Великобритания - тема 48 Есенно-Зимна

• 55 261
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Merry, мерси за инфото. Обаче не разбирам тези ваучъри само за градина и за чайлдмайндър ли се използват? Може ли за нещо друго?

И още едно питане - на каква възраст децата могат сами да ходят на училище и сами да остават в къщи?

# 46
Merry, мерси за инфото. Обаче не разбирам тези ваучъри само за градина и за чайлдмайндър ли се използват? Може ли за нещо друго?

И още едно питане - на каква възраст децата могат сами да ходят на училище и сами да остават в къщи?

На втория ти въпрос - мисля че беше 12 години  newsm78

# 47
  • Bristol
някой със съвети по моя въпрос Praynig
За да кандидатстваш за бенефити, трябва да имаш НИН първо.
future74, за child care vouchers говорим, нали? От самото име се вижда, че важат само за child care. Предполагам и афтер скул клуб ги приемат, но трябва да се пита.
От колко години сами, зависи от теб и от детето, тук не е САЩ и няма нищо задължително, само препоръчително Wink В нашето училище има специална схема за контрол за деца ходещи сами на училище. Прилага се от Year 3, Key Stage 2. Щерката от миналата година ме е завърнала сама да ходи, поради тази причина, но аз още не смея да я пускам. За сега успешно отбивам атаките, да видим до кога...

# 48
Мerry,мерси са отговорите:)

# 49
Здравейте пак момичета.

Ровя се тук от известно време и накрая реших да ви питам. Какви сайтове ползвате за игри по математика и английски за малчовците. Боян ми беше лесен, сядаше детето и сричаше докато не се научи. Малкото дяволче обаче е друга бира, ако не и е интересно, не сяда. Намерих този сайт и много и харесва http://www.starfall.com/, но търся и нещо с игри по математика.

GI успех, браво че сте намерили училище. То и аз намерих, но въпреки че е по близо от това в което ходят децата сега (което на миля), не сме му в кечмънт ериата Crazy.

Не искам да го пращам в близкото..... няма да го пратя там.

ЦветаК момиченцата и при нас се копират и съревновават, чувала съм от други приятелки за същото, но си мислих че е чак 4-5 клас, не от толкова малки. Момчетата при нас пък се състезаваха с това да са най добрите ученици. Колкото по добър ученик толкова по известен. Напоследък обаче тенденцията се промени, сега мерят физически възможности Joy

# 50
това май им е типично за възрастта, все пак са на 5-6 години

Да, не се вкарвай във филми сама, може и да не са майките.

В нашето училище сега всички са се тръшнали да ходят на една определена гимнастическа школа, защото едното момиченце се премята и скача като заек. Мисля, че само заради нашия клас има списък на чакащи до догодина по това време (а аз, и сигурна съм, други майки, тайно се надяваме да забравят дотогава).

Мариана искаше и на хор да ходи, за да е заедно с незнам коя си (тук теглих чертата, в 8:15 сутринта започва хора, а тя не може да пее). На Антон класа дружно ходи на шах и после рита мач (и бутонки има моя дребен човек). Между тях двамата до тук сме минали през тенис, пиано, балет, йога, айкидо, гимнастика и плуване; тук-таме имаме продължителни успехи. Приятелките рисуват, пеят, карат ски, яздят, то край няма Crazy

А, един мой съученик спечели America's Got Talent  Simple Smile $1m и шоу във Вегас, на почти 40 е това момче, ако може да си представите (т.е. поне в танците и гимнастиката има хляб)  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=cn-NsWRtaSY

Така и така се разписах, childvouchers важат и за детски лагери (SCL ги взимат) и за някои следучилищни занимания (но трябва да се пита). Максималното данъчно облекчение зависи от дохода, мисля, че най-много 243 лири на месец може да внасяш по тази сметка.
http://www.childcarevouchers.co.uk/Parents/HowItWorks/ForYou/Pages/Savings.aspx

# 51

А, един мой съученик спечели America's Got Talent  Simple Smile $1m и шоу във Вегас, на почти 40 е това момче, ако може да си представите (т.е. поне в танците и гимнастиката има хляб)  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=cn-NsWRtaSY

Мишолина, имаш много интересни съученици имаш.  Grinning Ако си спомням правилно, създателят на този сайт също ти е такъв. Би ли споделила къде и какво си учила, ако не те притеснява. Чиста проба любопитство.  Blush

# 52
# 53
  • На село (близо до Лондон)
мишолина, гледах клипа, стахотен е този твой Кеничи  Party

tzvetak, не ги мисли толкова. Децата пробват много неща, спортове и тн, не значи че ще станат следващите Анди Мъри или Капаров. До сега сме минали през футбол, гимнастика, плуване, бг училище, китара, алт хорн, пиано, ръгби, крикет, шах, тенис, тенис на маса и атлетика. Цял ред изписах ... и това най-вече с номер едно дете и малко (пиано и тенис) с номер две за сега. Някои неща ги оставиха, а с други продължават.

Шая имаме още да гледаме училища не сме прикл^чили newsm78 Money

# 54
Моля ако някой има сметка в Барклис да ми пише на лични, искам да попитам нещо Simple Smile

Благодаря предварително  Hug

# 55
  • Лондон
мишолина, GI, мерси, появявайки се, се надявам се да привлечете още дами да се завърнат в темата, че беше много хубаво на времето... колко дълги вечери съм "убила"... Heart Eyes

Иначе сте прави, за многото пробване, и за променливите интереси, но при нас за съжаление има и нещо повече, основно при майките, едно непрекъснато любопитство другите какво правят и веднага взимане на мерки тяхното дете да прави същото, независимо от качествата, желание на детето...имайки в предвид, че  явно свободно време и пари за тези хора не са проблем... Не знам как да го обясня newsm78

Успех в търсенето на училище Hug трудна работа... Ние на времето това ни беше основно изискване, ако се справя добре, да остане в едно училище до края, въобще не ми се занимава с ново кандидатстване  ooooh! Другият проблем, е че май хубавите училища обявяват много малко свободни места за 7+ и конкуренцията е жестока.. Както и да е, пожелавам ви здрави нерви и късмет...

# 56
  • На село (близо до Лондон)
tzvetak, знам за какво говориш мисля. Казват му PFB (precious first born) syndrome  Laughing.
За училище ние гледаме за 11+ или 13+ (което пак има pre-test на 10г) кандидатстване за най-голямия ми син. 7+ сме го минали Wink.

# 57
имаш много интересни съученици

нали  Simple Smile no pressure! и са от различни училища

Кеничи беше истински blast from the past... малък университет в Кънектикът (който раздаваше стипендии на международни студенти през ранните 90 години).

Със Сал Кан "делим" магистърска степен по бизнес администрация; всяка година завършва клас от 900 човека. Той ни е светилото на випуска - новата му компания е направо революция в световното образование.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 22:47 от мишолина

# 58
  • Лондон
GI, грешна терминология от моя страна, имах в предвид Year 7, не 7 години като възраст... знам колко са ти големи децата  Peace

# 59
  • UK , Somerset/BG Veliko Tarnovo
                               Здравейте МАМЧЕТА! Grinning

След седмица изпращам половинката в Ливингстън , Шотландия.Ще работи в DHL , първоначално като Self Employed.Работата е осигурена от Team Support Logistics , предоставят квартира - 65 паунда на седмица самост.стая, заплащане - 6,40 на час.Мъжът ми говори добре английски.Много се надявам да се оправи там и след 6-8мес до година да заминем и ние с децата.Има ли МАМИ живеещи в този регион?Можете ли да ни ориентирате как е в Ливингстън?Дали тези около 1000 паунда месечно ще му бъдат достатъчни , за да се справя и по малко да помага на нас?

А аз.., аз съм мед.фелдшер.За съжаление разбрах , че професията не е призната там.По-добре би било да съм мед.сестра , но не съм.Четох за професионални курсове за парамедици , но не успях да се ориентирам кой знае колко.Какви са таксите , колко време трае обучението?...

Всякаква информация би ни била от полза.Помагайте!В главата ми е пълна каша...БЛАГОДАРЯ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт