Коледа 2013 - тема 1

• 96 325
  • 739
  •   2
Отговори
# 135
Запис в темата, страхотна е  Simple Smile

# 136
Здравейте! Купих си такава формичка за елхички - скалички, ако някой се интересува. Струва 6.50 лв. /само формичката и буталцето.

# 137
Подобна формичка имам и аз, но без бутало. Елхичките са плътни и не може да се пълнят.
Правя смес от бисквити, ядки, масло и боя за елхичките. Може да се добави какао, шоколад, есенции - общо взето като бисквитените топчета, които правиха едно време майките ни.

# 138
  • Балчик
И аз я  имам, миналата година я обсъждахме, правих тогава сладки с нея:

# 139
Съжалявам, че съм пропуснала, следя всички коледни теми Embarassed
А тестото за подложките от какво го правите? Предполагам маслено, нещо, което не увеличава обема си.
Много са красиви елхичките!

# 140
Здравейте момичета. Прекрасна темичка! И аз искам такива формички за елхички, и плътни, и с отвор за пълнеж. Моля Ви, кажете ми откъде да си купя такива. А, и самата поставка с дупките е много хубава. Предварително благодаря!

# 141
  • Балчик
Съжалявам, че съм пропуснала, следя всички коледни теми Embarassed
А тестото за подложките от какво го правите? Предполагам маслено, нещо, което не увеличава обема си.
Много са красиви елхичките!

Няма нищо, просто казвам, че сме ги обсъждали.Има и нови хора в темата и такива, които биха се заинтересували от формичките. Peace
Подложките от маслено тесто, да.

# 142
Някой знае ли дали и как може да се оцвети айсинга с естествени бои, че кой знае вече какво има в сладкарските?  ooooh!

Няма да можеш да постигнеш наситен цвят, без да разводниш айсинга или да му придадеш страничен вкус.

Така де, имам предвид някакъв вариант без да се развали айсинга.....

# 143
  • Балчик
Ми да де- няма такъв. Simple Smile

# 144
Някой знае ли дали и как може да се оцвети айсинга с естествени бои, че кой знае вече какво има в сладкарските?  ooooh!

Няма да можеш да постигнеш наситен цвят, без да разводниш айсинга или да му придадеш страничен вкус.

Така де, имам предвид някакъв вариант без да се развали айсинга.....

Аз съм правила жълт цвят с куркума, зелен цвят със сок от спанак, розов цвят със сок от замразени малини, кафяво с какао. Единствено куркумата има малко неприятен вкус, който пък беше отлично замаскиран с екстракт от мента Peace

Мога да ви постна снимки на курабийките от миналата Коледа, ако някой го интересува какъв точно цвят се получава. Аз откакто помирисах синя изкуствена боя за хранителни цели, която не беше ароматизирана, такова нещо на близките си не искам да сервирам Naughty, лично мнение Peace

# 145
Здравейте! Купих си такава формичка за елхички - скалички, ако някой се интересува. Струва 6.50 лв. /само формичката и буталцето.

Искам! Искам! Искам!  Praynig

# 146
  • София

И аз искам!

# 147
Записвам се и аз във вашата тема!!!
Прекрасни сте!!!
Жалко, че не знам как да публикувам снимка, иначе бих ви показала какво измайсторих аз за миналата Коледа Simple Smile
Ако знаете, че от 2 седмици ми е едно такова... Коледно... Нямам търпение да започна с приготовленията...
Тази година смятам да направя АКК, досега не се престрашавах, но..
Ще ви чета и следя с интерес Simple Smile

# 148
  • Балчик
Ето тук я има формичката, моята е от там, но не онлайн, купиха ми я от София.
http://www.domakinia.com/2012/produktov-katalog/1-kuhnenski-poso … esoari-za-pechene

# 149
  • Варна

И аз искам!

За тези, който са от Варна, в магазин Домашен Рай ги имаше като ходих последния път.
За бисквитките отдолу аз използвах тези : http://www.milka.bg/milka2/page?siteid=milka2-prd&locale=bgb … 1004&pid=1315

Общи условия

Активация на акаунт