Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 59 282
  • 772
  •   1
Отговори
# 255
 Още в първия епизод Едит въздъхна, че би се оженила за него, като казаха, че е умрял. Иначе се появи като ранен от войната, когато имението беше болница, не си спомням кой сезон беше, но май към втори  Rolling Eyes И тогава само Идит му повярва, че е той и беше до него.

# 256
  • София
И после какво се случи с този човек? Не стана ли ясно той ли е, не е ли?  newsm78

# 257
  • Sofia
Не. Той изчезна внезапно.

# 258
Не ми е ясно кой Патрик обсъждате - удавникът или самозванецът?  newsm78 (Що се отнася до Едит, естествено е за жена, несвикнала на мъжко внимание и без самочувствие, да е податлива и лесно манипулируема. Останалите, обаче не повярваха на 'спасисилия' се претендент за титла и активи   Mr. Green ... Допадна ми алюзията и с други подобни 'лица и събития' - 'чудно спасили се'  Laughing - претендентките за Принцеса Анастасия (Романова), лъже-Алексеевци - претенденти за руския трон, също - не един и двама мераклии  Mr. Green, 30-тина Убавци май са твърдели, че са избягалия от Бастилията Луи Шарл (френски престонаследник, син на гилотинираните Луи16 и Мария-Антоанета). Та така - нека е купон, веселко да става  Party, ... 'ма трон лесно се не дава  Mr. Green )

Не. Просто стана време да си ходи  Mr. Green

# 259
  • Пловдив
За тези, които за първи път гледат сериала сега по телевизията мисля, че ще им е по-интересна тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755498.570

В нея се правят предположения, които ние вече знаем дали са се случили или не, тъй като сме изгледали всички излезли досега серии.
Не гоня никой от тук, да не ме разбере някой погрешно, но лично на мен не ми било интересно да ми казват или да прочета предварително всичко.

# 260
Не ми е ясно кой Патрик обсъждате - удавникът или самозванецът?  newsm78 (Що се отнася до Едит, естествено е за жена, несвикнала на мъжко внимание и без самочувствие, да е податлива и лесно манипулируема. Останалите, обаче не повярваха на 'спасисилия' се претендент за титла и активи   Mr. Green ... Допадна ми алюзията и с други подобни 'лица и събития' - 'чудно спасили се'  Laughing - претендентките за Принцеса Анастасия (Романова), лъже-Алексеевци - претенденти за руския трон, също - не един и двама мераклии  Mr. Green, 30-тина Убавци май са твърдели, че са избягалия от Бастилията Луи Шарл (френски престонаследник, син на гилотинираните Луи16 и Мария-Антоанета). Та така - нека е купон, веселко да става  Party, ... 'ма трон лесно се не дава  Mr. Green )

Не. Просто стана време да си ходи  Mr. Green

И аз бях останала с такова впечатление.

# 261
  • España
Имам въпрос- някой знае ли защо сценаристите  "убиха"  Матю ? На мен ми беше любимец  Sad

# 262
  • в морето до колене
Защото Дан Стивънс е решил да спре да се снима в сериала и да се занимава с други проекти - театър, кино...
Назад в темата сме коментирали за някой си пореден път.

# 263
  • España
Защото Дан Стивънс е решил да спре да се снима в сериала и да се занимава с други проекти - театър, кино...
Назад в темата сме коментирали за някой си пореден път.
О.К. Благодаря ти ! Сега открих темата и се връщам назад да ви чета.

# 264
Чак сега изгледах коледния. Мъчно ми стана за Идит, дано се появи възлюбеният и или поне да има възможността да си отгледа детето.

И за Том ми  е някак мъчно, в трудно положение е. Rolling Eyes

Последната сцена с Карсън и Мисис Хюз беше много мила, дано ги съберат най-сетне. Heart Eyes

А от ухажорите на Мери - определено Чарлз.

# 265
Здравейте, приемате ли натрапници, които за около седмица изгледаха четирите сезона и сега чакат петия, и с удоволствие биха си "клавиатуркали" с вас по темата   bouquet

# 266
  Ива81 добре дошла  Peace
   Патрик не беше натрапник, истинския Патрик си беше и според мен скоро ще се появи и ще се залюби с Идит. Просто само тя му обърна внимание и го позна.

# 267
 Хм, аз мисля, че беше "крадец на самоличност". Може да не съм гледала внимателно.

# 268
  • срещу двата комина :)))
аз също мисля, че беше фалшив  Peace

# 269
  Ще видите  Mr. Green Няма никаква логика да е споменат в началото изобщо, Идит да въздъхва още тогава по него. После да се появява пак и пак Идит да е единствената до него. И в същото време нейния личен живот хич пък да не върви...Това не е латиноамериканска боза да пълнят ефирното време ей така, с нещо си, всяко появяване на нещо е с причина, за мен това ще е изхода или нещо подобно, определено не е самозванец. Ако беше самозванец щяха да му дадат нещо, после щяха да се усетят, че ги мами и да има драма. Но понеже скоро ще се появи пак така набързо си тръгна тихомълком...Но ще поживеем и ще видим  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт