Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 786
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • срещу двата комина :)))
и аз едвам преживях Матю, обаче Мери ми е върховната любимка  Heart Eyes и студения ѝ начин на любов

# 376
   Е, Матю беше хубав герой! Двамата с Мери бяха чудни! Защо ще играе лошо момче, нито мустака, нито лошотията му отива!

# 377
  • София
Аууууу, супер секси е Матю на тези снимки, и с мустака Simple Smile и със тъмната коса  Heart Eyes

# 378
Защо ще играе лошо момче, нито мустака, нито лошотията му отива!

Абеее, според мен много даже му отива. Heart Eyes

# 379
Все едно не е той  Laughing

# 380
А и Дан е тооолкова хубав.  Heart Eyes Особено откакто почна да го играе лошо момче.

Бих казала, откакто си поизостри чертите,
не знам отслабнал ли е Дан или е почнал да помпа,
но сега изглежда доста различно от зализания охранен Матю... 
доста по-добре.  Peace

# 381
  • в морето до колене
Мисля, че е отслабнал. С такова впечатление останах. А изгледах доста негови снимки от Торонто.
Филма, който представяше там, го хвалят доста, между другото. И Дан за ролята особено.

Може ли един технически въпрос.
Не смятате ли, че е логично да се помоли модератор да смени "четвърти сезон" на "пети сезон" в заглавието на темата.  Peace
Покрай това излъчване по Нова телевизия си признавам, че всеки път се бъркам, коя тема за какво е и да не взема да тръсна нещо не там, където му е мястото.
То аз рядко пиша, де. И хич не е задължително да се вслушате в мнението ми.
Ама да си кажа.  Embarassed

# 382
моля някоя добра душа да ми припомни от къде се взе това дете у бедното семейство?

# 383
моля някоя добра душа да ми припомни от къде се взе това дете у бедното семейство?

Това е детенцето на лейди Едит.
Тя го взе от Швейцария и помоли фермера да го гледа, за да може да я посещава и да я вижда как разте  Wink

# 384
ot редактора ли е детето?

# 385
ot редактора ли е детето?

Да.

# 386
# 387
Помолих модератор да смени четвърти с пети сезон в заглавието на темата. Надявам се авторката да няма против  Peace.

# 388
Гледахте ли новия епизод?
На мен ми хареса с две малки изключения.

Скрит текст:
Одобрявам, че Мери се реши да експериметира с Гилингам. Подозирам обаче, че връзката им няма да бъде оставена да се развива на спокойствие. Няма начин да не се заформи голяма драма и там.
И хайде най-накрая да й се случи нещо хубаво на Идит! Намъчи се милата за три живота тамън.

Очаквам в следващия епизод да настане голяма забава с руските емигранти. Особено с вдовстващата графиня и нейното минало. Grinning

Недоволна съм единствено, че пак решиха да разбутат историята с Бейтс. Мислех, че това го преживяхме вече. Отделих достатъчно време и емоции да съпреживявам с тях, вече не ми е интересно. Откъде го извъдиха този свидетел сега? Crossing Arms
Другото нещо от което не съм доволна, но то е от чисто хормонални подбуди Mr. Green, е това, че все повече набутват даскалицата на Брансън.

И да разкрася темата с другия кандидат на Мери.

# 389
  • срещу двата комина :)))
аз този епизод започнах да симпатизирам на другия кандидат  Blush и на мен ми писнаха драмите покрай Бейтс, пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт