Ще имам близнаци! Тема с продължение 31

• 44 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
alexandra.kostova , честити бебенца и много радост вкъщи!    bouquet Heart Eyes

kokona20 , съвсем скоро ще гушнеш и другото си прекрасно момиченце! Нека наддава все така добре! Hug

toridim , хе-хе, още си тук!  Sunglasses  Hug

# 526
fata ®  Hug Даа, ама вече хич не ме радва  Mr. Green Но когато, тогава ...
От един месец си стоя на +20кг, това нормално ли е? Не съм качила и грам оттогава  newsm78
На последният преглед ми казаха, че едната е 2800гр., а другата е 2600гр. ама това колко е точно на самото раждане ще се разбере Grinning

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 02:31 от toridim

# 527
  • UK
Торидим , Мимозка Hug браво на вас, много хубави седмици сте стигнали, исках и аз така, ама  Rolling Eyes
Днес ми беше датата за планираното секцио иначе Crazy

Новини от моята бебка Теичка от вчера, храним се със сондичка, вече сме 1800 кг, но искам да я изкл от тези апарати и да я пробват с биберон и  снего, така да продължи да качва грамчетата, днес наобяд очаквам хубави новини за нея Praynig
А бебе Стефани е супер спокойно бебонче, бебенце мечта, обачееее имаме си зъбче Crazy Случвало се изключително рядко, на новородено бебенце да му излезе зъбче, всички ми казват, че било на късмет за малката, ама си е стрес за мама Rolling Eyes Днес ще я водим на детски зъболекар, който ще и извади зъбчето, че ако знаете, как ме хапееее  Mr. Green Ама мама търпи, какво да прави, нали трябва да яде милото, а и кърмата е безценна !!!

Ох, много съм се притеснила с този зъбар, стискайте палчета Praynig

# 528
Коконка, защо ще го махате?

# 529
  • UK
Коконка, защо ще го махате?

Ами, големичко е, и освен, че ме хапе с него при кърмене (което е най-малкия проблем Rolling Eyes) има опастност да падне, докато спи и да се задави ooooh!

# 530
  • София
kokona20 само бях чела за зъбчета при новородени. И наистина препоръката обикновенно е да се махне, защото има риск да падне и да се задави бебенцето.

Последна редакция: пт, 03 яну 2014, 12:34 от Aila

# 531
toridim, mimozka7729, браво на вас! Дано раждането мине леко и скоро да ни се похвалите!

kokona20, всичко ще мине добре - и с ваденето на зъбчето, и с развитието на Теа  Hug! Тепърва има да се тревожиш за какво ли не, опитай се да бъдеш по-спокойна Simple Smile.

# 532
  • София
Кокона, успех с ваденето.  Praynig Предполагам, че не е задължително и зависи от това дали зъбчето е пораснало правилно и не се клати, но стоматологът ще прецени най- добре. Познавам и аз едно бебенце, родено със зъбче.  Laughing Стиснати палци и за Теа.  Praynig

# 533
Не знаех, че трябвда се вади Simple Smile И баба ми се е родила със зъбче. А после дали ще порасне пак на негово място млечно?  Hug

beat@ Мерси и дано да е скоро, че вече всякакви страхотии ми минавт в главата  Mr. Green

# 534
  • UK
kokona20 само бях чела за зъбчета при новородени. И наистина препоръката обикновенно е да се махне, защото има риск да падне и да се задави бебенцето.

Дане би newsm78 да са снимали нашето зъбче Mr. Green Махнахме го, за секунда-две беше цялата процедура, ни рев ни гък, смело ми е бебчето, за разлика от майка си, която щеше да припадне при вида на зъболекар Joy

Даааам на негово място ще си израсте млечно зъбче, после и постоянно и така
Crazy

Моята Теа е днес вече 1800+30 кг, храни се самичка с биберонче newsm44 Другото ми малко геройче Blush

# 535
Коконка,браво ,героини са малките ти кукли,ти също!
Една моя позната също роди сина си със зъбче,но не съм питала дали са го вадили,сигурно са го извадили.
Браво на Теа,все по-силна и по-пухкава ще става. Hug

# 536
Здравейте мами! Честити бебенца на всички, да са ви живи и здрави и много да ви радват! Аз много съм изтървала от темата, но с тези двете хуни нямам време за четене Simple Smile
Пълзим, изправяме се, имаме бебета навсякъде  Joy
За зъбите, не е чак толкова страшно са се кърми, ние сме с по 6 зъба всяка и нищо ми няма. Само че за първи път от 3-4 години насам се разболях, не пия лекарства и кърмя...вече 5 дни на бебетата нищо им няма, надявам се така да си остане и да са добре. Възмутена съм обаче, навсякъде чета какво трябва да давам за хранене и на всякъде пише, че вече трябва да ги кърмя само сутрин, за да се подготвят за отбиване. Какви са тези подготовки на 9 месечни бебета, моите не искат да ги отбивам, направо ще откачат. Който ги е писал тези съвети, явно не е бил кърмен #2gunfire Какви са тези специалисти, само в България се препоръчва ранното отбиване. Развитите западни държави сигурно са бавноразвиващи да се препоръчва колкото е възможно по-дълго да се кърми newsm78 Изобщо нямам сърце да уча такива големи деца как се смуче от биберон. Да не говорим, колко много алергии имам и краве мляко смятам да предлагам след навършване на година. Ама така е, аз съм ненормална да кърмя две бебета едновременно като имам възможност  Joy

# 537
Ех, мамчета, колко от вас вече се радват на своите съкровища Simple Smile, а колко от нас... чакат Simple Smile)).
Мойта дата е 15...
Лошото е, че ме хвана хрема и лека кашлица Confused   

# 538
Аз влязох да раждам с грип и жестока кашлица... Няма по-отвратително и болезнено нещо от раздираща кашлица на прясно секцио  Tired
Пазете се!  Peace

# 539
Здравейте, момичета!

BacuTy, то не останало Simple Smile. Вземай мерки за кашлицата, че да си във форма за раждането Simple Smile.

Аз днес минах на ЖК. Всички сме добре Simple Smile. Чух си двете тупкащи сърчица, а за мерки и теглилки ще ходя след 15 януари на друго място.

Нана, странно е наистина да се насърчава отбиването, като имаш възможност да кърмиш. Захранване не значи спиране на кърменето. Но ти си знаеш докога и по колко, пък и децата определят.

Общи условия

Активация на акаунт