Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 48 493
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, поствам си въпроса и тук с надеждата да ми помогнете и насочите:

Търся да купя за дъщеря ми Самснунг I9100 Galaxy SII
Нямам почти никакъв опит с техники от китайските сайтове, затова ще ви помоля за помощ!
Преводача не ми превежда изцяло страницата и не мога да се ориентирам...
Ще съм благодарна, ако някой се наеме да ми помогне от кой сайт мога да го взема най-изгодно и сигурно!    bouquet
Благодаря предварително!   Hug

Ева, от китайските сайтове тук никой не купува оригинална техника /за големите марки става въпрос/ - просто нямаш никаква гаранция, че ще получиш оригинална стока, не са коректни в техническите параметри - обявават едни, изпраща ти друго, няма гаранции и т.н.
Скоро Никид, ако не се лъжа, беше купувала от Алиекспрес някакъв телефон, май реплика на Самсунг беше и продавачът я питал дали иска да й го надпише с логото или не   Wink
Идеята на пазаруването на техника от Китай е съвсем друга - купуват се основно китайски марки, някой от които са си направо реномирани, надеждни и проверени, но цените им са несъпоставимо по-ниски от продаваните в България марки, при идентични технически параметри. Например за около 200-250 лв. можеш да купиш телефон със същите показатели като продаваните в България модели от 1000-1200 лв. Качеството е въпрос на късмет и в двата случая.
Колкото до китайските сайтове, от които да се купува, техника бих поръчала само от buyincoins - коректни са, дават гаранция, приемат обратно дефектиралата техника и възстановяват парите. От разни неидентифицирани търговци от платформите е опасно да се пазаруват скъпи неща.
Ето за ориентир един хубав модел, с доста по-добри параметри от твоя Самсунг, на каква цена е, като я смяташ с минус 5%, като за първа покупка -  - http://www.buyincoins.com/item/35384.html
Подобен телефон тук струва поне 1000 лв., ако не ти е заради марката - не си струва да се дават много повече пари за толкова стар модел Самсунг .........

# 331
Ставам нахална, но моля помогнете със съвет за калъф с клавиатура.  newsm78 Май за някой таблети имаше нещо по-специално при избора й. Няма проблем от кой сайт ще ме насочите при избора - поръчвам и от али, и от други китайски сайтове съм получавала неща. Важно е да става за конкретния модел таблет, че да не ми го връчат за "продавалник-а" ако не става.
Отново благодаря за помощта, дами

Вземи си надписана кирилизирана клавиатура от България,  много по-удобно е, за около 20 лв. ги продават. В Алиекспрес имаше някакви с кирилица, но надписани по руски стандарт и малко по-терсене идва работата, пък и цената им е същата, не си струва просто упражнението.

http://promograd.bg/pazaruvane/stoka/kozhen-kalaf-za-sedem-incho … a-klaviatura.7599

# 332
  • Гражданин на света
Valpan   bouquet полезна както винаги. Вчера получих подаръка към поръчка от 04.11 а поръчки от 24.10. и 01.11 никакви ги няма  Cry

# 333
Здравейте, тъй като тук е мястото, където най- много се обсъждат таблети ще си позволя да попитам за мнението ви като параметри и марка на следните  модели: http://zora.bg/x-tremer/x9-d8g/23672   
http://zora.bg/prestigio/pmp5580c_duo/21774          http://zora.bg/lenovo/ideatab-a2107-3g-16gb/22035    http://zora.bg/x-tremer/x81-8g3d/22143   http://zora.bg/acer/iconia-%D0%901-810-8gb-nt.l1dee.003/23365

# 334
  • София
Ева, от китайските сайтове тук никой не купува оригинална техника /за големите марки става въпрос/ - просто нямаш никаква гаранция, че ще получиш оригинална стока, не са коректни в техническите параметри - обявават едни, изпраща ти друго, няма гаранции и т.н.
Скоро Никид, ако не се лъжа, беше купувала от Алиекспрес някакъв телефон, май реплика на Самсунг беше и продавачът я питал дали иска да й го надпише с логото или не   Wink
Идеята на пазаруването на техника от Китай е съвсем друга - купуват се основно китайски марки, някой от които са си направо реномирани, надеждни и проверени, но цените им са несъпоставимо по-ниски от продаваните в България марки, при идентични технически параметри. Например за около 200-250 лв. можеш да купиш телефон със същите показатели като продаваните в България модели от 1000-1200 лв. Качеството е въпрос на късмет и в двата случая.
Колкото до китайските сайтове, от които да се купува, техника бих поръчала само от buyincoins - коректни са, дават гаранция, приемат обратно дефектиралата техника и възстановяват парите. От разни неидентифицирани търговци от платформите е опасно да се пазаруват скъпи неща.
Ето за ориентир един хубав модел, с доста по-добри параметри от твоя Самсунг, на каква цена е, като я смяташ с минус 5%, като за първа покупка -  - http://www.buyincoins.com/item/35384.html
Подобен телефон тук струва поне 1000 лв., ако не ти е заради марката - не си струва да се дават много повече пари за толкова стар модел Самсунг .........

Много ти благодаря, Царице!    bouquet   Heart Eyes
Определено не е заради марката, аз не държа толкова да е марков и да му пише логото... детето също не се е запецнало, именно защото е Самсунг, а защото го е разглеждала и го харесва като функции и външен вид. Предлагах няколко други телефона, но е категорична, че точно него иска...
Ще разгледам предложения от теб телефон, ще го покажа и на нея. Отново ти благодаря!   bouquet

# 335
Скоро Никид, ако не се лъжа, беше купувала от Алиекспрес някакъв телефон, май реплика на Самсунг беше и продавачът я питал дали иска да й го надпише с логото или не   Wink
Ето за ориентир един хубав модел, с доста по-добри параметри от твоя Самсунг, на каква цена е, като я смяташ с минус 5%, като за първа покупка -  - http://www.buyincoins.com/item/35384.html

Много ти благодаря, Царице!    bouquet   Heart Eyes
Определено не е заради марката, аз не държа толкова да е марков и да му пише логото... детето също не се е запецнало, именно защото е Самсунг, а защото го е разглеждала и го харесва като функции и външен вид. Предлагах няколко други телефона, но е категорична, че точно него иска...
Ще разгледам предложения от теб телефон, ще го покажа и на нея. Отново ти благодаря!   bouquet

Препоръчаният телефон от Цариацата го ползвам в момента и съм много доволен  !!!

# 336
Някой случайно да забеляза как рязко се качиха цените  #Crazy  Исках да поръчам някои неща за подаръци и сега да не кажа всички, но почти всички са с повишени цени, а като натисна върху артикулите на последната си поръчка, директно ме препраща към страница с новата цена  Laughing

# 337
Ето един нов евтин продукт ! http://www.buyincoins.com/item/39628.html

# 338
  • Казанлък
Някой случайно да забеляза как рязко се качиха цените  #Crazy  Исках да поръчам някои неща за подаръци и сега да не кажа всички, но почти всички са с повишени цени, а като натисна върху артикулите на последната си поръчка, директно ме препраща към страница с новата цена  Laughing

Явно покачването на цените на пощенските услуги в Китай  е оказало влиянието и тук...   comp03
Предполагам, разбирате,че free shipping не означава напълно безплатна доставка. Цената и е включена в общата стойност а продуктите...

# 339
Благодаря на всички за помощта.    bouquet
Надявам се детето да остане доволно от избора. Ще споделя по-нататък.

# 340
В един свой акаунт имах 1.60 коинса. Направих поръчка за 1.51 долара, която платих от тях /нарочно исках да ги изразходя за каквото и да е, защото няма да ползвам акаунта повече/. Още тогава ми светеше лампата, че не е редно да се прави толкова малка поръчка, винаги съм пускала за поне $10 и имах съмнения дали изобщо ще я изпратят...
Е, тази поръчка така и не пристигна и за спорта им писах. Бяха минали повече от 2 месеца, а ме накараха да чакам още малко.  Shocked След още 2 седмици им писах и ми казаха, че търпеливо съм чакала и дали искам да ми върнат 1 коинс, а ако все пак получа поръчката да им го върна.
Това го пиша по повод задържането на част от сумата при рефънд- вече тотално не искат да връщат 100%, за да си компенсират пощенските разходи.
Това ми е втора неполучена пратка от сайта, като и с предната не ми върнаха цялата сума, но поне писаха, че задържат разликата за пощенски.

Сега имам проблем с трета неполучена пратка /18.09/. Май гръмналата поща е била с моите пратки- нищо от никъде не ми пристига!  ooooh!

# 341
Момичета, и аз като всички съм с пратки от септември Sad но моите са 2. За първата вчера ми върнаха 100%, но сега се чудя какво да правя с втората. Ако им пиша сега предполагам, че няма да искат да ми върнат и за нея. И двете са за по 30$ ИДЕЙ?

# 342
Септемврийските почнаха да се появяват,преди два де взех моята след 2 месеца чакане.

# 343
Не знам за вас, но не ми ли се появи пратка до 40 дни, не се появява никога.  ooooh! Все съм се надявала, но уви.

# 344
Аз пък точно в края на септември си направих последната си поръчка и нямах проблеми.Поръчката ми (телефон) дойде за рекордните 7 дена.Мисля че е нужна коммуникация с тях.И то честа,да се изясняват нещата.Поръчките ми винаги са с проследяващ номер.Преди да постъпи в тяхната поща пиша им, като се бавят им пиша пак (притискам) ги леко.След като отиде в пощата аз мисля че не мога да ги виня за нищо.Постоянно следя къде ми е пратката и това е.А стоката им е винаги перфектно опакована била при моите поръчки.Наскоро поръчах и части за лаптоп от друг сайт от Хонконг дойде за 17 дена.Това е моето мнение !

Общи условия

Активация на акаунт