MAC & Sephora - 16 тема

• 48 314
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
aH, при мен е същото, заринала съм се с палитри. Тази на Тоо Faced e супер, но имам тази от миналата година  и още няколко плюс разни на Tarte + +... и взеха да ми се повтарят, ужас!
Кейсът е сладурски, но после се усетих, че аз мразя iPhone Simple Smile
Иска ми се да си взема тази година Герленската
Скрит текст:
Дами, имам въпрос, кремът от списанието още не е стигнал до мен - защото маман го купи в Айтос. Каза, че имало талон за намаление на Decleor. Нищо не съм ползвала на марката, в момента  имам нужда да си взема продукти за мазна кожа - добра идея ли е?

# 406
Ами най-добре е да вземеш тестери да пробваш. Аз съм доволна от марката.

Не се оплаквайте за палитри, знаете ли аз колко имам? Laughing Как да ги подарявам, като ги обичам? Не не просто ги обичам, пристрастена съм към палитрите си? Само от високия клас имам към 20. 20*4=80 цвята?! Crazy А единичните, а бурканите, а Мас, а големите Палитри? И никога няма да престана да купувам. Sick Laughing

# 407
  • Torino,IT
Моята коледна палитра ще е шанелската, откакто я видях се влюбих,дано да дойде.

# 408
И аз я харесвам, но е много кафява. А за Герленската чета доста лоши мнения.

# 409
  • Torino,IT
Това реална снимка ли е/ изглежда различно от промо снимките,явно ще се гледа наживо

# 410
Това реална снимка ли е/ изглежда различно от промо снимките,явно ще се гледа наживо
Да реална е на Лиса. Peace
При Шанел, а и не само никога не се гледат промо снимки, защото разочарованието или просто разликите са доста сериозни.

Направих току що грима от последния клип на Лиса, грим Кара Делевин и съм супер доволна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам си Епатанта и бях сигурна, че това е много моя визия. Харесвам страшно и Кара. Само веждите не си пипам. Mr. Green

# 411
  • USA, Steak State
Снощи тръгнах да ровя из палитрите си за матово розово ( а те са мнооооооооого ), ами няма... Всичко е с блясък. Сега се чудя да си взема ли някакво китайче с матови цветове, колкото да имам нещо като ми се наложи.

# 412
  • в 1001-та нощ
Не, не си взимай Sad (разочароваща липса на пигментираност Sad   - особено при светлите сенки  Sad  )

Too Faced нямат ли  Rolling Eyes - тези, които изглеждат захаросани в бон-боните - са матови с леки блясъчета - тип брокатчета, но много, много деликатни, по-скоро са мат  Peace

# 413
  • Бургас
Шанелът е твърде кафяв, ужасно кафяв и прилича на Ревлон, т.е. обратното  Mr. Green
Сдобих се с тестери на Decleor днес по обед, спънах се пред щендера на Dior и се прибрах с Trafalgar
Скрит текст:

# 414
  • USA, Steak State
Трябва ми нещо шаренко с такива матови цветове. Не съм оглеждала марките.
Трябва да погледна на NYX и те са с добра пигментираност.

# 415
  • в 1001-та нощ
Много ми харесва един матов пигмент на МАС, но май не са много матовите Simple Smile

# 416
  • Бургас
Момичета, в Beauty Zone има ли намаление на Clarins, или е само в Дъглас?

# 417
Би трябвало те са едно. Peace

# 418
  • Бургас
Би трябвало те са едно. Peace

bouquet

# 419
  • Torino,IT
Денси,rajnaa,мерси за мненията.
Днес пробвах новия руж на Lancome с айфеловата кула и целувката
Не е лош никак,топъл,коралов цвят,позволява модулиране, с умерен блясък.
Леко оранжавее обаче. Цената му в сефора беше 38 евро.
Реших да видя как ми стои мадам batifole,а не трябваше защото страшно ми хареса, невероятен цвят. А и имам нужда от някое по трайно червило.
Да попитам дали мадам виолет пудрите са перманентни? Имам си.пудра в момента,но ако са перманентни ще си взема като ми.свърши, много са добри.

Общи условия

Активация на акаунт