Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • Казанлък
Вчерашната ми пратка беше от 17 септември. Няколко дреболийки  Laughing

Верно от 17 09? Shocked
Значи има шанс да получа една моя пратчица от 16.10., за която им писах, но не ми отговориха.

Party няма грешка, от 17 септември.

denis_d, искай им компенсация. Този не е от евтините. Аз досега се престраших със 3 клина на тази цена и все са били добри за моите 170 см. (двата са имитация на дънки и един лъскав черен от преди година)
Знам,че евтините винаги са къси...
Като се загледах,черният много прилича на твоят модел. По принцип е къс,но като започна да го обличам,той някак се разпъва и ляга перфектно. Пробвахте ли го вече? Ето това е моят клин: http://www.buyincoins.com/item/15098.html

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 18:36 от valpan

# 556
  • София
Да, valpan, пробвахме го - изобщо не се разпъва, не може да се вдигне догоре.
Чакам още един клин, който най-вероятно пак ще е малък ... и приключвам с китайските клинове.
Моя грешка, че ги поръчах накуп - поне да бяхме пробвали някой и след това да поръчвам още.
Детето е около 55 кг и ръст 167г. не мисля, че е едро Simple Smile, а и се предполага, че след като нямат номер би трябвало да му станат - поне моята логика беше такава..
Както и да е - малко съм ядосана  Wink

# 557
  • Гражданин на света
 Crazy Тотално се обърках с тия китайци. За поръчка от 24.10 ми върнаха парите и тя взе че вчера пристигна. Ами сега  newsm78 . Иначе получих това палто - http://www.buyincoins.com/item/36730.html . Харесва ми и ми стана, по принцип съм М от това поръчах ХЛ и ми е перфектно. Взех го на 22 долара, сега цената му е  #Crazy . Но въпроса ми е сега как да им платя поръчката? Ще ровя в темите, мисля че някъде се коментира този казус   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Следващата поръчка от 26.10 още я няма, но след като получих тази вече имам надежда и за другата.  Simple Smile

# 558
  • Казанлък
Crazy Тотално се обърках с тия китайци. За поръчка от 24.10 ми върнаха парите и тя взе че вчера пристигна. Ами сега  newsm78 . Иначе получих това палто - http://www.buyincoins.com/item/36730.html . Харесва ми и ми стана, по принцип съм М от това поръчах ХЛ и ми е перфектно. Взех го на 22 долара, сега цената му е  #Crazy . Но въпроса ми е сега как да им платя поръчката? Ще ровя в темите, мисля че някъде се коментира този казус   bouquet  bouquet  bouquet

П.С. Следващата поръчка от 26.10 още я няма, но след като получих тази вече имам надежда и за другата.  Simple Smile

eleonor4eto,честито ти палто! Направи някоя снимка да те видим с него Simple Smile
Моето още пътува...и то поскъпна почти с 20 долара.  #Crazy
Можеш да им пишеш,че си получила поръчката и искаш пак да я платиш,ще ти дадат е-мейл в Пейпал,на който да преведеш парите.

# 559
Здравейте,поръчката ми от 09.11 още я няма.Трябва ли да им пиша предварително,или направо да пусна диспут?И какъв примерен текст да им пиша?

# 560
Здравейте,поръчката ми от 09.11 още я няма.Трябва ли да им пиша предварително,или направо да пусна диспут?И какъв примерен текст да им пиша?
И аз имам една поръчка от 07.11,която още не е пристигнала.Писах им-кратко и ясно-"Не съм получила поръчката,Кога ще я получа",че дългите изречения гугъла ги превежда странно.Отговориха ми,че може да има забавяне и най-напред ми бяха дали срок до 12.12.Тъй като се още я няма им писах пак и сега ми дават срок до 09.01.Но срока за диспут в пейпъла изтича на 23,12.Току що им писах за това и че ако до тогава нямам поръчка или резултат от тях ще пусна диспут направо в пейпал.Мисля че постъпвам коректно.

# 561
  • В друго измерение
Като ви чета, си мисля какъв късмет извадих - моята последна поръчка беше за 3,26 долара и платих с коинси, за да си ги използвам. Направих я на 17 ноември и пристигна на 9 декември, при това не с известие, а си я донесоха до вратата  Heart Eyes

Скоро да се похвалите с пристигнали поръчки всичко    bouquet

# 562
И третата ми поръчка от 29.10 - масажьорът - пристигна днес  smile3521 !
4in1 Face Care Cleaner Pore Blackhead Facial Skin Brush Rotary Scrubber Massager
Това е продуктът: http://www.buyincoins.com/item/17764.html
Работи отлично и нежно, точно за втриване и масажи на лицето или бебешка кожа.  Вакуумът по-скоро почиства горния слой на кожата, отколкото да изсмуква от дълбочина пъпчици -  не е толкова мощен. А, мъжо го хареса за масаж на челото, но този ще го ползваме за бебчо само. Явно ще поръчаме още един.  Rolling Eyes Като недостатък, мога да кажа, че не е много качествен (сглобен е с малки луфтове по сглобките), но като цяло  за тази цена (когато го поръчвах беше 6 долара) продуктът е добър за лична експлоатация.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:25 от rosefromstars

# 563
  • До хладилника, който обичам
Вероятно е обсъждано и преди и моля за извинение в аванс Simple Smile
Пазарувала съм от БИК, но не мога да разбера мога ли да пратя подарък от там някому, като не се указва никъде в подаръка стойността на поръчката. Писала съм на БИК с този въпрос, но се надявам и тук някой да може да каже?

# 564
Вероятно е обсъждано и преди и моля за извинение в аванс Simple Smile
Пазарувала съм от БИК, но не мога да разбера мога ли да пратя подарък от там някому, като не се указва никъде в подаръка стойността на поръчката. Писала съм на БИК с този въпрос, но се надявам и тук някой да може да каже?
Дано valpan да се включи, че е по-компетентна, но да кажа и аз. От моя акаунт изпратих поръчка до Германия, която пристигна без проблеми. Избрах Standard Chekout обаче, за да променя адреса. Не съм сигурна дали стойността на поръчката се е виждала някъде, но си мисля, че не би трябвало. Аз като поръчвам за мен също никъде не виждам тази стойност  Peace

# 565
Цитат
Thanks for your message.
we can make lower value. but without value, I think that will cause problem when passing customs.
Have a nice day.

Ми казаха.
Аз питам не за по-ниска, а да няма, предвид това, че е подарък (неприятно ми е да давам и получавам подаръци с етикети с цената някак).

# 566
  • Казанлък
Цитат
Thanks for your message.
we can make lower value. but without value, I think that will cause problem when passing customs.
Have a nice day.

Ми казаха.
Аз питам не за по-ниска, а да няма, предвид това, че е подарък (неприятно ми е да давам и получавам подаръци с етикети с цената някак).
Казват,че пратка без стойност може да има проблеми на тяхната митница.
Мисля,че са прави и нямат право да пращат по този начин. Някои сайтове дори и да отбележат gift,пак слагат някаква сума.
Но няма проблем да се праща до друг адрес,предварително въведен при Standart Checkout.

# 567
Аз зная какво казват Grinning разбирам добре английски, даже съм коментирала отговора им.
Но явно няма опция за 'подарък', да, пуснах го стандартно, пък каквото пишат, такова. Неприятно, но няма как.

# 568
А ще бъдеш ли спокойна, че това, което подаряваш ще пристигне и има читав вид? Защото при китайските стоки поне 80% са разочарование и мен лично ще ме гризе дали вместо да направя подарък, не съм се изложила и обидила дарувания.  Laughing
Да ми мине през ръчичките да се уверя, че става, пък тогава да се подарява...

# 569
Нямам избор - пращам в чужбина. И от Амазон да го викна, го виждам, че е същото китайско нещо Close Едно към едно. И се изпраща от Китай пак, и отнема същото време. От БИК поне са по-евтини.
И ако не ми забиваше плащането през пейпал от два браузъра, ехе, мечта  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт