Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 49 107
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Казанлък
Арсеналски, БИК си дават тракинг без значение стойността на поръчката.
Сега зяпах -имам и за 5 доларова и за 200 доларова.
Като цяло, това е единствения сайт към който нямам претенции. Пазарувам спокойно и не си правя труда да следя....

C13P88d23efbda63c577-10% на бански и плажно облекло Peace

Е,за 5$ поръчка си извадила късмет със тракинга. Проследяващ номер дават за поръчки над 30$. Лошото е,че в тази практика да разбива поръчки на по-малки БИК не винаги дава проследяващ номер на всички части. Ако дадат на първата част,то по думите на другите,втората част трябва да е на стойност над 20$ за да и дадат още един проследяващ номер. Абе,луда работа.
За пръв път и аз имам не пристигнали поръчки: една цяла и една половинка. Втората част са я забавили доста(една шапка),а тя пристигна отдавна  Rolling Eyes Това са септемврийските.
От октомври имам няколко поръчки от Алито. Знам,че това са проблемите на пощите,не на сайтове. Така че,ако сте решили да си вземете парите,пишете им,пускайте диспути към края на срока,изчаквайте 18-19 дена преди клайм. Винаги можете сами да им предложите да ви върнат в коинси(става по-бързо и по-лесно)...разбира се,ако сумата не е голяма и имате желание да поръчвате и занапред.
Моето пухено палтенце още не са го изпратили  #2gunfire

# 466
Валпан, писах им сега, както ни посъветва. Дано да ни върнат поне коинси, защото едната пратка, която не получих е за един масажьор, който ми е нужен за бебчето. То има белези от изгаряне и този масажьор ни трябва за да масажирам и втривам медикаментите с него. Ако ми върнат в коинси ще го поръчам пак и този път с тракинг номер, защото ми е важно да го получа. Дано поне в коинси се отчетат... За сега съм скептична, защото за дефектната костенурка ми върнаха само 0.1 коинс, което го считам направо за подигравка...   smile3516

# 467
Арсеналски, БИК си дават тракинг без значение стойността на поръчката.
Сега зяпах -имам и за 5 доларова и за 200 доларова.
Като цяло, това е единствения сайт към който нямам претенции. Пазарувам спокойно и не си правя труда да следя....

C13P88d23efbda63c577-10% на бански и плажно облекло Peace

Както каза Valpan дават проследяващи номера за поръчки над 30 $ и наистина  е голям късмет ако са Ви дали трак номер за 5 $ поръчка.Те принципно дават номера при всички поръчки но едните се проследяват които са 13 цифрени и други които са техни вътрешни и те  не се проследяват, може би ги бъркате с тях но знам със сигурност че за поръчки под 30 $ трябва сам да си платиш за проследяващ номер а над 30 $ се дава от сайта автоматично.

И този съвет го дадох за хората които се безпокоят къде са им поръчките от 2 месеца насам !!! Много е добре че имате доверие към сайта и не си правите труда да следите,съгласен съм с вас и с мен до тук са били коректни от сайта но аз се пак винаги проследявам пратките си...сигурно е от характера на човека индивидуално.

# 468
  • София
Сега пак погледнах, за една 5 долара имам, за една 7 също, за 2-3бр десетдоларови... Rolling Eyes
И якето ми пуснаха на следващия ден, хем с Valpan в един ден ги поръчахме....
Но като цяло, поръчвам спорадично, но за по-големи суми Peace

# 469
Мога ли да помоля да ми пишат по-малка сума , за да не отиде пратката ми на митница? Или с този сайт не става?

# 470
Може ли някой да ми каже как да търся охлаждаща подложка за лаптоп.Изгледах много страници,но не намирам.Или ако някоя е купувала да сподели Praynig
Благодаря  bouquet

# 471
Мога ли да помоля да ми пишат по-малка сума , за да не отиде пратката ми на митница? Или с този сайт не става?
Ами пиши им емейл и ги попитай дали става така.Аз лично наскоро пуснах една поръчка на стойност над 20$ и ми разделиха артикулите в две отделни поръчки с отделни номера за проследяване и отделни дати на изпращане.

# 472
Здравейте   bouquet  искам да попитам - къде трябва да го пише този номер за проследяване? В мейла, който имам за изпращането на пратката не пише номер за проследяване, в акаунта ми и описанието на пратката също, а поръчката ми е на стойност $224.69 и би трябвало да има... какво ще ме посъветвате да направя?

# 473
Здравейте   bouquet  искам да попитам - къде трябва да го пише този номер за проследяване? В мейла, който имам за изпращането на пратката не пише номер за проследяване, в акаунта ми и описанието на пратката също, а поръчката ми е на стойност $224.69 и би трябвало да има... какво ще ме посъветвате да направя?
Номерът го изписват със ситни букви под името на артикулите в поръчката. Влез в "My account"-"Orders", избери съответната поръчка  Peace

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 16:39 от milcky

# 474
milcky , много ти благодаря!  Hug

# 475
Може ли някой да ми каже как да търся охлаждаща подложка за лаптоп.Изгледах много страници,но не намирам.Или ако някоя е купувала да сподели Praynig
Благодаря  bouquet
http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=4&keyword=cooler+pad

# 476
Благодаря  bouquet
http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=4&keyword=cooler+pad
Много благодаря smile3525

# 477
  • Казанлък

Да,можеш да ги помолиш да пишат по-малка сума веднага след като направиш поръчката. Ползваш опция Message и даваш номера на поръчката.

Аз да споделя отзив за нещо,което съм купила отдавна,но чак сега започнах да ползвам.
Тези магнитни стелки:

http://www.buyincoins.com/item/20488.html

Препоръчвам ги за всички дами със студени крака. Ползвам ги,като ги слагам вкъщи във домашните чехли. Не знам как действат,но наистина ми затоплят стъпалата(по някое време дори започват да парят...все едно имам нагревател. Изобщо не се шегувам Simple Smile ). Не съм очаквала,че ще ги харесам толкова! Малко повече са изкривени,но това да им е проблема  Joy

Провери късмета си веднъж дневно тук,на коледната елха 

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:04 от valpan

# 478
А как стои въпроса с гаранцията на таблетите, телефоните? Имат ли продуктите им международна гаранция?

# 479
  • Пловдив

Валпан, могат ли да се изрежат до желания размер стелките? От "рошавата" страна ли се слагат или кракът е на гладката? Аз мисля да ги пробвам за ботушите, че все ми мръзнат краката в тях.

Общи условия

Активация на акаунт