Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
aleks12, milasara, Нана благодаря ви за отговорите bouquet Нана ние искаме момченце, но  пък каквото дойде, нищо не връщаме Crazy

Много съм притеснена Cry моята малка принцеска днес, не  е качила нито грамче, простооо е задържала досега качените Rolling Eyes Вече много страдам, че сме разделени, тя там сам-самичка в болницата, а аз у дома със сестричката и ... Много се измъчвам, колкото повече времето минава, толкова повече се обезсърчавам, че скоро ще достигне заветните 2000 кг и ще си я вземем  Cry
Поне утеха ми е това, че вече не е в кувъозче  Praynig

Djiji добре дошла  Hug

# 556
Коконче, напълно те разбирам аз така се молих за Мади ако щеш вярвай преди мерене се молих да не напълни памперса  Cry. Щом вече не е в кувьоз няма ли да ви вземат в болницата при нея.
Мади се роди 1980гр спадна до 1890гр 13 дни по късно стигнахме заветните 2080гр малко повече търпение и ще сте заедно.  Hug

# 557
  • София
Djiji риска от ТТТС го има при всяка една двуплодна бременност с еднояйчни близнаци, просто при моноамниотичните, тези без преграда има и допълнителни рискове. Двуплодната бременност както са писали също е по-рискова от едноплодната, което в никакъв случай не означава, че няма редица мами и тук, които са родили и тризнаци, но е важно да се отчете всичко. Редукцията също крие определени рискове.
За конизацията и бременност след това, наскоро покрай една друга мама търсех информация и за съжаление там също има повишен риск от по-ранно раждане. Като учудващо, но серклажа не даваше значима разлика в седмиците на раждане, основно имаше значение дължината на шийката във вторият триместър. За конизацията е важно да се отчете начина и метода с който е извършена тя и каква част от шийката е отнета.
При теб има много неща, които трябва да се вземат в предвид. Хубаво е да се посъветваш с лекарите за твоята конкретна ситуация. Във сайта за ТТТС има и съвети за пазене на леглото и хранене което позволява на плацентата да се храни по-добре от там и бебчетата. Не всички еднояйчни близнаци развиват този синдром.
В различни блогове на майки с многознаци повече от три отново водещи специалисти наблягат на наддаването при майката и храненето.
Шийката обаче е наистина от изключително важно значение за износването на бебето или бебетата до нужните седмици и освен рисковете при многоплодна бременност и еднояйчни близнаци  ви съветвам да измерите хубаво дължината на шийката при прегледа преди взимане на дадено решение след съвет с лекарите.

kokona20 принципно е хубаво да се изчака поне година, за да може цялостно организма на майката да се възстанови и по-голямото дете или дечица да поотраснат. Освен прибирането на матката след секцио е много важно и хубавото зарастване на мястото на шева. Съществуват определени допълнително рискове при следваща бременност и прикрепяне на новата плацента на даденото място, когато все още не е напълно възстановена и заздравяла тъканта. Преди време имаше майка с подобно развитие във форума.
При кърмене например природата го е измислила така, че докато бебетата са основно на мляко и имаш често кърмене цикъла не се възстановява и не може да има нова бременност. Това е естествен начин за да може да има по-голямо разстояние между дечицата, да порастнат и майката да се възстанови преди появата на нов член на семейството. При мен например цикълът се възстанови с близначките едва година и половина след раждането, забременях когато те навършиха две годинки. Малката се роди, когато каките бяха на 2,9 години. В момента се разбират и си играят отлично при тази разлика във възрастта. С малката цикъла ми се възстанови малко след годинката.

# 558
  • UK
Коконче, напълно те разбирам аз така се молих за Мади ако щеш вярвай преди мерене се молих да не напълни памперса  Cry. Щом вече не е в кувьоз няма ли да ви вземат в болницата при нея.
Мади се роди 1980гр спадна до 1890гр 13 дни по късно стигнахме заветните 2080гр малко повече търпение и ще сте заедно.  Hug

Благодаря за подкрепата   bouquet Няма как да стане, защото сестричката и е у дома и се кърмим успоредно с приема на АМ Peace

Аила благодаря за съдействието за везната  bouquet

А аз смятам да изчакам поне 1,5 години иначе, няма да се впусна да забременявам веднага, то и при нас е инвитро, където не  е ясно, дали пак ще се получи, простооо желанието ни за още едно дете е налице Heart Eyes

# 559
Djiji,  Hug!

За много години, мили момичета! Пожелавам на всички ви спокойни бременности и здрави и жилави бебоци на финала!!!

# 560
  • София
Айла, zaiobaio, Нана, Jiji_biji, Дани - момичета благодаря ви, информацията ви наистина е много полезна за мен  Praynig Praynig Praynig
Решението наистина е трудно но с помощта на лекарите ще вземем вярното надявам се  Praynig Praynig Praynig

Коконка - дано скоро малкото човече бързо надава и да си идва в къщи. Трябва време и търпение - радвай се на другата бебка, докато си дойде Теа  Hug

# 561
Момичета след кратък шпионаж , да ви споделя Simple Smile мама е станала toridim. 
На 6.01 са се родили Ивайла-2400 и Йоана-2700. 

# 562
Честито на toridim  Hug  bouquet! А тя само се притесняваше - я какви големи бебки си е родила  Grinning! Да са й живи и здрави, много да радват мама и тати. Като гледам и хубава дата са си избрали да се родят  Simple Smile.

# 563
  • София
Ихааа, Торидим, честито! Да са живи и здрави принцесите! На теб бързо възстановяване и здрави нерви ти пожелавам!   bouquet

# 564
  • UK
Момичета след кратък шпионаж , да ви споделя Simple Smile мама е станала toridim. 
На 6.01 са се родили Ивайла-2400 и Йоана-2700. 

честита радост на мама Торидим Hug  bouquet

# 565
Здравейте  Simple Smile
На 02.01.2014 се родиха Александър 2.500 и Антония 3.080  Heart Eyes
Вече сме си в къщи

# 566
Честито, mimozka7729  Hug  bouquet! Откога чакахме да се похвалиш Simple Smile. Да са ти живи и здрави бебчетата, с любов да се гледате и бързо да растете! Когато имаш време, разкажи повече Simple Smile. Бързо възстановяване на теб!

# 567
Честито на мама mimozka7729 и на мама toridim!!!!   bouquet
Големи бебоци!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!!!
Бързо възстановяване и когато имате време пишете повече.

# 568
  • Шумен
Честита радост на мама mimozka7729 и на мама toridim и от мен   bouquet

# 569
Честита нова година мами!  Simple Smile Да е здрава и изпълнена с хубави емоции  Simple Smile

Мен ме нямаше няколко дни и ето, че имаме много хубави новини
mimozka7729 - честита двойна радост в къщи  Hug  bouquet много се радвам, че вече сте си вкъщи и бебоците са с такива хубави мерки

toridim - честито и на теб момиче - ти спу да устискаш до най-оптималните седмици и виж какви хубави девойки се появиха  Hug Simple Smile скорошно прибиране в къщи желая

добре дошли на всички нови бъдещи двойни мами - много търпение и прекрасни бебенца на финала

аз да ви се оплача - не ме пропуска нито един вирус и нито една бактерия и нито един бацил - никога не съм била толкова болнава - в последните 2 месеца пих 2 вида антибиотик и като за капак до вчера бях в болница с бронхопневмония   Sad  и сега съм на 4-ти вид антибиотик, вече започвам да се страхувам тез бебета моите ще се родят налети с антибиотици, но нищо не мога да направя  - всички болестотворни гадинки ми се лепят

пазете се и си почивайте повече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт