Коремчето вече ни издава - Априлче се задава

• 27 894
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
maminka85 , последните две се покриват от касата, но зависи дали лабораторията, в която ходиш има договор с нея за тях  Peace

За около ден стават, аз ги виждам онлайн - имам достъп, като потребител - на теб трябва да ти кажат резултатите при следващия преглед и се вписват в онзи лист по каса - в който "всичко се записва"  Peace

# 316
  • USA
Мел, много съжалявам! Дано следващият път се похвалиш с бебче!

gerichka88, аз повръщам от всичко, но много и от водата. Няма значение за в момента какво пиеш, важното е да поемаш течности, за да не се обезводниш.

Има ли още повръщащи мами?  При мен съвсем леко намаля, но пак е по цял ден. А понякога и през нощта. Снощи след 4то повръщане посред нощ, взех хапче и чак тогава се успокоих. Не искам да взимам лекарства, но май няма да стане Sad.

# 317
  • в 1001-та нощ
Аз не повръщам, не съм и преди, гади ми се, но не постоянно, основно след 20ч  Peace

# 318
Здравейте и от мен, скоро не съм писала, по цял ден на работа , а вечер с двамата батковци пишем домашни, приготвяме вечеря и то станало време за лягане. Но когато имам време преглеждам за бързо, каква сте споделили.Аз вече се чувствам по - добре, не че съм повръщала, но се чувствах все уморена и имах нужда да полягам по - честичко.Днес навършвам 13 г.с. и  като трета бременнност очаквам скоро да почувствам и малкия бебо.Утре ще разбера резултата от БХС, надявам се всичко да е наред, на ФМ преди 10 дни лекарят каза , че всичко е добре и даже ме попита дали искам да правя БХС то, а при мен мисля , че по - скоро е задължителен, все пак съм на 35 г.

# 319
Можете ли да ми кажете до кога е нормално прегледът с ехо да е вагинален? ФМ беше през корема, а аг прегледът по-късно - вагинален.

Някой беше споделил за подуване. При мен  е така от два месеца. Сутринта е по-нормално, но щом обядвам и малко вода... страхотно се издувам. Вече ходя с мнооого широки блузи по тази причина, защото както съм слаба - един издут корем стърчи  Blush

# 320
  • в 1001-та нощ
След като се вижда през корема - не се прави вагинално - за минимизиране риска от контракции  Peace Но в някои случаи - шийката не се мери добре през корема и ако е критично се мери вагинално. Може да има и други причини, аз за това се сещам  Peace

# 321
Мел,много съжалявам за случилото се при теб Sad ...Кураж!
a.l.e.n.a Ами на мен доктора не ми е пуснал такъв лист дори...Много взе да ме дразни и май ще го сменям,не обичам такива претупани неща и така и не успя да ми спечели доверието... Sad

# 322
  • в 1001-та нощ
Листът стои при лекаря, докато не влезеш в онези 45 дни преди раждане, тогава ти го дава и като раждаш - го показваш на лекаря, при когото ще раждаш - да се запознае със ситуацията около теб.

Прави се на първия преглед - когато те питат дали си имала някакви манипулации/операции - гинекологични, прекарани заболявани, диабет, сърдечно съдови, инфекциозни и т.н. В него се записва какви терапии са ти били назначени и какви са резултатите от изследванията, обиколки, измерено кръвно и т.н.   Peace

# 323
Да,аз го знам този лист и знам че стои в лекаря и въпросите които се задават,но моя лекар дори не ме е питал коя бременост ми е....нищичко...Аз при първия преглед му поясних ,че ми е втора бременност,но той не ме е питал дори как е преминала първата имала ли съм проблеми с износването,как съм раждала,мисля че това са важни въпроси,но явно него не го вълнуват подобни неща...Записах се при него преди три седмици и това което направи е да ми пусне ПКК и урина и ме попита дали си знам кръвната група и коя е,а и микробиология,която аз си поисках да ми пусне..Уффф много ме е яд,защото от толкова търсене и чудене се треснах на такъв лекар...ще го сменям явно...

# 324
Така предположих и аз. След като ФМ беше през корема, защо се наложи 10 дни по-късно прегледа да е вагинален. Това е излишен риск. Ще сменям АГ-то. Не се разбрахме нещо. Едно високомерно отношение. Тя не отговаря на един въпрос, камо ли да й се доверя. Предполагам, че всички имате мобилните телефони на лекарите. Нормално е. Недай Боже, аз трябва да чакам от седмица на седмица, евентуално ако я уцеля този ден в кабинета, чийто телефон също нямам.

# 325
Maminka, аз също съм от Бургас. При кой доктор се записа?

# 326
При др.Минчев ... ти при кой си?

# 327
  • в 1001-та нощ
maminka85, Nia_Nia_Nia  Blush аз с първата бременност минах през 5 лекаря, докато намеря своя, затова пък сега не се лутам  Blush

Важното е, че търсите отношение  Blush ще намерите  Peace

# 328
При д-р Недялков в Св. София. Много съм доволна.

# 329
Д-р Минчев преглежда ли по каса?

Момичета, правите ли някакви упражнения в къщи? Аз днес отворих едно клипче с гимнастига за бременни и окапах на 15тата минута. Надявам се утре да стигна до по-нататък, но днес като за първи път не посмях.

Общи условия

Активация на акаунт