Домакини/19 епизод-есенен

• 36 848
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Здравейте.Аз съм в ужасно настроение,криво ми е ...страх ме е и така...все едно,че ще ходя да ме колят,а не на някакъв изпит....оф оплаках се...къде са всички newsm78

# 557
Здравейте.Аз съм в ужасно настроение,криво ми е ...страх ме е и така...все едно,че ще ходя да ме колят,а не на някакъв изпит....оф оплаках се...къде са всички newsm78

Kaka Daka спокойно, ще го вземеш изпита, сигурна съм  Hug, а и да не го вземеш, какво толкова, втория път ще стане (боже какво успокоение ти дадох, дано да не се обидиш)
Я виж Коконка какъв танц му е ударила
И аз се чудя къде са всички, явно се радват на хубавото време и всички са навън.

# 558
Привет  Hug
Върнахме се от консултация, всичко с бебето е наред. Докторът каза да си набележим дати за секцио около 10 - 12 декември. Мале мале, не останаааааааааа  Heart Eyes
Млякото в млекомата не е пастьоризирано, поне в нашия. Сурово е, аз си го сварявам после.

# 559
Браво, Вио! Ако се роди и на моята дата ставам виртуална кръстница. Heart Eyes
Мари- покажи се, какво направи, пусто любопитство.
Коконата- сподели що скачаш. Laughing
Кака Дака, смятай че си взела изпита! Стискам палци!

# 560
  • Талант на 2012,2013 г.
Амииии...светло кестеняво, момичета...Не е нещо рязко различно, но не е това, което беше, защото отдолу беше израстнала моята коса, а в нея повярвайте има доста бяло...
Та сега бялото не личи и съм една обикновена гражданка ненабиваща се на очи Mr. Green и скромна особа bowuu-всъщност исках да е нещо много по-различно, но душата ми не позволява...
Така е добре. Blush Heart Eyes

# 561
  • UK

КАКА ДАКА само спокойно и като не го вземеш (ама ти ще го вземеш Peace) какво от това??? Яааа знаеш ли, мен колко пъти е късаха на изпита по Висша математика във Винс-а Mr. Green Накрая чак на ликвидация ходих на заветната дата 01 септември, не мога да я забрвя, защото цяло лято хората ходеха на плаж и се кефиха на живота Crazy  а аз на уроци по висша математика Whistling Joy

Вио браво браво за новините,аз ще съм някъде след теб към 19 декември или след това Crazy Само да е живот и здраве Praynig

Мари Hug светлокестенява звучи добре, по-хубаво, че не  е черна, че като почнат да се чернят всички Money

# 562
  • София
Вио, браво на вас, наистина не остана много Peace

Коконка, много се радвам и за вас Hug Декемврийчета  bouquet

Кака Дака
fingerscrossed

Мари, смятам, че много ти е добре с кестенява косичка.

# 563
  • София
Кой попита за млекомата в Люлин? Намира се в блока зад пощата на кооп пазара. Има два магазина за млечни продукти, в единия е. Не е нужно да пъхате стотинки- момчето зад щанда го прави, вие си плащате с каквито пари имате. Цена- 1,60лв. Бутилки има по 20ст. Аз си нося мои.

Мари, сто процента ти се е освежила физиономията! Hug

Ех, съвсем наближават нашите бебоци, браво!

Кака Дака, успех!  bouquet

аз нали снощи се къносвах- ама много добре ми стана косата. И то върху боя. Сега е с един такъв тъмен цвят, който съвсем леко червенее на светлина, но не точн червено, а като ...мелнишко вино Mr. Green...на моята пияна глава е идеално!

# 564
Вио супер, още едно стрелче в темата, малко прескачате моята дата но нали пак ще е стрелец  Hug
Коконке а и ти ли декемврийчета, супер.   bouquet
Мари добре звучи, дай и нагледен материал  Laughing Аз преди години имах нужда от тотална промяна и реших да направя рязък завой, дължината не пипам, но от червена се направих руса. Да не ти казвам при първото изрусяване какъв морков бях, ходих няколко месеца така и после изведнъж черно. Всичките ми познати бяха направо ужасени, че след някой и друг месец ще се появя я със синя, я с розова  коса  Joy, но спрях до черното
Малко по скъпо е май от млекомат, аз вземам или от един човек, който кара от мандрата на 1,30 или направо от една баба на 1,20.

# 565
Ехооо, добро утро и от мен! ММ се върна снощи от командировката към 2 часа посред нощите и тъй като беше много важна за него, ми разказваше какво е станало още поне един час. Сега спи, ама аз какъвто съм кукундрел, се оцъхлих будна още в 7 сутринта. Сега ми се спи, две не виждам...
ММ донесе от там армагани - едно кило с баклава и кадаиф и две кила краве сирене фета. Купил ги от арабски магазин, там имало много. Жалко, че при нас няма.

Мари - дай една снимчица на новата глава!  Praynig

Мама коко - шефът бързо да се оправя!  Praynig Лазаня съм правила с кайма, като първо запържа каймата, след това сложа малко накълцан лук и моркови, като омекнат, слагам подправки - сол, черен пипер и босилек. След това или едно кило настъргани домати или от консерва. Като се поизпари сокът, но не напълно, свалям от котлона. Правя и сос бешамел и започвам да редя в тавата. На дъното сос бешамел, кори, плънка, сос, кори, плънка, сос и т.н. Завършва се с кора и се покрива обилно със соса. Пече се във фурната около 30-40 минути на около 180 градуса. Ако искаш накрая настържи кашкавал и запечи за още 5 минути. Много обичам лазаня, ама ни е много връткава и предпочитам да я ям в ресторант.  Wink

Кака Дака - успех, ще го вземеш изпитът! Peace

Вио - супер новини за бебка! То наистина не останало много време!  Peace

Коконче - какви са тези танци? Мъжът ти да не се върна?  Hug

Не съм пила кафе месец и половина, но днес ще направя изключение, че иначе не мога да се събудя. Laughing

# 566
  • при късмета
Смърфи, мерси   bouquet горе долу така пише и на опаковката, само, че пише двата соса един върху друг и тогава кори  newsm78 та за това се бях замислила, че трябва да се редят - кори сос. Болонезето ми е готово остава ми бешамела(който ще правя за първи път, стискайте палци hahaha) и започвам да редя.
Само да си допека майонезения сладкиш, че да не правя 2 неща едновременно.
Водих детето на лекар има само хрема, ама с жълти сополи. Как може да кара толкова размазано обикновенна хрема, много е сънлив, а няма Т
Ставам да вадя сладкиша, после ще ви нагледам

# 567
Смърфи, мерси   bouquet горе долу така пише и на опаковката, само, че пише двата соса един върху друг и тогава кори  newsm78 та за това се бях замислила, че трябва да се редят - кори сос. Болонезето ми е готово остава ми бешамела(който ще правя за първи път, стискайте палци hahaha) и започвам да редя.

Да, така е - кори, плънка и сос, после пак кори, плънка и сос и т.н. Бешамелът и на мен ми е малко труден, но ще стане! После да ни почерпиш по едно парченце!  Peace

Ето то едно клипче. Мацката много я харесвам, тук лазанята е с болонезе и рикота, но виж как се реди:
http://www.youtube.com/watch?v=MqVY_3US9II

# 568
Привет момичета,
днес пак по задачи и сега сядам преди вечерята и нощния тоалет да ви прочета.
Лазанята и аз я правя със запържена кайма с моркови ,гъби и домати и с бял сос бешамел .слагам от белия сос на дъното на тавата, после листи паста покривам с доматения сос , после пак паста ,пак сос ,паста и накрая паста листи и завършвам с белия сос и настърган кашкавал .Запичам всичко за 35 минути или до приятна коричка и сервирам със салата от пиперлива рукола, ендивия и всякакви зелении с лимон и зехтин.
Мари, браво ,чакаме снимка   bouquet Ще ти отива светло кестеняво  Laughing
Смърфиетка, и ти ли си била ранобудна, аз легнах в 12 и в 6 станах ,защото смс ме събуди:(
Валенцето честита прическа. Още една червенокоска  Heart Eyes
Лусс,   bouquet
кокона,ма вие сериозно сте си наблизо с Вио. Много радост ще има декември  Heart Eyes
d. hкакво стана с интервюто? Стискам/х палци  Praynig
vio стрелец ли ще е момата? Браво ! Heart Eyes
Kaka Daka  Praynig Успех !!

# 569
  • при късмета
Оф, пече се, ще видим какво ще стане. Да ви кажа как изобщо се захванах. Има игра с хубави награди и видях промоционална кутия  hahaha та да не остават корите. Не съм у ред с тия игри, ама може да ми стискате палци.
А на всичко отгоре и сладкиша правех едновременно, кота че ли съм пръв майстор на лазаня  ooooh!
Мари честита прическа  Heart Eyes
Вале и на теб и мерси за информацията за млекомата  Hug
Вио не остана, чакаме всички заедно, всичките бебета
Контеса ти нали щеше да почиваш  Hug
Мойта рецепта ще е с пушено топено сирене, та отивам да го сложа

Общи условия

Активация на акаунт