Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 49 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
аз вече се разделих със моя  Ainol Novo 9 Spark,дисплея е страхотен  Peace
и аз съм за Хюндай  newsm80
да се похваля че си поръчах ZOPO C2 във турбо варианта  newsm68,като го получа ще дам отзиви но във другата тема  Simple Smile

# 106
Здравейте ! Абсолютно съм съгласен с Валпан всеки сам си преценява и няма гаранция че като закупиш таблет от тук и ще бъде много по-добър от този от Китай.Аз понякога се въздържам да давам съвети за да не подведа някой.Мога само да говоря за неща които съм си поръчвал и си ги ползвам.За смартфоните съм съгласен тук с същите параметри телефони са не два а в моя случай са пет пъти по-скъпи.Относно сроковете за доставка също няма гаранция.Моят таблет пристигна например за 35 дена а смартфона за 7 дни до сега не мога да повярвам как дойде така бързо.Смартфона е този [url]http://www.buyincoins.com/item/35384.html/url] вече го ползвам един месец и съм много доволен има всички функции на висококласен смартфон и работи безупречно много е бърз което най-много ми харесва.Ако изкара една година без да ми създава ядове ще съм доволен.Техниката много бързо остарява така че до тогава ще излезе нещо по-добро.Това е за стоките от китайския сайт най-важното според мен е да се почете малко по форумите за стоките преди да се поръчват,най вече за техниката.
Успех с поръчките !

# 107
  • Гражданин на света
Изчетох темата, че и по предната но не открих някъде да е коментирано как вървят номерата на палтата в сайта. Харесах си ето тези палта но незнам как са като качество и като размер, ако някой може да удари едно рамо - http://www.buyincoins.com/item/36730.html ; http://www.buyincoins.com/item/37212.html ; http://www.buyincoins.com/item/36735.html

# 108
Момичета как са вашите поръчки....... идват ли навреме или се бавят.Имам три поръчки които доста се забавиха,в сравнение с преди. ThinkingИ да попитам за пускане на диспут нали се гледаше датата на плащане в Пейпал или греша..... Thinking

# 109
Не се бавят, ами изобщо не идват при мен! Една се изгуби тотално, а още няколко от края на август и началото на септември ги няма никакви.  ooooh! То вярно, че имаха почивни дни, но не засягат периода август-септември.

# 110
ПОМОЩ!!! smile3511  Поръчах този телефон края на юли  http://www.buyincoins.com/item/28965.html Телефона е страхотен и всичко беше супер до вчера когато нещо се случи с екрана.Сякаш гледаш филм на 100 годишна надрана  лента. Цветовете са като избелели има някакви черти и екрана  трепти .Не е изтърван нито мокрен.За мен няма обяснение как се случи това.Какво да правя ?Дали ако нещо се пипне по настройките може да се оправи? На сервиз ли да го нося или да го връщам на китайците? Нищо не разбирам от телефони и много разчитам на вашата помощ и съвети

\\

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 09:37 от carina2006

# 111
  • Казанлък
carina2006
Първо се опитай да го върнеш към заводските настройки.

berina, аз наскоро получих една от края на август,чакам и няколко от септември(но от втората половина). Имам една изгубена от Vancl,пуснала съм диспут за нея.
През лятото са идвали доста бързо наистина. Супернова на Алиекспрес изигра доста лоша шега на китайските пощи. Много хора,купували от различни сайтове, се оплакват,че има много пратки,върнати към сайтове от китайските митници. И не само със техника,а и със дрехи и бижутерия. Май заради неправилно оформени документите.
И да,гледа се датата на плащането. Към 43-44 ден си пускай диспут и ще имаш още 20 дена за чакане.

eleonor4eto,май нямаме голям опит със палтата от сайта. Миналата година имаше доста по-малко дрехи на сайта. Гледай внимателно размерите и уточнявай с поддръжката преди да поръчаш. От тези 3 съм виждала отзив само за бялото палто...беше добър,но сега едва ли бих го открила.   newsm78

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 10:32 от valpan

# 112
аз да кажа какво ми се случи със телефона NOKIA C3 ,както си работеше и изведнъж загуби ума и дума,бял екран и нищо,сложих го на зарядно и пак нищо,тази сутрин си викам ще ходи на ремонт но да махна SD картата и телефона си тръгна пак сложих картата и пак спря,това ме навява на мисълта че понякога и  SD картатите правят също проблем

# 113
Аааа, моля, няма място за сравнение.  Laughing Има два вида телефони- Нокиа и всички останали. Желязната машинка няма грешка, за разлика от тукашните боклуци.
Преди имах крайно негативно мнение за техниката от китайски сайтове, малко се поразмекнах покрай вашите попадения, но след като се опарих лично, вече не искам и да чувам.
Ще дам тройна цена за брандиран телефон, но ще имам гаранция и ще съм спокойна.
Не обичам да си сменям телефоните често, не ме вълнуват модни и технически тенденции- искам да ми върши работа за това, за което го искам и евтиното да не ми излиза скъпо.

# 114
  • Пловдив
Ааааа, моля, моля, ама точно Нокия С3 ме насочи мен към китайските телефони. Иначе и аз така - дадох 400 лв за нов брандиран телефон от Мтел, и на 10ия месец и моя дисплей като на snow22 - не реагира. Викам, споко бе, аз за какво съм дала толкова пари, нали имам гаранция. Е да, ама не, държаха го 29 дни, на 30тия ми се обадиха и ми го върнаха непокътнат с обяснението, че отказват гаранция, понеже е мокрен. Е да, ама не беше. Само аз съм го ползвала и знам как е ползван телефона. Та така е и с брандираните телефони. Момчето се притесни, и ми казва, разбирам ви, много е неприятно, не знам защо се получи така, но да ви кажа честно, половината телефони оставени за сервиз са точно от този модел.
Затова предпочетох по-малко пари, та да не страдам толкова като се скапе.
Моята борба за Lenovo A660 продължава. Пробвах какво ли не, за да се опитам да върна заводските настройки, не се получава, защото екранът вече не показва нищо, само чертички и някакви сенки отдолу, а през компютъра изобщо нямам идея как да стане. Ще го нося на сервиз, дано открия някой в Пловдив, който да се занимава и с китайски телефони. Продължавам да пиша злостни писма на китайците, вече не ми предлагат и 8 долара, а директно се правят на луди и ме мятат да пробвам с друга сим-карта, да го заредя, да извадя батерията, да пробвам не мога ли да го ползвам така ... Ми не мога бе, дисплеят не му работи  #Cussing out Оставих ги два дни да си починат, че имах други дертове и утре ги почвам пак.  Tired

# 115
това което исках да кажа е, че и SD картите правят проблем на телефоните,ако има проблем със телефона и имате SD карта,махнете я и вижте дали проблема не се е решил както стана във моя случай,махнах картата и телефона си работи перфектно

# 116
Да сте попадали на тамагочи  Blush
Моята щерка много иска  Sad

# 117
  • София
Днес получих това  http://www.buyincoins.com/item/37524.html
Току що го изпробвах, неудобно за държане и търкане защото се хлъзга.
С телчетата се върши същата работа с тази разлика, че са по-удобни за хващане.
Надявах се да е нещо като магическите гъби, но не е  Mr. Green

# 118
  • виртуално
Имам непристигнали поръчки от 3 и 17 септември, а вчера получих последната поръчка от 25 септември  newsm78
Има ли някакво забавяне на поръчките от началото на септември?

# 119
Имам непристигнали поръчки от 3 и 17 септември, а вчера получих последната поръчка от 25 септември  newsm78
Има ли някакво забавяне на поръчките от началото на септември?

Може и да има аз наскоро полу4их една от август.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт