
  • Шумен
Да са ти живи и здрави малките сладури. На теб бързо възстановяване и скоро вкъщи тримата   bouquet

# 517
  • UK
Да се похваля и тук, на 29.12.13 след спешно секцио се родиха Антон, 48 см, 2100гр и Мартин, 49 см, 2000гр. Аз и бебетата сме добре!

Честита радост у дома! Бързо възстановяване!!!  bouquet

Малко новини и от нас  Wink

Ходих да си видя бебка Теичка smile3534

Порастнала е от вчера насам с цели 110 грамчета  newsm44 причината е, че е  включена на системка, вече сме цееели 1730 грама (вчера бяхме 1620). Истински ще се зарадвам, когато продължи да качва грамчетата и хранейки се с биберон. Искам да си я гушкам у дома вече  Praynig Praynig Praynig

# 518
  Честито   bouquet Да са живи и здрави малките сладури ,а на теб бързо възстановяване  Hug 

# 519

Честита радост у дома! Бързо възстановяване!!!  bouquet

Малко новини и от нас  Wink

Ходих да си видя бебка Теичка smile3534

Порастнала е от вчера насам с цели 110 грамчета  newsm44 причината е, че е  включена на системка, вече сме цееели 1730 грама (вчера бяхме 1620). Истински ще се зарадвам, когато продължи да качва грамчетата и хранейки се с биберон. Искам да си я гушкам у дома вече  Praynig Praynig Praynig

Браво Коконче много се радвам за вас  Hug

# 520
  • София
alexandra.kostova , честито! Да са живи и здрави малките юнаци!   bouquet

Кокона, все такива добри новини от малката Теа и бързо да се прибира у дома.

Весело посрещане на Новата година на всички!  Hug

# 521
Честита Нова година! Със сигурност ще ни донесе най-голямата радост. Да сме живи и здрави да я посрещнем и понесем Wink!

Честити момчета на alexandra.kostova! Да растат здрави и щастливи!

kokona20, чудесни новини! Все така да върви малката Теа и скоро да си я гушкаш вкъщи.

# 522
  • UK
 newsm44 1790 кг, пресни новини от днес  Blush Докторката и е доволна, затова и е изключена системката отново и се премина на захранване  с биберон, дано се задържи на тези кг и започне да се справя добре с храненето и самичка с биберона, за да можем вече да си я вземем Praynig

Благодаря ви за подкрепата момичета bouquet
Въпреки, че едната ми бубка е у дома при нас и се гушкаме, не спирам да съм тъжна и да плача за другата си бебка, която  е там, сам-самичка в болницата  Cry

# 523
Честита Нова Година на всички!!!!! Да сме живи и здрави!!!!

alexandra.kostova да са ти живи и здрави малките и бързо възстановяване.

kokona20 браво на малката Теа. Все така бързо да наддава и много скоро да бъде при мама.  Praynig

# 524
Мимозка, какво става с теб?

Коконка, браво на малката принцеска !

alexandra.kostova
Честито!!!!   party006 Бъдете здравички и скоро у  дома!!!

Общи условия

Активация на акаунт