Отговори
# 480
Дали до края в ПО, ще го видим с такава дължина на косата?
Раян в оригинала до последно ли е бил с по-дълга коса?

# 481
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не мога да повярвам, чИ никой не ме отразява... Crossing Arms

# 482
Ази та отразиф ми

# 483
  • в подножието на планината

Капризче, Hug

Наде, Hug сега ще погледна... Peace

# 484
Ази та отразиф ми
Аз за тебе не говоря..

# 485
  • Под Сините камъни
Що бе и ази тЪ отразявам....голям смях е с тия твои анализи  hahaha.
То туй шЪ е епидемия да знаиш и мен често не мЪ отразяват  Mr. Green

# 486
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз докато те отразя навъртяхте още 3 страници. ooooh!

Отразена си, Зизунко!  Mr. Green
Влезнах за малко и от теб не мога да изляза.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

щото не мога да си стъпя на краката.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Като ми посвещаваш всеки анализ, драскай ми на БТВ-то и сезона. Wink    love001   

# 487
Лара кай къде ше одиш ма отклачалко ...ти изобщЕ помниш ли ка сЪ върви с тва сединйе у креватя...кога последно извършва туй действие...нема те носим на гръб...
 Joy rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo  Лара ми е любимка Laughing Laughing

# 488
  • Някъде там
Наде В 4 сезон е с къса коса като Чаги Hug

# 489
Мнооу бавно пишИш ма Проф... Joy Joy
Верно, чИ и аз вечИ бавнУ чИтем...ама ти разцепваш озона мац... Joy Joy Joy

Кат напишеш след некой пост...53 нови отговора и падам... Joy hahaha hahaha Joy

# 490
СерТай Форевър...лав стори...айм сори...Фемир Невър... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 491
  • някъде из Врачанско
 HugЗизу за 41 епизод по БТВ ,откъде ти идва тази муза не знам и днес си в ефир и си отразена, че ние всички те четем и почитаме как можем, и преди ти писах,че е трябвало да те вземат в сценарния екип, твоя е даже по арен от техния, сега нагледно направо си го представих това дето си анализирала ,евала Joy даде ми добро настроение, ако ви  е гладно  и ви се готви ,ето ви нещо лесно и по врачански, написано е в твой стил, не е от мене, но е верно 100% , оригинал е и приказка и рецепта
Скрит текст:

# 492
Наде В 4 сезон е с къса коса като Чаги Hug
Мерси,  newsm51 че ми отговори.
Охоооо, че то може и да няма 4 сезон на Приливите, да се надявам, че, ще го подстрижат и тук.

# 493
оф тва откачане май е семейна черта  ooooh! прибирам се от кафе и у нас вече тече подготовка за ремонт,а кога се е решило че ще се прави незнам  Close

Рюне по некое време пусни ми моля те линка на Чучулигата като го излъчат че онлайн няма да го хвана  #2gunfire

ади бай душички отивам да размествам разни неща  #Cussing out

# 494
  • в подножието на планината

Наденце, Hug ето горе- долу, колкото можах... Rolling Eyes

Скрит текст:
Хюлия Авшар преди време била казала, че в Турция няма красавци и това й изказване предизвикало много спорове...Според нея трябвало да мине време, но след започването на ПО по Стар тв Чаатай бил променил мнението и тя  била впечатлена от актьорската му игра, в ПО с невероятния си външен вид и с всичко...това е  Чаатай, който познаваме...наистина той ме спря, спрях, защото аз не гледам много сериали, нямам време, имаме много добри сериали...не знам как точно се превежда Cagataya bayildim, но иска да каже, че е харесала много Чаги...

Общи условия

Активация на акаунт