MAC & Sephora - 16 тема

• 48 332
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Мда аз като ви казвам, че темата много се чете вие не ми вярвате. Не че сме открила топлата вода, но са попитали Ивана Лисак за съвпадението във визиите с воалетките с Герлен и естествено отговора е чиста случайност! Може и така да е, ама....

Сега за така коментирания крем  Dream Tone. Още когато Ивана беше тук ми дадоха голям тестер на Dream Tone 1 да го пробвам и после още, за да мога да си съставая пълни впечатления за него. Използвах го, въпреки че този крем категорично не е за мен. Нямам петна, но имам понякога алергични зачервявания около носа и реших да го пробвам, за да го видя как е. Ползвам си аз по предписание и ми излязоха няколко пъпчици с гноен връх по челото. Нищо съществено и притеснително, отдадох го на хормони и на природен дисбаланс. Аз имам неприятна мания за изтискване на пъпки и го правя професионално. Изчистих и те се появиха пак. Пак чистене и отново няколко пъпчици. В един момент прочетох една мила съфорумка в "Новите козметични похождения", че от този крем, който и действа отлично, отначалото са и излезли пъпки и тогава се сетих какво се случва. Махнах го веднага, особено пък като си знам, че този крем не е подходящ за моята кожа и на другия ден всичко беше наред. Та крема е много силен, внимавайте с него и задължително го пробвайте добре преди покупка. Сигурна съм че е вълшебен и ще се постигат страхотни резултати, ако е подходящ за вашата кожа и нуждите и.

# 361
Дени, честита ти награда! Тези са най-сладки, защото когато не си очаквал и.....изненада Simple Smile
Относно палитрата на Кларанс-не харесвам нюд сенки. Не мисля, че ми отиват. Ако е на дама с лек тен, стои красиво, но не и на мен. Пристрастна съм към лилавото. А всички тези нюд тонове в един момент ми се сливат. Предполагам, че е алтернатива на ЪД, може и да сме много разглезени от към продукти и колекции, но аз искам още и още. Имам четворка палитра на Кларанс, имала съм и единичка сянка, мн добро качество са. Наскоро им коментирахме продуктите, и наистина са на мн високо ниво;както декоративната, така и бялата козметика. Така че предполагам и с тази палитра няма да има проблем.

Ние днес със сестричката бяхме в Парадайз за есенни пуловери. Бях решила, че нищо няма да си взимам от Сефора. Влязох само да поогледам, показах едно любимо, набелязано червило на сестра ми и тя ми каза....."Взимай го". Еми, какво да направя? Взех го. Много ми харесва. Никакви колебания този път и никаква драма. И сестричката и консултантката като ме видяха после с него мн ме харесаха. Червилото е YSL Rouge Volupte Shine 13 Pink in Paris.
Гледах за Бой на Шанел от КоКо Шайн серията, но беше свършил.
Да похваля и стиплинг четката на РТ на Саманта-много ми харесва. Страхотно ми нанесе кремообразния ФДТ.

# 362
  • Torino,IT
Още един глас за високото качество на сенките на Clarins.
Есенните сенки от графичната колекция са много хубави,пигментирани и се разнасят много добре,наситени са. Подходих с малко недоверие към покупката защото за пръв път взимам сенки на марката а от летните не останах с добри впечатления,  но тези са много качествени. Мисля че и коледните ще.са такива.

# 363
Денси, аз писах за Dream Tone, при мен първите 4-5 дни се появиха малки подкожни пъпчици като много мънички бучици, затова предупредих крема задължително да се пробва преди да се купува. Има много силни съставки. Такива реакции съм получавала и от други продукти, но най-силно изразени от Возионера и сега от Дрийм Тоун. Но понеже имаше много видимо подобрение на петната реших да го продължа.   Wink

# 364
bebolinka82 от колко време го ползваш? Аз имам доста петна от слънцето по лицето и като че ли се засилиха след бременността и все се оглеждам за нещо, което може да ги премахне.
Пробвах серията на Клиник - при мен не даде никакви резултати.

# 365
  • Torino,IT
Аз също четох отзиви на ползвали серума че премахва по малки петна и поизбледнява по -упорити и по-големи петна.

# 366
Shiseido имат подобна серия, за изсветляване, пигментни петна. Майка ми ползваше крем за околоочния контур от тази серия. Мисля, че White Lucent се казваше. Спомням си, че в серията има много продукти.
Беше преди време, спомените ми са откъслечни, но съм сигурна, че в сайта им има пълна инфо.

# 367
  • София
Аз ползвам серум против пигментни петна на Шисейдо. Беше част от този подаръчен сет -
Определено има видим ефект от него още след първата седмица, като не наблюдавам никакви негативни реакции. Не изсушава кожата, не ми прави пъпки или зачервяване. Ако успее напълно да ликвидира пигментния ми мустак, определено ще пратя благодарствено писмо на Шисейдо  Laughing

# 368
Ох, и аз имам пигментен мустак, но много не му обръщам внимание  Sad Тези по скулите, обаче много ме дразнят, от край време съм си била с лунички, но вече имам цели петна, въпреки, че винаги ползвам висок слънцезащитен фактор  Sad
Адри, мерси за включването  Hug Дано крема ликвидира проблемите и да пишеш пак как се е справил  Peace

# 369
Ползвах цялата серия на Шисейдо миналата година и при мен нямаше резултат.
Ползвам Ланком-а от около 3-4 седмици и както писах преди имах много неравен тен, червени и кафяви петна + лунички. Имам едно ужасно петно голямо колкото монета от 1 стотинка и вече е на 80% избледняло. Луничките и петната с около 30-40%. Никога не съм имала толкова бър резултат от някакъв продукт. Но и затова серума не е подходящ за всяка кожа.
П.п. Ако в момента си бременна няма смисъл да сладаш нищо, това са хормонални петна и обикновено изледняват до половин-една година след раждането. Ако не стане, тогава може да се третират. Peace

# 370
  • София
Ауууууу... освен сетовете с пигменти, тази година мисля да взема и един с глосове, мноооого добре изглеждат на промо снимките  Crazy
http://www.temptalia.com/mac-cosmetics-nocturnals-collection-for-holiday-2013

# 371
  • Torino,IT
Ох, и аз имам пигментен мустак, но много не му обръщам внимание  Sad Тези по скулите, обаче много ме дразнят, от край време съм си била с лунички, но вече имам цели петна, въпреки, че винаги ползвам висок слънцезащитен фактор  Sad
Адри, мерси за включването  Hug Дано крема ликвидира проблемите и да пишеш пак как се е справил  Peace

И аз в този кюп Cry
Колко кремове съм измазала,но резултат видях от even better на Клиник серум и крем.
Сега след морето пак съм в изходна позиция обаче.

# 372
Сега видях, че Холидей колекцията на Мак ще бъде онлайн на 10ти октомври в ЮС и на 7ми ноември УК. Peace

# 373
Каква е цената на Dream tone серума на Ланком? И какво е това 1,2,3 на шишетата? За типовете кожа ли?

# 374
Да за типовете кожа е.

Общи условия

Активация на акаунт