Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
fata ®  Hug Много благодаря за успокоителните думи! Моят лекар е на работа чак на 08.01 тогава , ако не съм родила , щял леееекинко (направи движение с ръка Shocked) да ми помогне каквото и да означава това ... както обаче споменах , аз няма да имам екип и ще разчитам на случайността и късмета ... Господ да е с нас  Praynig Praynig Praynig дано оживеем всички  Praynig

# 496
Хаха, това за твоя лекар ми напомни за моя... Аз нали родих август, точно най-отпускарския период, и той беше излязъл 3 седмици отпуска. Сигурно си е мислел човека, че няма да ме свари вече и такива очи опули като ме видя отново пред кабинета с огромното коремище да си го чакам  Joy
Недей да мислиш толкова негативно, сигурно ти е много притеснено, то е и нормално, не е само раждането а и мислите за след това...  Hug Говори утре на прегледа, следи се по-изкъсо, ако има нужда или някакви индикации за това. Накарай ги да ти погледнат и кръвното.  Peace
Иначе за самото раждане, след като вече си раждала и знаеш какво е... мен не ме е страх да родя пак отново дори утре, имам прекрасни спомени, даже майки споделят, че близнаци се раждат по-лесно - по-мънички са и контракциите болят по-малко.   Wink Ако ти се чете, в блога ми има много статии и разкази за нормално раждане на близнаци.
Стискам палци и горе главата!

# 497
 Hug Hug Hug

Засега всичко върви ок, утре ще пиша след прегледа! Благодаря тиии! Много обичам такива позитивни хора като теб   bouquet А клипа е убийствен  Joy За сайта- доста често се ровя в него и е/ще е много полезен  Heart Eyes Лека и спокойна нощ ( аз малко ще потанцувам  hahaha- хич не се шегувам )

# 498
  • София
Торидим, при мен близнаците също бяха трета бременност. Контракции имах, но безболезнени и то още от около 17-18г.с., както и с предишната си бременност. Шийката ми беше запазена и нямаше никакви признаци, че тези бебета имат намерение да излизат.  Laughing  Очевидно нямаш повод да се притесняваш, а четенето е хубаво нещо, стига да е с мярка.  Wink  Ако се страхуваш, ходи по- често да те следят, за да си спокойна.  Hug  Не знам къде мислиш да раждаш, но не мисля, че това, че си без екип е проблем. Успех с танците, пък ако не помогнат, опитай със сех.  Wink

# 499
milasara Хихи, мерси много! С танца нещо не се получиха нещата, а за секса ме е страх сякаш  Grinning

Сега да се отчета след днескашния преглед- Йо- 2500гр.( а беше уж по- голямата преди 3 седмици с 200 грама от Ив, и вече е втори близнак (редакция: вече е отстъпила мястото си и може би ще излезе втора newsm78) , Ив- 2600гр. (тя беше по- малката и сега вече тя е първи близнак(редакция: тя е по-надолу и може би ще е първа) Доплер -засега ок,  но с малко повече внимание на Йо заради някакви гранични показания (горно било) ... Води в норма , плацента (сляли са се) трета степен- трябвало да се раждат вече (ами айде де и аз това им говоря  Mr. Green) ... Казаха ми тонове през 2-3 дни. Кръвно 125/80. Ами това е. Аз съм в очакване, но когато , тогава  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде бебчета милички, мама ви очаква  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 29 дек 2013, 03:52 от toridim

# 500
  • UK
Здравейте мами и очакващи Hug

На 22.12 ми се родиха бебенцата Стефани и Теа, с малки кг сме, затова от днес сме у дома със Стефи, а Теа остана в кувъозче на хранене за да наддаде на грамчета в болницата Praynig

Секциото ми беше спешно, т.к ми изтекоха водите  Crazy

# 501
Коконка за Нова Година да сте всички заедно! Бъдете здравички и много щастливи  Heart Eyes Hug

Когато ти остане време, пиши за раждането, грамчетата, как се чувстваш ти ...

Heart Eyes Heart Eyes

# 502
И да почрпя и тук  Mr. Green Имам днес, ден рожден! Почерпете се :

# 503
  • София
КОкона, бързо да наддава и Теа и да се прибира у дома.  Hug

Торидим, честит рожден ден!   bouquet  А първи и втори близнак се определят по реда на излизане ( в твоя случай както са се "подредили" на стартова позиция), а не по килограми.

# 504
milasara Мерси!

Да, аз май не съм го обяснила правилно ...  първи близнак беше Йо (по-надолу), сега обаче ИВ е преди Йо и двете са с главичките Mr. Green

# 505
  • София
Мда, не те разбрах преди редакцията.  Peace Ти защо не спиш? Да не чакаш подарък за рождения ден?  Heart Eyes

# 506
Хихи, ами аз малко си обърнах режима от има няма месец, може и повече... до към 3-4 сутринта съм на линия и не мога да заспя  Shocked то киселини, то намествания, ту наляво, ту надясно ...

... и тихичко на ухо да ти призная ми се иска вече да са в прегръдките ми ...

А ти защо будуваш? Mr. Green

# 507
  • UK
Мимозка, стискаме палци!!! А за профилактиката - защо ще я правите? Все пак си в 37г.с.? Все си мисля, че няма да имат нужда от нея  newsm78

Успех, ние ще чакаме да се похвалиш!  Praynig
Не знам защо искат да ми я правят. Тя колко струва тая профилактика ?

Мимозка, браво на теб стискаш още Peace
Иначе профилактиката е по пътека на НЗОК и не ти струва нито лев на теб, престоя е 5 дни в болницата. Аз минах оттам още в 32 седмица заради високото крвъно се наложи при мен
Rolling Eyes

# 508
  • София
Хихи, ами аз малко си обърнах режима от има няма месец, може и повече... до към 3-4 сутринта съм на линия и не мога да заспя  Shocked то киселини, то намествания, ту наляво, ту надясно ...

... и тихичко на ухо да ти призная ми се иска вече да са в прегръдките ми ...

А ти защо будуваш? Mr. Green

Наслади се на последните бременни дни.  Heart Eyes  А аз съм си нощна птица по принцип и понеже дребните последните 2 нощи ги нямаше, аз вместо да се наспя като човек, се оцъклих и до никое време четох из нета.  Mr. Green

# 509
kokona20 , честито ви завръщане у дома, дано скоро гушкаш и другата принцеска вкъщи!  Heart Eyes

toridim , честит празник!   bouquet Така като гледам съвсем много празници ще съберете в бъдеще в този период  Sunglasses Пък мадамите даже още място имат да се местят, явно голяма борба за първата позиция  Grinning

А аз съм си нощна птица по принцип и понеже дребните последните 2 нощи ги нямаше, аз вместо да се наспя като човек, се оцъклих и до никое време четох из нета.  Mr. Green

Миласара, явно не си достатъчно уморена вечер, а...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт