Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 035
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • UK
Здравейте  Simple Smile
На 02.01.2014 се родиха Александър 2.500 и Антония 3.080  Heart Eyes
Вече сме си в къщи

ехааааааааа Мимозка честита ви радост  Hug

# 571
 Toridim, Mimozka честити бебчета! Да растат много здрави и щастливи, а вие да се възстановявате бързо и да ви оставят бебоците да поспивате нощем:)))))))))))))

# 572
  • София
Мимозка, честито! Да са ти живи здрави! Бързо възстановяване на теб.  Hug Страхотни мерки сте докарали.  Wink

# 573
честито на мимозка и торидим. големи бебета  Hug много радост да ви носят

# 574
  • София
Мимозка, Торидим честити бебчета, да растат живи и здрави за радост на мама и тате   bouquet

# 575
Мимозка и Торидим ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ! Hug Така се радвам че всичко е минало добре и бебчовците са си ок,айде повличате ни крак през цялата година все здрави и хубави бебончета да има!  Party  А пък аз през тази седмица съм на ФМ,уф така се притеснявам дали всичко е наред...

# 576
Мимозка и Торидим Честито и от мен!Да са живи и здрави бебоците,много щастливо и безгрижно детство да имат   bouquet  bouquet  bouquet

# 577
Похвал и от мен Simple Smile за Слава-2900и Карина-2700 родени на 01.09:).

# 578
BacuTy,честито за големите моми Simple Smile! Да са ти живи и здрави, да слушкат и папкат, да растат безгрижни и щастливи!   bouquet

Предполагам, че са се родили на 9 януари Simple Smile?

# 579
  • UK
Похвал и от мен Simple Smile за Слава-2900и Карина-2700 родени на 01.09:).

честито Васи Ту, браво за момиченцата, наистина са големички браво на мама и на девойките Hug Живи и здравички да сте и скоро да се гушкате у дома   bouquet

# 580
  • София
ВасиТу, честито! Да са живи и здрави принцесите!   bouquet Струва ми се, че са не са изчакали определената дата, нали?

# 581
Честито на мамите с бебенца!!! newsm30 newsm30

Момичета искам да ви попитам как борите коликите на вашите мъничета. В момента вкъщи си е единия ми син, а другия е в болницата. Успявам да го успокоя, но не знам как ще се справя, когато са при мен и двамата и плачат едновременно  Cry

# 582
  • UK
Честито на мамите с бебенца!!! newsm30 newsm30

Момичета искам да ви попитам как борите коликите на вашите мъничета. В момента вкъщи си е единия ми син, а другия е в болницата. Успявам да го успокоя, но не знам как ще се справя, когато са при мен и двамата и плачат едновременно  Cry

Трудно е! Peace

При мен са и двете принцески и двете реват едновременно, чудя се, коя по-напред да гушна и успокоя ooooh! Давам Инфакол и биогая за коликите, ако кажа, че имат ефект ще излъжа Peace Peace

# 583
Еее, радвам се, че вече и двечките са си вкъщи! Аз давам Абоколикен и също още не виждам ефекта, мисля да купя и такова одеалце за коремчето което се затопля в микровълнова...но явно няма спасение и просто ще трябва да си мине времето...  Hug

# 584
  • София
Здравейте момичета!
Записвам се плахо в темичката с въпрос- аз съм пациентка на клиника Надежда, досега ходих при Сигридов, за съжаление обаче се оказва, че за напред не може да се разчита на него- ще отсъства цял месец, отменят постоянно часове и .т.н. Та въпросът ми е: вие при кой се следяхте и доволни ли сте? За София става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт