41- БТВ (Профи

Налази Фера работната стая шъ прай прект....нИ щеш ли Емко на хоризонтЯ...

Оная кат рипна и кат сЪ нае...ти ко праЙш тукя...не тЪ щЪ не разбра ли...не ти ли увре кофата, чИ битти...?

Та послИ ЖансутУ речИ на Лара да одат у фитнесО...Лара кай къде ше одиш ма отклачалко ...ти изобщЕ помниш ли ка сЪ върви с тва сединйе у креватя...кога последно извършва туй действие...нема те носим на гръб...

КачИ сЪ ЖансутУ на пътеката и яваш, яваш...оди и наблюдава....кай си на акъла...мале ква съм умна...цел Наполеон...прайм две действия едновременно...и така....

Ама точно в тоя момент Жансуто го центрира...и хоп...сЪ люсна в краката му...Ама Емко нЪл тренирал до ся...кат я подфана от приклек...ох майкоооууу Жансуто ни моЖ поверва ко стана...

ЖансутУ гледа кат прецицала...Емко си би камшика...Лара кай ама оооуууу ко ти стана ма...май не си си взела АпчИтУ...чшшшшшшш....къде си ма ....ехооооо, Земя вика Марс...

Ама точно в тоя момент ЖансутУ получава факс от кораба-майка и не мъца...

По Идно времИ съ усъфери и кай на Лара...скива ли кво стана...той мЪ пипна...ся нема се къпем и си сменям тениската...

Лара кай...дреме ми за Емко...

На Фера и изпущили амортисьоритИ, пък ЖансутУ гледала кат прецицала, ама някъде ми се губи лайтмотивът на Емко за джингастренЬето на ламаринитИ и "чИ немойм трайм пойче"

Една вечер те четох на мъжо и милото падна от смях.... та и той ти е във фен клуба

Кой не тА отразявал бе мац, я дай да го видим тукЯ