Отговори
# 345
  • У дома :)
Павлинче  Hug лека

# 346
  • У Диспансера ...♥♥♥
значи единия крачол на Влъха много ми мяза на това  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Ох,същото,то може отсреща и той това да вижда,Бу да е минал край сета,и той как няма да го поздрави  rotfImao rotfImao rotfImao

# 347
  • Sofia
Лелеее,срамота,заспала съм пред телевизора smile3555

Ама се събудих,че ми залюте на очите  tooth tooth tooth

Лека на купоня,ако се изпонатръшкатИ,утре шви свестявамИ  Mr. Green  Hug

п.п.И да цункате Слънчицето от мен,като се появи нощес,че отдавна не съм я засичала  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 01:22 от avi10

# 348
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Каръкът си е карък по всяко време. Mr. Green

Айде запилявам се назад да отметна 20 страници.

# 349
Добре дошли на присъединилите се Hug

Лека на лягащите Hug

Лека и от мен Hug

# 350
  • По света и в нас.
Леле, от тея кандила не моем се изкажа.
Зизу,Честит празник много здраве и щастливи мигове с любими хора за теб!

# 351
значи единия крачол на Влъха много ми мяза на това  Joy Joy Joy
Скрит текст:

Ох,същото,то може отсреща и той това да вижда,Бу да е минал край сета,и той как няма да го поздрави  rotfImao rotfImao rotfImao
е та кой друг да види  Joy Joy те нали са другарчета по пилатес та се поздравяват  Joy Joy Joy

# 352
Ренка, лека Hug

# 353
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Скрит текст:
от фейса
Уважаеми фенове на сериала "Огледален Свят" преди броени минути вашия любим актьор Чаатай Улусой видя вашите снимки .И нашия екип получи отговор от Чаатай Улусой.Очаквайте писмото утре качено в нашата интернет страница.https://www.facebook.com/OgledalenSviat2
Аз нема легам да чакам Mr. Green

# 354
Скрит текст:
от фейса
Уважаеми фенове на сериала "Огледален Свят" преди броени минути вашия любим актьор Чаатай Улусой видя вашите снимки .И нашия екип получи отговор от Чаатай Улусой.Очаквайте писмото утре качено в нашата интернет страница.https://www.facebook.com/OgledalenSviat2
Е нема такъв смях честно  Joy Joy Joy

# 355
Скрит текст:
от фейса
Е нема такъв смях честно  Joy Joy Joy
Виж качили са и клипче направено от тях преди 40 мин за РД hahahaвече не сме ли 24 или те на патерица Joy Joy Joy

# 356
Тази вечер Ви напускам по-рано от обичайното за мен, обаче утре сабах трябва да ставам в 6.00 ,така че мога да ви пожелая весел купон  Hug Hug Hug
Утре заминавам малко извънградско и няма да ме има до петък, много ще ми липсвате всички  Hug Hug Hug  
Дано да има нет ,та да  наглеждам ко прайти с бидонти  Joy Joy
Диди на тебе разчитам  Hug
Лека нощ от мен smile3524  и Зизу  Hug да си изкараш незабравимо празника.Чай пак да дигнеш малко скоростта  Heart Eyes Ай наздраве  Drunk
Скрит текст:

Скрит текст:
от фейса
Е нема такъв смях честно  Joy Joy Joy
Виж качили са и клипче направено от тях преди 40 мин за РД hahahaвече не сме ли 24 или те на патерица Joy Joy Joy
Те ши празнуват до догодина бе душка, няма хънта мънта, ей тва са сериозни фенове,чак и Ча им писал ooooh! ooooh! ooooh!Как да не им завиди човек Joy Joy
Ама и песента към клипа си я бива,баш кат за него   Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 357
Ели лека Hugи приятно изкарване извънградско Hug

# 358
Ели лека Hugи приятно изкарване извънградско Hug
Бибче  Hug

# 359
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Леле колко нещо съм изтървала! ooooh!

Зизко,  Hug  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Да ти се сбъдне всичко, което си си пожелала! А от мен за лодката имаш и едно море, в което да се носиш по вълните, и един пристан, на който да спираш уморените си платна!  love001  love001 
Нещо вечно - за теб!   love001   
Скрит текст:

Ренате,  Hug златна си!  newsm51  За новото "учебно помагало" благодаря преди всичко на теб!  Wink

Благодарение на Жани  Hug не изостанах от класа. Жанче, и на теб благодаря!    bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт