MAC & Sephora - 16 тема

• 49 115
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
А новите пресовани пигменти на МАС, тези глитърните, могат ли да се ползват само над пейнт пот или им трябва нещо по-лепкаво за основа?

# 196
  • София
А новите пресовани пигменти на МАС, тези глитърните, могат ли да се ползват само над пейнт пот или им трябва нещо по-лепкаво за основа?
С обикновена база няма никакъв проблем. Те са като класически сенки, малко по-бляскави и с много ситни люспи.
Lorac палитрата е страхотна. Уникално пигментирана и с много добро съотношение и съчетание мат/блясък. Харесва ми повече и от двете Нейкид.

# 197
# 198
  • Torino,IT
Може ли линк за новите колекции на УД и Too Faced?

# 199
# 200
Някой от вас поръчва ли от http://www.illamasqua.com/ ?
С първите си две поръчки до английски адрес нямах проблеми, обаче тази до БГ още не е пристигнала. Имам проследяване, което ми дава, че е в България и е на път и така вече от няколко дни. В пощата ли ще дойде, с куриер ли да я чакам, въобще не съм наясно  newsm78

# 201
възможно е нашите пощи да не са актуализирали сайта си - имам пратки от Бг. за БГ., за които седмица след като съм взела пратката от клона, статусът й е недостигнала клона  Laughing - отиди и провери на място  Wink

# 202
Здравейте, не виждам Black Market сета с моливи на UD по сайтовете - изчерпани ли са вече?

# 203
Ох, разбрах къде е проблема - не са пощите, а Интерлогистика и вместо в София са ми закарали пратката във Варна и са опитали да я доставят на грешен адрес  ooooh!
И понеже е неделя никой не вдига в офиса им, утре ще звъня  ooooh!

# 204
anbibian, чела съм отлични отзиви за крем-ружовете на Illamasqua, твоят такъв ли е? Сподели впечатления по-нататък, моля. Аз сега съм на вълна Нарс, тук се разпространява марката отскоро и си е друго като видиш и пипнеш.  Simple Smile

# 205
Не моето е комплект прахообразен руж с четка. Трябваше да получа и Глем Аврора, обаче са ми писали, че имали грешка на сайта и бил изчерпан. Не са им много бързи от обслужване на клиенти. Питаха ме дали искам смяна с друг продукт или рефънд, аз им отговорих преди няколко дена, а те все още не са ми върнали отговор.
Всъщност да се надяваме, че ружа и четката въобще ще пристигнат, че да може да ги коментирам въобще.
Ружът е Нейкед роуз.

# 206
Не съм поръчвала нищо от тях, въпреки че лятото имаше примамливи намаления (който има интерес към марката може да се абонира да получава новини от сайта и така ще разбере за евентуални намаления Peace). Принципно съм много доволна от обслужването от английските сайтове. От UK нещата ми пристигат по-бързо отколкото от местни сайтове. Shocked Така че не се притеснявай много. Стискам палци, и ще видиш, че скоро ще се радваш на ружа. За ружовете им въобще има хубави отзиви.   bouquet

heydi, благодаря ти и аз за линковете.   bouquet Не бях виждала празничната колекция на Too Faced и лично съм разочарована леко...Само аз ли откривам голямо цветово сходство с БонБон палитрата от миналата година, поне на снимка?

Too Faced Joy to the Girls Palette
15 Limited Edition Shadows Full-Size LashGASM Mascara Glamour Guide with 3 looks
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 14:33 от Pepita72

# 207
  • Бургас
Не откриваш само ти сходство с БонБона, така като гледам страшно си приличат.
Миналогодишната празнична палитра Too Faced Sweet Indulgences беше по-готина, или имаше повече неща в нея. Mr. Green
 Аз съм си харесала тази - в стил "натикай ме в чантата"

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 15:00 от rajnaa

# 208
Аз имам Sweet Indulgence и е на 2 реда, с повече неща. Да не говорим, че в БонБон-а имаше и цял размер основа за сенки... Wink Цени в долари като гледам сходни... Confused

# 209
Приличат си да. Бонбона е страхотна палитра. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт