Downton Abbey - в очакване на новия шести сезон

• 58 781
  • 772
  •   1
Отговори
# 360
Тъкмо щях да пита дали се потвърди участието на Клуни в сериала  Peace.

# 361
  • София
Ах, тази лейди Мери! Къса ми се сърцето за нея.

И съм много доволна от избора на лейди Мери.

На мъж ли? Аз пък не съм, предпочитах другия кандидат. Но пък като цяло предпочитам Идит, та нейните премеждия са ми по-интересни.
Горкият Карсън - все по-трудно ще му бъде занапред с тези бурни промени  Crazy

# 362
Ма съм заплес! ooooh! Чак сега като видях цитата се усетих какви глупости съм писала. Чакай да се коригирам докато мога.
За Идит ми се къса сърцето, не за Мери. За Мери се радвам, този кандидат повече го харесвам.
Карсън не мога да го мисля, голямо момче е, да се оправя. Много си го обичам, но ще трябва да свиква с новите порядки.
Обаче даскалицата, дето я гласят за Брансън ми бърка в очото от предния сезон. Close Толкова не можаха да му изберат по-свястна, а не този булдог. Crossing Arms

# 363
  • Варна
Аз смятам, че Мери задължително трябва да ги пробва и двамата, за да реши Simple Smile ( също и че ще е някой трети, когото още не познаваме)

# 364

Вчера бяха дамите от Даунтън, а нес е ред на господата. Ето ги ухажорите от предния сезон. Simple Smile

А сега висшата лига в пълния им блясък. Heart Eyes

# 365
   Олеле, с брада лордът Г. изглежда ужасно! Той е по-традиционният избор за Мери, но другият е по-голям "хулиган" и сякаш е по-интересният избор. Но със сигурност ще има и трети, че ако се ожени Мери отпадат интересни дилеми!

# 366
  • На земята, която е всъщност звезда.

Скрит текст:

Много хубава фотосесия!  Grinning

# 367
  • срещу двата комина :)))
всички са прекрасни, ей  Heart Eyes аз не мога да реша кой искам за Мери  Joy знам само, че за Едит трябва да измислят нещо, че не е добре там работата, а и мен много ме дразни учителката ... не знам защо  ooooh!

# 368
Защото е като булдог, а Брансън заслужава повече.

# 369
Защото е като булдог, а Брансън заслужава повече.

Абсолютно!
На мен ми е най- любимият герой от всички във филма и изобщо не ми харесва тази даскалица  Naughty
Още от миналия сезон ... как нагло се самопокани ...

Скрит текст:
Освен това не мога да разбера защо на Томас винаги всичко му се разминава и защо трябваше да го повишават, вместо да го изгонят, всеки там знае що за стока е. Да бяха повишили Мозли на негово място, че горкичкия мъчно ми става за него  Sad

# 370
  • На земята, която е всъщност звезда.
Скрит текст:
Освен това не мога да разбера защо на Томас винаги всичко му се разминава и защо трябваше да го повишават, вместо да го изгонят, всеки там знае що за стока е. Да бяха повишили Мозли на негово място, че горкичкия мъчно ми става за него  Sad

Защото често точно така става в реалния живот. За съжаление.

# 371
Скрит текст:

Защото често точно така става в реалния живот. За съжаление.

Е, така е, права си  Wink
А и трябва и отрицателни герои да има ...

Скрит текст:
Ето, сега пак му се размина след като спаси лейди Едит  Laughing После пак нещо ще сгафи и пак ще му се размине и така ... Аз се надявах да претърпи някаква злополука в Америка и да не се върне повече  Mr. Green

# 372
Скрит текст:
Освен това не мога да разбера защо на Томас винаги всичко му се разминава и защо трябваше да го повишават, вместо да го изгонят, всеки там знае що за стока е. Да бяха повишили Мозли на негово място, че горкичкия мъчно ми става за него  Sad
Ами защото ще останат всички бели и добри и няма да има кой да прави интересното. Ако ги няма лошите да плетат интриги ще е скучно.

От настоящите мъжки персонажи и на мен любимец ми е Том Брансън, но голямата ми любов беше Матю. Едва го преживях.

# 373
От настоящите мъжки персонажи и на мен любимец ми е Том Брансън, но голямата ми любов беше Матю. Едва го преживях.

И за това също се присъединявам към мнението ти  Wink

# 374
А и Дан е тооолкова хубав.  Heart Eyes Особено откакто почна да го играе лошо момче.

Общи условия

Активация на акаунт