Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 49 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Сега спечелих от играта от двата ми акаунта купони с отстъпка до 01.01.2014   3% за козметика и 10 % за мъжки пуловери и якета ! Системата работи.

# 451
Здравейте, чудя се на това телефонче от известно време http://www.buyincoins.com/item/39066.html , не намирам никакви отзиви в самия сайт.Свикнах в Али винаги нещо да пише, тук имам една поръчка само.Така нормално ли е?Освен това гаранция имат ли телефоните от там, в смисъл при някаква повреда в известен период връщаме обратно или как?
Сложих и активния код за 5 % и цената стана доста добра, ще се радвам за отзиви.

# 452
Благодаря на всички за отговорите за таблетите. Valpan, да под 3G имах предвид точно външна флашка, но честно казано не знаех че има и с карта и затова така го написах.Май ще се спрем на  Cube U9GTV, но ще разгледам и още нещо.Благодаря още веднъж  bouquet

# 453
  • Казанлък
Здравейте, чудя се на това телефонче от известно време http://www.buyincoins.com/item/39066.html , не намирам никакви отзиви в самия сайт.Свикнах в Али винаги нещо да пише, тук имам една поръчка само.Така нормално ли е?Освен това гаранция имат ли телефоните от там, в смисъл при някаква повреда в известен период връщаме обратно или как?
Сложих и активния код за 5 % и цената стана доста добра, ще се радвам за отзиви.

Предполагам,че е сравнително нов и затова няма отзиви на сайта. Препоръчвам ти да четеш повече за самият модел на специализираните форуми. Ако имаш въпроси по самият модел,питай за всичко неясно поддръжката предварително. В случай на неизправност при получаването или някаква повреда можеш да се свържеш със сайта и да получиш  компенсация за ремонт или да изпратиш телефона назад(за твоя сметка). В този случай ти връщат парите(или във вид на коинси). Става малко бавно,но все пак...

degri, само че не всеки модем става... Няма проблеми със универсалните модели на Huawei,например, но с Алкател не можахме да свържем таблета преди време. За подробности ще трябва да се поразровиш в интернет.
Успех!

# 454
Mamagemelar, и моята дойде дефектна. Отворихме я, но се оказа при нас, че вече е отваряна и лепена няколко пъти - липсваха болтчета и си личеше, че вече е пробвано да бъде поправяна... Директно замина в казана. Съветвам те въобще да не я отваряте (защото тя се разлепя при отварянето и после ще трябва да я лепите), а да им я върнете обратно като дефектна, като първо им пишете, че е дефектна и искате да я върнете.
п.п. другите ми две пратки, преди тази костенурка, от края на октомври още ги няма....

# 455

Не са му лоши параметрите на телефона  за цената си.Ако купувате за вас, се пак погледнете че екрана му е 5"  което не е малко.Размерите на телефона са 14.19cm x 7.36cm x 1.02cm дължина -ширина-дебелина. Вижте се пак дали ще ви устройва.Ако ви устройват размерите.
Също така мога да ви препоръчам този моделhttp://www.buyincoins.com/item/35384.html ползвам го от септември и съм много доволен с 16 $ долара по-скъп но е с по-новия процесор по- мощен е и е с по мощна батерия и резолюция на екрана.Ако държите на дизайна и модела който сте избрали първоначално,се пак послушайте Valpan и проверете в специализираните сайтове за този модел.Успех !

# 456
  • Гражданин на света
Момичета и момчета посъветвайте ме какво да правя, и има ли и други като мен с поръчки от 22-24.10. не пристигнали? 40 дни ли беше срока за пускане на диспут в пейпал и изобщо има ли смисъл от такъв. Чудя се как да процедирам  newsm78

# 457
Пощенски разходи към БИК не се поемат от тях, независимо от причината за връщане.  Peace Така че този съвет по-горе не е изгоден. При дефект и тотално неизползваем артикул, се пише с категоричен тон и искане за пълен рефънд, пък.... каквото дадат.
И пак ще кажа, че нашата костенурка я отворих и се оказа леко проблемче с превключвателя. Никакъв мъж не ми трябваше, за да я оправя.  Laughing Имам си пистолет със силикон, залепих я идеално и изобщо не ги уведомих за проблема.
Вече ако при отваряне се окаже, че окабеляването е ок, то дефектът ще е в платката и там не може нищо да се направи.
Но със сигурност си трябва отваряне.

# 458
Радвам се, че си успяла да отстраниш проблема при вас, но при нас се оказа че проблемът е в платката и няма начин за поправка, така че замина в казана. Дадоха ми 0.1 коинса, което си е чиста подигравка! Мисля, че ако им я бях върнала, можеше да получа поне парите си обратно!

# 459
Здравейте, момичета. Вече една година пазаря в този сайт и съм супер доволна .Вал, ще те почерпя за това,до тук съм спестила около 500 лв. само от поръчките на таблета и телефона си, и още стотина от подаръци, домакински пособия и глезотийки за мен. Обаче сега съм на тема диспут. Момичета не правете поръчки по време на техните празници, защото или не пристигат, или пристигат с липси. Чакам 4 поръчки от ноември, а те ми отговарят , че било рано още. Успех на всички. newsm10 newsm10
PS: C13Pb54ce418a6fde10e   2014-01-01   Home & Garden,   0/1   3% , този купон няма да го ползвам, който има нужда от него да заповяда.

# 460
Момичета и момчета посъветвайте ме какво да правя, и има ли и други като мен с поръчки от 22-24.10. не пристигнали? 40 дни ли беше срока за пускане на диспут в пейпал и изобщо има ли смисъл от такъв. Чудя се как да процедирам  newsm78
[/quote
Здравей, 45 дни е срокът на PayPal, пиши първо на  buyincoins, те ще проверят и ако въобще не са я изпратили ще ти върнат парите, или поне на мен така ми отговориха, ако са я изпратили чакай още два три дни( до 43-ти ден ) и пускай диспут. И аз имам не доставени поръчки точно от тези дати. Успех !

# 461
Чета тук че много от вас са с закъснели поръчки или изобщо не пристигнали.Аз мисля  че няма да е лошо когато поръчвате да заплатите и за проследяващ номер разбира се когато стоката не е от 1-2 долара.Над 30 $ поръчка се дава проследяващ номер от самият сайт.Но ако стоката ви е 20 или 25 или 15 $ няма да е лошо да се заплати 2 $ за номерче и след това да видите къде е проблема дали ви "лъже" сайта или проблема е в пощите.Защото ако сайта е предал стоката в пощите и проследявате и виждате пратката е приета в техните пощи и има дори движение не мисля че трябва да виним BIC за забавяне.Ако сте заплатили дали са ви номерче и не се траква или не е постъпила в пощите им тогава пишете им, питайте, настоявайте,възмущавайте се и ще ви отговорят защо и как.Аз лично така правя.Безпокоя се само ако не е постъпила в пощата и почвам да се съмнявам че ме забавят по някакви техни вътрешни причини на сайта.Мисълта ми е няма вече да чакате 40 дена и да се чудите а директно след 7-8 ми ден ги питате защо не са я пратили пратката.
При първите ми поръчки бях недоверчив и се чудех и се съмнявах в тях сега вече поръчвам само с трак номер.

Така че моята препоръка е да не се чудим за 2 $ и да не се вайкаме после къде ми е пратката дали са я изпратили изобщо и т.н.Когато си наясно какво се случва с твоята пратка след това си по ориентиран какво да правиш относно диспути.
Успех на всички с поръчките !!!

# 462
  • при палмите и алигаторите,FL
Костенурки от горните получихме две и работят перфектно.
Относно забавянето- направих поръчка в края на септември, разделиха я на две, едната пратка/пощенски плик/ пристигна след две седмици, другата част миналия петък важното е че приситигна, откога си го чаках тоя силиконов молд Simple Smile

# 463
Благодаря на valpan и  Arsenalski за съветите за телефончето.Не е за мен, а за съпружеското тяло.Размерът мисля е о'к, защото аз имам такъв и затова сега и той сън не го лови, но нещо много му идва втори Самсунг да вземем и търсим удачен вариант цена-качество.
Май ще го вземем, ще пиша пак.

# 464
  • София
Арсеналски, БИК си дават тракинг без значение стойността на поръчката.
Сега зяпах -имам и за 5 доларова и за 200 доларова.
Като цяло, това е единствения сайт към който нямам претенции. Пазарувам спокойно и не си правя труда да следя....

C13P88d23efbda63c577-10% на бански и плажно облекло Peace

Общи условия

Активация на акаунт