Великобритания - тема 48 Есенно-Зимна

• 55 277
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
не знам кой се излага ... имаш още много хляб да ядеш, докато дойдеш на положение, да казваш кой и как се излага ....

# 616
Трой, успокой се малко  Hug не мога да си обясня защо винаги си толкова докачлива и сприхава? ooooh! Защо така подхождаш към останалите в темата?Това, че си тук от н-на брой години, не значи че си единствена и най-знаеща. Ако не знаеш, опитът е най-определящ в живота на хората.
С най-добро чувство го казвам. Не е хубаво така. гледай си живота и не се притеснявай за чуждите приходи и данъци.Ти нали си ОК, плащаш си всичко, получаваш каквото ти се полага, какъв ти е проблемът, тогава?
Смени си гражданството, ако вече имаш друго, откажи се от Бг и не влизай повече в такива теми, да се ядосваш.Живей спокойно, има място и въздух за всички под това небе, както виждаш и за много от тези, които нищо не плащат. Laughing

# 617
Хахахха напълно съм спокойна и май докачливите са някои други  Peace
Хайде сега пък ново пет, опита не бил определящ Simple Smile тогава кое е определящо, години, знания, образование, или и те не са определящи  Mr. Green
И аз с най добри чуства, претенции когато си плащаш, ако не ти харесва винаги има път за БГ  Peace
И за тези които мрънкат хубаво е да прочетат това!
http://primettsperspective.blogspot.co.uk/2013/08/nhs-in-crisis- … e-from-newly.html

# 618
Нещо не си ме разбрала за опита.Той е най-определящ в живота.
Но всички имаме различен такъв, така че не е хубаво да се съдим взаимно.

# 619
Добре Трой, прочетох го. И? ние ли сме ви овни затова? По света е така също. Това, че има И Други бг тук, които пишат за НХС, за раждане и за някакви негативни впечатления, автоматично ли означава, че те не плащат нищо? И от кое следва да се заключи това? Както и да е. Ти явно си си такава, не те съдя. Не знам какво работиш, а ако си мед.сестра шапка ти свалям за труда, обаче всеки сам си избира професията.Като не е доволен се преквалифицира, не обвинява другите че товарят системата, която пък го товари него.

# 620
Всеки, който си плаща има право да каже какво мисли и в това няма лошо, но съгласи се че е адски грозно, да мрънкаш, когато не плащаш нито данъци, нито НИН! В Бг никой не може да роди, на държавно ако не е осигурен, дори и ако мъжът ти работи, така че хубаво е да се оценя това което ни се дава!
Да си ме чула да се оплаквам от професията си ? Върша си я с удоволствие  Wink така че както ти ме съветваш да се преквалифицирам, така и аз съветвам, тези които не плащат нищо а мрънкат, като не им изнася, да се лекуват и раждат  в БГ  Peace

# 621
  • ENGLAND
O, то тук било много интересно, щом и Тати се намесил. Мен ме радва мрънкането и недоволството, показва че вече  има не само доволни овчици, виждат и не се страхуват да казвате мнението си. Преди, та дори и сега  можеха да мрънкат само няколко човека, а другите само блееха и казваха аааааааа.
И проблема  на хелф сървиса не са българите, както и на  образованието им, което дава масова продукция като онези всичките на помощи. Щом системата го позволява всеки намира начин да я работи, но българите са много по-съзнателни, пък и трошица в сравнение с всичките търтеи независимо от цвят, религия, народност.

Впрочем Шая на моето дете му е скучно в училище, дори повече мрази го. И не е само моето дете, виждам го, все пак работя това.

# 622
O, то тук било много интересно, щом и Тати се намесил. Мен ме радва мрънкането и недоволството, показва че вече  има не само доволни овчици, виждат и не се страхуват да казвате мнението си. Преди, та дори и сега  можеха да мрънкат само няколко човека, а другите само блееха и казваха аааааааа.
И проблема  на хелф сървиса не са българите, както и на  образованието им, което дава масова продукция като онези всичките на помощи. Щом системата го позволява всеки намира начин да я работи, но българите са много по-съзнателни, пък и трошица в сравнение с всичките търтеи независимо от цвят, религия, народност.

Впрочем Шая на моето дете му е скучно в училище, дори повече мрази го. И не е само моето дете, виждам го, все пак работя това.

за да не се повтарям ...

Всеки, който си плаща има право да каже какво мисли и в това няма лошо, но съгласи се че е адски грозно, да мрънкаш, когато не плащаш нито данъци, нито НИН!

# 623
   Голяма веселба се заформи! Добре, че сме ние да оправиме света...Голямо обобщаване, голямо чудо. Толкова ли не се разбра, че има хора и хора, болници и болници, училища и училища. Който не му харесва да си ги смени. Като не ни хареса нещо, за това е форум, да се каже, с повече късмет няма да се появи никой да ти каже колко си тъп, ама де тоз късмет....

# 624
  • ENGLAND
Е, Трой, аз като не плащам данъци, а НИН от време на време нямам ли право да кажа какво не ми харесва? А и от десетина години съм тук, все пак доста впечатления.
Хора разни, един трупа пари, друг отглежда деца.

# 625
Doret много съжалявам, че във вашето училище децата скучаят та чак го мразят. И аз го работя това и имам преки наблюдения от Y R,2 и 5, ми децата са щастливи и с удоволствие участват във всичко.

# 626
  • ENGLAND
Doret много съжалявам, че във вашето училище децата скучаят та чак го мразят. И аз го работя това и имам преки наблюдения от Y R,2 и 5, ми децата са щастливи и с удоволствие участват във всичко.
Не говоря само за училището на дъщеря ми, и не работя това което ти работиш от един - два месеца. Аз се водя профешънъл, разлика огромна.

# 627
Не говоря само за училището на дъщеря ми, и не работя това което ти работиш от един - два месеца. Аз се водя профешънъл, разлика огромна.

Тогава мога да кажа, че много съжалявам че като профешънъл, не изкарваш толкова че да плащаш данъци и че на твоите ученици им е скучно в училище.

# 628
  • London
Стига вече бе! Naughty За 24ч всички от тази тема успяха да се изпокарат.
Бе да не сме масово в цикъл?

# 629
  • Манчестър
Стига вече бе! Naughty За 24ч всички от тази тема успяха да се изпокарат.
Бе да не сме масово в цикъл?

А не бе,....пред Black Friday сме...

Общи условия

Активация на акаунт