Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Мимозка, браво за завидните мерки! Ние май ще сме финни мацки от около 2100гр.-2300гр:) Не се страхувай, за близнаци 36г.с. си е все едно 38г.с. при едноплодна бременност! Аз вече нямам търпение да ги гушнаааа  Heart Eyes Heart Eyes

# 466
И аз нямам търпение да ги гушна ама нещо ме е шубе от това раждане  Shocked

# 467
спете бе хора, спете. аз ако можех щях сигурно 24 часа да спя  Praynig

# 468

Mr. Green Mr. Green

Ох милата!
Аз съм в очакване и не ме хваща сън ... да не говоря за киселините, кашлицата и разни други несгоди свързани с огромните габарити  Laughing Пък като си родя все се надявам двете ми девойки да са от поспаливите  Laughing

# 469
  • UK
Здравейте  Simple Smile  преди малко се прибрах от преглед. Бебетата са пораснали 2.500 и 2.600 и док. каза че може всеки момент да тръгнат да се раждат  #Crazy   почва да ме хваща страх

Мимозка, браво големи бебенца Hug А как се разбра, че всеки момент може да тръгнат newsm78

Моите се движат, като кг, подобно на тези на Торидим Wink

И мен, ме  е страх от пустото му секцио, ама няма друг начин Rolling Eyes

Дж-то Hug Hug Hug Hug  милата, разбирам те, напълно ама  и аз искам да спя, ама нещо не ми се получава, особено вечер Mr. Green след като посетя поне 4 пъти 00 Crazy върви и спи после Crazy

# 470
Ооо спя аз , аз... Като сърбала попарата на нощно кърмене повече от година:))

# 471
Мимозка, браво големи бебенца Hug А как се разбра, че всеки момент може да тръгнат newsm78

Не знам как се разбира ,но док. ми каза да си стягам багажа че може всеки момент да тръгнат. Корема ми  е спаднал и едното бебе е със глава във таза  Shocked

# 472
  • UK

Не знам как се разбира ,но док. ми каза да си стягам багажа че може всеки момент да тръгнат. Корема ми  е спаднал и едното бебе е със глава във таза Shocked

Аааа споко, аз съм така от 1 месец Mr. Green в смисъл, едната ми бебка е слязла така надолу Crazy Иначе и моят корем спадна надолу, това стана с влизането в 9 месец и мисля, че  е нормално Peace

# 473
Момииичетаааа:)))))))), пошпионирах други теми и имам новинааааа.
Коконка вече е мама ( на 22.12) на две куклички Теа, която е по-чъничка и в кувиоз и Стефани:))))))).  Да са й живи и здравии Simple Smile)). Ех, че хубавоооооо:))))
  bouquet

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 15:03 от BacuTy

# 474
Честитооооо на мама Коконка!

newsm06 baloni newsm44

Брвоооо!!! Да са й живи и здрави малките прицеси и скоро да се гушкат с мама Hug Hug Hug

# 475
Честито на Коконка   bouquet
Да са живи  и здрави малките принцеси  newsm06 бързо възстановяване  и прибиране в дома  Hug

# 476
  • София
Кокона, честито! Да са живи и здрави малките принцеси, бързо да наддават и да се прибирате у дома!

# 477
И тук да честитя на кокона прекрасен подарък за коледа Hug.
И да се запиша при вас бременна с две палави момчета  Laughing

Последна редакция: ср, 25 дек 2013, 18:44 от MXM

# 478
  • Шумен
Кокона честита радост, мила   bouquet Бъдете живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи. На теб бързо възстановяване  Hug

# 479
честито кокона  Hug

Общи условия

Активация на акаунт