Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Гражданин на света
Благодаря на всички, които помагат в темата. Искам да помоля по вещите в Тукитата, може ли дадете линк за блутут слушалка за Туки 1981.   bouquet

# 76
  • Пловдив
Да се оплача и аз   Sad  Тази сутрин телефонът на мъжа ми Lenovo A660 осъмна с повреден екран. Не е удрян, не е падал, не е мокрен. Звънна му алармата сутринта и си беше ок, половин час по-късно искаше да види колко е часа и екрана беше бледосив и в единия край изглежда все едно има отчупено парче (на картинка де, не че е счупено наистина). Поръчан е в края на юли месец, тоест за малко сме изпуснали 45те дни в Пейпал. Писах на китайците, но като ви чета напоследък - от умрял писмо ще чакам.
Сега търся дисплей в Али-то, но нямам идея дали пък после ще намеря тук кой да ми го смени. Като гледам дисплеите са около 20 долара, още поне 30 ще дадем да го сменят, чудничко просто. То май по-добре нов телефон да поръчам. Ама може ли през два месеца нов телефон.  Sick
Както си личи, много ме е яд, защото телефонът е много готин и мъжа ми много си го харесваше.

# 77
  • при палмите и алигаторите,FL
Привет, да се запиша и аз  с първа попучена пратка/поръчах на 21 Септември/ .Получих
Костенурките 2броя, децата са във възторг. Пристигнаха супер добре опаковани.
Връзки за обувки, ще поръчам още поне два чифта  Peace
гъбка за прическа, хубава е , остава да се науча как да я ползваме.
за декорация на торти и мъфини, не е влязло още в употреба, но скоро ще го тествам .
Държач-изтисквач  Simple Smile за пастата за зъби, млко ''пластмасово'' ми се вижда, но за сега върши добра работа .

Valpan  bouquet

# 78
Привет, да се запиша и аз  с първа попучена пратка/поръчах на 21 Септември/ .Получих
Костенурките 2броя, децата са във възторг. Пристигнаха супер добре опаковани.
Връзки за обувки, ще поръчам още поне два чифта  Peace
гъбка за прическа, хубава е , остава да се науча как да я ползваме.
за декорация на торти и мъфини, не е влязло още в употреба, но скоро ще го тествам .
Държач-изтисквач  Simple Smile за пастата за зъби, млко ''пластмасово'' ми се вижда, но за сега върши добра работа .

Valpan  bouquet
Ето как се ползува гъбата за кок http://www.youtube.com/watch?v=kp4nLhcMfpE  bowuu

И аз да измръмкам, пък може и да ме огрее  Crossing Arms Повече от един месец вече си чакам една от поръчките, всички други идват за 2 седмици  #Cussing out

# 79
Мале4копале4ко, вчера получих част от пратка, поръчана на 10 юли.Не бях пуснала диспут за нея, защото имам отворен такъв, за друга (дефектна) и си чаках.Дочаках  Laughing.Ама 30-40 долара ми висяха на косъм и почти ги бях отписала.Другата част от същата поръчка си пристигна в рамките на обичайните 20-25 дни.Досега нямам неполучена пратка от китайски сайт, тази е най-закъснялата ми.Имам други 2, които са пристигали, ден-два след отворен диспут за тях.

# 80
Момичета срещали ли сте летящи фенери в Билито? Прерових целия сайт и не открих  Cry

# 81
  • Казанлък
Момичета срещали ли сте летящи фенери в Билито? Прерових целия сайт и не открих  Cry

Намерих тези http://www.buyincoins.com/item/10126.html
 мисля,че имаше и единични бройки,но са по-скъпи...  newsm78

eleonor4eto,моето туки Т83 без проблеми се свързва със купената слушалка от Виваком- Plantronics

bugaboo  spoko дано се включат и някои от мъжете...  пробва ли да направите стандартни неща,като ресет,например? Мисля,че трябва да се уверите първо,че проблема е в екрана,а не е нещо софтуърно...

# 82
  • Пловдив
Нямам идея как да му направим ресет   Embarassed
Включвахме, изключвахме, вадихме батерията, все тая е.
Загубила съм линковете за руските форуми, може ли да ми ги пуснете пак да търся там нещо. Тая нощ ще засядам да чета и да го мъча, че аз съм технически грамотната в нашето семейство, смятайте  Mr. Green В Гугъл нищо не открих по темата.  Sad
Китайците ме мяткат, както може да се досетите. Дават ми 8 коинса  за сега, но продължаваме да се дерем Rolling Eyes
Мъжа ми пък се е затръшкал, че искал точно такъв телефон и никакъв друг. Изобщооооо  Crazy

# 83
  • Казанлък
Нямам идея как да му направим ресет   Embarassed
Включвахме, изключвахме, вадихме батерията, все тая е.
Загубила съм линковете за руските форуми, може ли да ми ги пуснете пак да търся там нещо. Тая нощ ще засядам да чета и да го мъча, че аз съм технически грамотната в нашето семейство, смятайте  Mr. Green В Гугъл нищо не открих по темата.  Sad
Китайците ме мяткат, както може да се досетите. Дават ми 8 коинса  за сега, но продължаваме да се дерем Rolling Eyes
Мъжа ми пък се е затръшкал, че искал точно такъв телефон и никакъв друг. Изобщооооо  Crazy

Ето ти темата във руският форум: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=377228
Питай в темата как да направиш резет(връщане към заводските настройки) на този телефон. Обикновено става със комбинация на клавишите volume + power . Предполагам,че при теб ще излезе китайско рекавери...така че го уточни във темата(че ти си с китайки оригинален ром).
Във този форум много помагат. Опиши подробно проблема,все ще си намери някой да ти посъветва нещо. Не сте го префлашвали след получаването,нали?
Не се съгласявай засега на частичен рефънд. По-добре ще е да го пратиш назад,ако не можеш да го оправиш.
Ако намериш някой,който разбира от Андроид,ще е още по-добре.

# 84
  • Пловдив
valpan,   bouquet полезна и услужлива, както винаги  Simple Smile
Получих този помощник за прохождане. Красиво и качествено е. Ще го подарявам скоро и ще споделя колко е удобно  Mr. Green

# 85
  • София
Привет, момичета!
Отдавна не съм ви следила, ето защо моля за помощ. Препоръчайте ми хубав смартфон, по възможност с 2 сим карти, с който да могат да се ползват максимален брой приложения (в това число програмата за разговор Viber например). Благодаря Ви предварително!

# 86
Привет, момичета!
Отдавна не съм ви следила, ето защо моля за помощ. Препоръчайте ми хубав смартфон, по възможност с 2 сим карти, с който да могат да се ползват максимален брой приложения (в това число програмата за разговор Viber например). Благодаря Ви предварително!

на всеки един смартфон може да се инсталира  Viber  Peace
за предложения е важна и цената
аз например съм във голяма дилема и се чудя кой от двата телефона да си избера
този http://www.buyincoins.com/item/34917.html
Скрит текст:
от друг сайт със бг език
или
този http://www.buyincoins.com/item/34059.html
Скрит текст:
от друг сайт със Android

# 87
  • София
Хмм, в такъв случай дилемата ми е възможно ли е да бъде едновременно с 2 сим карти, а чрез едната да ползвам приложенията...
Аз бих избрала lenovo, заради марката...
Simple Smile

# 88
Хмм, в такъв случай дилемата ми е възможно ли е да бъде едновременно с 2 сим карти, а чрез едната да ползвам приложенията...
Аз бих избрала lenovo, заради марката...
Simple Smile

никакъв проблем Peace,аз във момента съм със Samsung S Duos , във Viber съм регистрирана със сим 1 а мобилния ми интернет е от сим2  а whatsapp съм се регистрилала със сим2 ,  всичко си работи перфектно Simple Smile

# 89
  • София
Благодаря! Знаеш ли, това lenovo, което ти ми показа, все повече ми харесва. Ако не е тайна и ако си го намерила на по-добра цена, къде? Може и на лични...
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт