Домакини/19 епизод-есенен

• 36 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мари, с удоволствие чета стиховете ти. Аз съм ти фен!

Заведох Петьо, досега пазарувах и се залавям с готвенето. Толкова много неща реших да сготвя. Не са сложни, ни изискват време... Имам до 12:00, после трябва да вземам Петьо...

На пресекулки ще ви чета... Peace

Стискам палци за всички, които имат нужда днес! Hug

# 586
Добро утро, благодаря за кафенцето Simple Smile
уж щях да намаля темпото ,а то се оказа,че трябва да забързам с всичко, че след месец ще се пътува. Купихме палети , вакуумни торби и опаковъчни хартии и кашони .В неделя ще са куфарите и пътните ръчни чанти,че позволяват да си с по два куфара по 30 кг на човек и една ръчна .
Та аз ще пътувам сама с детето, след мъжа ми, с 4 огромни куфара, 2 ръчни чанти по 15 кг и 3 -4 А4 листа опис с инвентара ,който пращаме по куриери след нас да пристигнат .
Снощи си взехме и билети за другата седмица до България, че имаме неуредени неща със свекърите и ще се наложи да си идем за 4 дни и като дойдат куриерите с визата ще купуваме билети и за Канада. 
Днес листа ми със задачи е  #Crazy
Сега душ и заминавам да оставя детето в училище, после отивам  доброволка в една организация за 4 часа, после някой интернационален пакет ме чака в една поща  Heart Eyes да го взема, че съм изпуснала вчера доставката до дома ми , имам 4 различни приключващи докеументи и 4 часа да обсъдя по телефоните , да изкарам едн БОГ знае откъде два  документа, привечер оглед на квартирата от приятел , да приготвя даренията за училището към food bank (купих на децата в нужда пакети с макарони, ориз, супи и пакети чай  ) , търсене на квартири ,спорт след училище и т.н.
Лусс, много ми импонира Миленка, казах ли ти ,че ми прилича на мен на нейната възраст ? Същите неща пишех ,но към 21 годишна спрях Cry( да я поздравиш и споделиш да не изостава с писането  Hug
 Мари,  Hug Стиховете ти са така истински и почувствани   bouquet  bouquet
Слави, успех на майка ти  Hug Praynig
Бягам  момичета, че ще закъснея днес Cry

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 10:43 от Анонимен

# 587
Добро утро момичета,

Лус, очарована съм от изказа на Милена. Винаги съм се възхищавала на хора, които могат да пишат така, които могат да дадат израз на чувствата си в разказ или стих. Може би понеже на мен ми е  трудно да се изразявам писмено. Винаги ми се струва че пиша глупости. Дано продължава да пише, но и да спре сега, ще е временно. Мисля че хората с такава душевност не могат да задържат нещата в себе си.
Мари  Hug, можеш да започнеш да ни броиш и аз се нареждам до Лус като фен.
Славке стискаме палци за твоята майчица.
pisenxeto  Hug И мен ме събуди слънцето, което влизаше през прозореца и ме гъделичкаше по лицето, но докато си направя кафето то изчезна, все едно не го е имало днес. Даже се зачудих дали не съм го сънувала  newsm78
мама-коко приемаш ли гости  Laughing, лазанята изглежда много апетитно, кажи как беше на вкус
kokona20 само да питам лазаня със  шунка опитвала ли си, аз я харесвам  много повече от тази с каймата.

На всички момичета   Hug  bouquet

Barefoot Kontesa
много динамична програма, май ти трябва разтегателен ден, стигат ли ти 24 часа в денонощието да свършиш всички задачи.

# 588
Здравейте имам нужда от помощ. Имаме бълхи в къщи и не знам какво да правя. С какво да напръскам и къде? Пробвах с Рай, но не помага. Тази напаст не умира, а най-интересното, е че нямаме животни и живеем в апартамент.
Страхуван се с какво да напръскам и къде( по мебели, матрак и ...), защото имам две малки деца.
Благодаря предварително за вашите съвети .

# 589
  • при късмета
Добро утро,
детето като си е вкъщи спим до никое време, аз де, той си става навреме и идва при мен с играчки.
Баба Яка, заповядай.
Хареса им на мъжете лазанята, а и на мен  bowuu Много стана та и днес ще ядем.
И при нас нямаше слънце, чак сега се опитва да изгрее.
Контеса ти от кой град си? Пропуснала съм, ако си споменавала.
Мари и все повече ще ти стават феновете  Hug нали съм ти казвала, че аз нищо не разбирам от стихове, но твоите разбирам  Hug
pisenxeto това твоята градина ли е? Аз се опитвам да гледам градински растения на балкона. Имам люляк, който ми цъфтя за първи път пролетта. И едни градински карамфили, които не успях да размножа пролетта та оставих семена за другата. Обаче не що се е объркал много сериозно, защото още цъфти, а трябваше да е прецафтял още през юли.
Ако сложа семенца сега и ги държа вътре, дали ще поникнат, или да чакам напролет? Ето го
Скрит текст:
До после, гуш на всички

# 590
mims Вземи нещо ефективно.Пръскаш едната стая затваряш за час.После проветряваш 2 часа.
Аз си взех едно пръскащо за 3 лв с някакъв аромат беше.Опаковката беше зелено и жълто.Напръсках и входа от нас до 1.С един флакон ги изтрепах.
Имай на идея,че се разпространяват бързо.Пръскай няколко дни.Спазвай указанията щом  имаш деца.
Пръска се във въздуха в цялата стая.Аз смених завивките,че ми миришеха на препарат.

# 591
  • София
Контеса, тази пратка може би са книгите на Миленка. Peace И аз искам да знам къде ще си в БГ. Знам, че ще е много напрегнато, ама може и да намерим време за едно кафе... Peace

mims, не знам какво да ти посъветвам. Преди няколко години и ние имахме таз напаст. Всяка нощ пръскахме, Петьо беше нахапан непрекъснато. тези гадинки живеят с месеци без да "ядат". Половин година се мъчехме, а после заминахме на море и свекитата са ги напръскали с райд ама яко и след това нямахме...

Слави, надявам се, че всичко ще е наред с майка ти.

Днес не ми е ден за готвене...
Направих крема супа (защото ММ все още е без моста, днес са му донесли моста, ама не са улучили цвета и сега наново), та в таз крема супа защо ли реших да сложа цвеклото? Има ужасен мирис и не ми харесва на вкус... Чушките са станали супер, пилешки филенца с ужасна панировка - от готовите - реших да пробвам... Май само аз ще ги ям... Син домат - също го съсипах - смесих киселото мляко с малко майонеза и сложих пак от готовите смеси - чеснов сос... Какво ми стана днес? Никога не слагам от готовите смеси - само подправки ползвам... Как щеше да е вкусно с обикновен чесАн... Направо се изложих...

# 592
titi888 не си ли спомняш как се казва препарата? Ще го потърся в аптеката дано се сетят за него.
Благодаря.

# 593
мама-коко -да,нашата градинка е. Laughing
За карамфила и моите още цъфтят.Като махаш прецъфтелите цветове и продължава да  цъфти за този навън.А твоите щом са вътре може би ще цъфти постоянно.Не съм сяла от семе,та не знам,дадоха ми коренчета и за една година станаха много.Ето ги:
Скрит текст:
mimiS доволна съм от този препарат .
Сменяш бельото и изпираш на по-висока температура и пръскаш.След 10-14 дни пак трябва да се повтори.Всеки път като се прибирате се проверявайте за бълхи,внасят се с дрехи и обувки.Късмет!
И при нас се скри слънцето,но се попекох.  Laughing

# 594
  • UK
Здравейте Hug

mimiS аз нямам на идея Rolling Eyes но послушай съветите на момичетата Peace

Отчета Mr. Green
Тъй кръвното, като ми го мери кадиолога е ОК всеки пъ,т че и ниско го изкарва, аз обаче го вдигам вечер Crazy Затова ми даде направление за ехокардиограма, др седмица пак при него, ама в един частен МЦ добре, че пак не  е на края на града hahaha И ми изписа Допегит безвреден за бременни 2 по 1/2 таблетка ако взема да го вдигам и се задържа високо Rolling Eyes
Толкоз Mr. Green

Контеска пак си е спретнала една супер макс програма Crazy Кой ме питаше за лазаня с шунка newsm78 Шунката я ям, ама лазаня не харесвам, без знаение от мръвката в нея Peace

Славче мама ти Hug ще се оправи, стискам палци Praynig! Твоят мъж да не пътува и той като моят Money

# 595
Благодаря за съветите сега отивам да го купя и ще пробваме.
Благодаря на всички.

# 596
kokona20 ами ще дам съвет да почиваш следобяд в легнало положение.Да може да се раздвижва кръвта по цялото тяло и дано има ефект,за да не се покачва вечер кръвното.Да не вземе да пада много кръвното пък през деня от хапчетата-следи го поне три пъти на ден в едни и същи часове. Naughty  Hug

# 597
  • при късмета
pisenxeto, ако знаеш напролет колко търсих информация как да го размножа. За това сега прибрах семената. И мойто е от коренчета, ама се хвана само едно.
Защо не пускат коренчета младите разклонения? Това коренче вече има дебели пръчки в земята, май от тях трябва да отделя, не от младите? И кога да го направя? Пролетта някой ми беше казал, като прецъфти, ама май закъснях  newsm78
И мойто е навън, не е вътре. И миналата година махах прецъфтелите, но не цъфтеше цяло лято. Аз знам, че цъфти от рано напролет до юли най-много. Аз си мислех, че една течна тор, която ползвам го подведе  newsm78. Много са хубави твоите, а как миришат, няма друго цвете с подобен аромат.
Коконче повече почивка вечер  Hug и ще си ОК. Дано са ти олучили лекарствата. Ще устискаш, малко остана и чакаме с теб Hug

# 598
  • UK
kokona20 ами ще дам съвет да почиваш следобяд в легнало положение.Да може да се раздвижва кръвта по цялото тяло и дано има ефект,за да не се покачва вечер кръвното.Да не вземе да пада много кръвното пък през деня от хапчетата-следи го поне три пъти на ден в едни и същи часове. Naughty  Hug

pisenxeto, ако знаеш напролет колко търсих информация как да го размножа. За това сега прибрах семената. И мойто е от коренчета, ама се хвана само едно.
Защо не пускат коренчета младите разклонения? Това коренче вече има дебели пръчки в земята, май от тях трябва да отделя, не от младите? И кога да го направя? Пролетта някой ми беше казал, като прецъфти, ама май закъснях  newsm78
И мойто е навън, не е вътре. И миналата година махах прецъфтелите, но не цъфтеше цяло лято. Аз знам, че цъфти от рано напролет до юли най-много. Аз си мислех, че една течна тор, която ползвам го подведе  newsm78. Много са хубави твоите, а как миришат, няма друго цвете с подобен аромат.
Коконче повече почивка вечер  Hug и ще си ОК. Дано са ти олучили лекарствата. Ще устискаш, малко остана и чакаме с теб Hug

Мерси милички  bouquet аз това и правя всеки следобед, само сменям местата креват-диван и обратно Joy

Хапчетата- имам рецепта, но засега няма да ги пия, само ако се наложи Peace

# 599
  • Бургас
Здравейте отново! Hug

Майка на 21 ще постъпва в Токуда.Някои изследвания направи тук,а другите,повечето ще си ги правят там.Ще правят и пластика на аортната стена и също ни съветват после да отиде в Банкя на рехабилитация.Тя се преви на герой,но я усещам,че едва диша от уплаха.
Мама-коко,наистина ли е по ЗК тази рехабилитация?Кой ви даде направлението на вас?От кардиохирургията ли?

Смърфи,наистина ММ е в Папуа Нова Гвинея.Беше първо в Австралия,а сега е там,май днес е тръгнал обратно за Австлалия.
Коконче,пътуването му е хоби,не професия.Отива на места,където както се изразява "даже нейшънъл джиографик не са стъпвали"Преди да се роди детето ходихме заедно,но аз съм заклет домошар и са ми малко мъка тези трипове.

Лусинка,много тъжно пише това дете.Не я виждам в БГ.Ще отиде някъде навън.Голям талант е,само какъв речник има! Grinning

МимиС,махни всички губери,килими с косъм,одеала,изпери ги навън,дезификцирай ги и не бързай да ги пребереш в къщи.Останете на голи подове,стени и пръскай в къщата.Като няма къде да се заванат и размножават,ще изчезнат.Имали сме отдавна,това работи плюс много силен препарат за къщата.Обаче не е желателно поне една нощ да спите.

Контеса,спри се малко!Пак ще се измориш! Stop

Мари,аз отдавна ти чета стиховете още тук.Виждам,че във ФБ две мои познати също са ги харесали,те са жени,които ценят хубавата поезия.Как е новата визия?Направи снимка,моля те!

Хайде да бягам,че имам стъкла да чистя в кухнята.
Целувки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт