Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 495
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Гражданин на света
Много моля някой да ми помогне в избора на телефон за дъщеря ми, която държи да бъде голям. Спрях се на този: http://www.buyincoins.com/item/40476.html - дали си струва парите и ще тръгват ли игри на него? А ако предложите и калъфче за него  Hug Искам днес, утре да реша та ако имаме някакъв шанс да дойде до към 11.02 че тогава е рожденничка.
Благодаря

# 691
  • Ловеч
eleonor4eto за какво ти е този голям телефон? Та това е малка тухла с този 6 инчов екран. Мислиш ли, че ще е удобен за дъщеря ти?
Царицата-майка прочети какво пише във форума 4pda.ru за този модел. Може да има recovery сложен фабрично. Сигурна ли си, че батерията ти не е била разредена напълно?

# 692
  • Гражданин на света
Heros, изобщо не мисля честно казано че ще и е удобен, но пуста мания за голяяям. Моя е 4 инча и си го харесвам но тя иска поне 5, че и повече. Така че събирам предложения днес, утре да взема да поръчам нещо. По възможност до към 120-150 долара   bouquet

# 693
  • Ловеч
Моя е 4 инча и си го харесвам
И аз си го харесвам моето Tooky, дето е като твоя по спомени.  Железна марка ще излезне Laughing
Затова евентуално обърни внимание на това http://www.buyincoins.com/item/41107.html
Като изключим по-малката ram e eдно страхотно предложение..

# 694
  • Гражданин на света
Моя е 4 инча и си го харесвам
И аз си го харесвам моето Tooky, дето е като твоя по спомени.  Железна марка ще излезне Laughing
Затова евентуално обърни внимание на това http://www.buyincoins.com/item/41107.html
Като изключим по-малката ram e eдно страхотно предложение..

Ггледах го това Tooky и съм почти на кантар да взема да и го поръчам. Ако някой не ми помогне с нещо друго това ще е най-вероятно, поне марката ми е позната.   bouquet
Четейки една друга тема попаднах на това -
http://www.buyincoins.com/item/38778.html ?
П.С. Преди време получих ей това палто - http://www.buyincoins.com/item/36730.html така и не стигнах да кача снимки. Днес съм с него и ще взема да помоля някой да ме щракне.

# 695
  • Ловеч
И този апарат не е лош и е по-евтин, заради двуядрения процесор, .Има по-мощна камера, което не се знае така ли е и екрана му май е обикновен.Вярно че tooky е с 30% по-скъп, НО 4 ядрен процесор, gps, ips екран, доста добра батерия при мен биха наклонили везната към този модел. Даже се замислям след време дали да не сменя T1981 с него..

Днес съм с него и ще взема да помоля някой да ме щракне.
Е хайде снимай се и ти покрай палтото  Grinning

# 696

Царицата-майка прочети какво пише във форума 4pda.ru за този модел. Може да има recovery сложен фабрично. Сигурна ли си, че батерията ти не е била разредена напълно?
Малко не по темата, но възможно ли е това да е проблема? Защото и ние си купихме един Престижио, от Бг обаче и така спря да светва. Просто никакъв признак на живот, освен, че много се нагрява. Но е на децата и те обикновено го изцеждат до дупка.

# 697
  • Ловеч
Кое е спряло да свети Djina ? На таблета диода при зареждане или на зарядното?

# 698
Таблета Simple Smile В смисъл изобщо не зарежда, нищо, черен екран

# 699
  • Ловеч
Смени зарядното. Дори да е по-слабо но със същия конектор за проба ще свърши работа на първо време..От телефон например. Остави го да постои и тогава опитай да го включиш

# 700
Благодаря ! Ще опитам.
За да не е съвсем спам поста ми, да питам поръчвали ли сте тази мишка - http://www.buyincoins.com/item/2461.html? Имате ли впечатления? Мисля да си я взема.

# 701

Малко не по темата, но възможно ли е това да е проблема? Защото и ние си купихме един Престижио, от Бг обаче и така спря да светва. Просто никакъв признак на живот, освен, че много се нагрява. Но е на децата и те обикновено го изцеждат до дупка.
Батерията дори да е била разредена напълно, след два дни на контакта все трябваше да мръдне нещо. Рекавъри си има, ама то без да е включен таблета не знам как би могло да се активира. А в този форум пишат на някакъв руски технически жаргон и дори автентичен рускоговорящ не можа да ми преведе за какво става въпрос, но все пак продължавам да го изучавам ...

Djina , твоя поне би трябвало да има бг гаранция или ако няма - да ти го отвори наш техник и да го оправи ...
Това, което разбрах от форумите е следното - проблемът е често срещан, качвали се някакви драйвъри на компютър, той се вързвал с таблета и така го събуждал, ама какви точно драйвъри - не мога да разбера и досега не съм намерила техник, който да знае .... При някои таблети действала и комбинация от копчета - примерно натискат се едновременно това за включване + звука на max или нещо подобно /това за тези, дето ми писаха на лични с подобен проблем/

Продължавам да чакам някой да сподели опита си във връщането на стока в гаранция ......

# 702
  • Ловеч
Винаги проверявайте работят ли ви зарядните, защото напоследък на второ зарядно попадам, което ми върти номера. Чак тогава останалите неща..В recovery обикновенно се влиза именно с тази комбинация Power+Volume+ ПРи някой с тази комбинация и едновременно връзване на USB с компютър= Но за всеки таблет си е индивидуално..
Царицата-майка опитай всичко преди да стигнеш до връщане. Не си заслужава това упражнение..

# 703
Здравейте Simple Smile

Понеже  не намирам много инфо в темата - да попитам някой поръчвал ли е такава (или подобна) имитация на Too Faced?
http://www.buyincoins.com/item/40724.html

Ще оценя всякакво инфо  Hug

# 704
Получих един таблет и след 2 дни ползване даде повреда - не може да се включва. Носих го на някакъв техник, но той ми каза, че за да разбере каква е повредата трябвало да го отвори. В този случай обаче ще се разкъса лепенката, удостоверяваща гаранцията и аз отказах. Свързах се със сайта и ми писаха да им го изпратя обратно, дадоха ми и адрес и ми казаха че те ще го препратят на производителя и той като им отговори, тогава евентуално ще ми изплатят рефънд ... Много дълга и широка, че и несигурна ми се вижда последната работа  - дали ще го получат, как ще удостоверя, че съм го изпратила и каква сума ще ми възстановят...?  newsm78 Доколкото четох из сайтовете, това явно е някакъв често срещан дефект при таблетите, не е свързан с определен модел, а по скоро с андроида. Чудя се какво да правя ...
Ако има някой с опит в изплащането на гаранции, ще бъда благодарна за всякаква информация как точно процедират и възстановяват сумата  Hug
А толкова му се израдвах - страхотна сглобка, метален корпус и много стабилен, добри показатели, за този става въпрос
  http://www.buyincoins.com/item/33503.html  

Припомням пак моя случай, мился, че  е подобен.
Купих телефон Леново А 830. Голяма радост беше, но още първия ден след като разредихме напълно батерията  и отказа да се зарежда (като сме купували телефони от БГ все така сме били инструктирани)
Сменихме де що имаше зарядни у дома, да не би това да е причината, но не тръгна. Писах писмо, че искам да го върна, не искам да се оправя, просто не го ща такъв дефектен и те ми дадоха адрес за връщане. Изпратих  го и зачаках да пристигне при тях .

Голямо чакане. По това време вървеше една доста неприятна случка с Coolmummy, на която peypal скроиха номер и малко бях на тръни  и за моя случай.

Не съм правила видео при получаване, снимки и т.н, нищо подобно, което да удостовери нагледно проблема! Само прибрах всичко в кутийката , но наистина всичко беше току що отворено и непокътнато. От БиК ми казаха, че като получат пакета ще видят какъв е проблема и т.н.
Зачаках.  Дойде крайният срок за диспут, но аз имах куп ангажименти  и го пропуснах (ужас!). Само няколко дни след това писаха, че са получили телефона при тях и дали имам нещо против да ми върнат парите в коинси. Пазарувам доста онлайн и се съгласих (макар сега да съжалявам малко, че бавно ги харча).

Накратко - върнаха ми парите в коинси (с мое съгласие) без проблем и без диспут, дори с отминало време за диспут. Само дето стана бавничко и малко изнервящо.
Благодаря и на valpan, която подложи рамо да си поплача тогава Hug

Честита Нова година на всички! Hug
И успешни покупки!

Общи условия

Активация на акаунт