MAC & Sephora - 16 тема

• 47 873
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
  • USA, Steak State
Само веднъж съм ги носила, но с основата на Ърбън. Не искам да рискувам да ги сложа без. Очаквах по- силно събиране в гънките на клепачите си, но е в нормата т.е. след 6 часово носене събирането е минимално.

# 31
Значи ще гледам основи за сенки на Мак.
А като казах Мак се сетих за лилавите им ружове. Денси, ти кой цвят конкретно имаш предвид от техните лилави, когато ги споменавахме.
Аз само по снимки съм харесала Well dressed и Dame. Споменах ти и минералния Gentle. Тези цветове дали ги има при нас?

п.с. Аз не си купувам козметика онлайн. Не знам защо.... Blush
Нямам предвид точно някой цвят. Аз си имам два лилави, лимитирани от по-стара колекция минерални и действам с тях. Дойде ли светло лилав от нова колекция ще го купя задължително.

Този Gentle днес аз не го намерих при ружовете, но трябва да попитам момичетата, че може да не съм го видяла. Днес обаче имаха клиенти и доста работа и едва ме обслужиха.

# 32
Илли,ще чакам озтиви за YSL le teint touche eclat,мисля си,че за зимата ще е добър за сухата ми кожа  bouquet

# 33
  • София
Илли,ще чакам озтиви за YSL le teint touche eclat,мисля си,че за зимата ще е добър за сухата ми кожа  bouquet

С удоволствие Hug Чакам само да ми падне напълно летния тен, защото макар и лек ми пречи на преценката за цвят!
Тук със сигурност има момичета, които го ползват. Впечатления ?  Hug

# 34
Благодаря за новата тема!   bouquet
Искам да попитам ползващите GUERLAIN Météorites Base Perfectrice Pearls с какви впечатления са от този продукт.

От скоро ползвам тази база и... никаква промяна не откривам. Имам опит с други 2 бази: червената на Кларанс и bareMinerals Prime Time Foundation Primer. И двете ги усещам по-осезаемо: по-силиконови са, фон дьо тенът след тях се нанася по-лесно; не омазняват кожата, дори регулират омазняването.

А тази база на Герлен - нищо: усещам я като водичка; след нея фон дьо тенът не се разнася по-лесно, все същото си е; не усещам особено да матира, нито виждам озаряване. Вероятно не е за под фон дьо тен, а направо за метеорити отгоре, но аз нося фон дьо тен и някак не искам да го пропускам като стъпка.

# 35
Момичета, коментирахте в старата тема, че БЗ няма да зарежда колекцията на Диор. Това и за Дъглас ли важи? Не ми е логична тази политика на "избирателна пропускливост", но, ако е така - здраве!

Много се точа на Bonne Etoile, но нямам никаква възможност да отида до Сефора и докато се натуткам, тя ще свърши! Confused

# 36
  • USA, Steak State
Коя е най- добрата четка за блендиране? Насочила съм се към 224.
Имам иначе за нанасяне на сенки на Екотуулс- плоска , доволна съм от нея. Но ако кажете, че шейдър бръш 249 e по- добра, веднага я взимам.

# 37
Нямаш ли 217?
А за шейдър си вземи тази, не 249

# 38
Аз имам базата на Герлен от няколко години, но не я използвам. Беше ми подарък. Не ми харесва този продукт. И при мен нищо по-специално не правеше, даже ми беше неприятно като усещане. Да, водниста ми беше, но никакъв ефект спрямо фдт не забелязвах тогава. Иначе сега си седи заедно с един фдт и коледна пудра на Герлен на тоалетката ми. Трите продукта заедно много хубаво красят.

Иначе ако някой иска мога да снимам цветовете на Bonne Etoile палитрата на Диор. Доста различни суочове има в нета. Аз съм много раздвоена относно нея. Един ден ми харесва, на другия се чудя защо си я взех Thinking

# 39
  • USA, Steak State
Жаки, коя е за шейдъра? И 217 ли е по-хубавата за блендиране?

На Мак имам само една четка 209.

# 40

Направо ме разби, мислех че имаш повечето им четки Simple Smile

217 ти е просто задължителна за блендиране, по-добра от нея няма.
А шейдъра е тази от снимката, номера е 239

# 41
  • USA, Steak State

Направо ме разби, мислех че имаш повечето им четки Simple Smile

217 ти е просто задължителна за блендиране, по-добра от нея няма.
А шейдъра е тази от снимката, номера е 239

Тази мания още не ме е почнала- за четките. Simple Smile
Още днес взимам тези двете.

Като сме почнали- хубава четка за скинфиниш. Имам хуабви четки за целта, но ми се искаше и нещо на Мак, тъй като скинфинишите ми са прдимно техни.

# 42
Aз точно за скинфинишите не ползвам техни четки  Simple Smile Иначе стават и 187 и по-малката ѝ версия. Зависи какво ти е удобно.

# 43
Водовичке, 109 е разкошна четка на Мас.

# 44
Taзи 109 накрая и аз ще си я купя Simple Smile
Като се стисне става ли плоска за да може да се контурира нос с нея? Защото така като я гледам прилича на една моя никаква марка с която точно си правя носа.

Иначе скинфиниши напоследък нанасям с 4ss Inglot
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт