Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -11 :)

• 49 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Някой да е поръчвал от тези дънки http://www.buyincoins.com/item/38349.html ? Как определяте размерите? По размера даден в сайта има 10 см разлика от-до при талията примерно. Кое да гледам?

# 481
Здравейте и извинявайте ако вече се е дискутирало тук, но до колко време максимум мога да пусна диспут да ми върнат парите??
Поръчвала съм 2 пъти, първия път дойде след около месец и половина-два.
Сега втора поръчка (за 12 и нещо долара), направена на 9.10 не ми е пристигнала още и не знам какво да правя. Не че е болка за умиране, но да знам и за в бъдеще, че правя по някоя поръчка по различните сайтове.

# 482
  • Карлово

Сега втора поръчка (за 12 и нещо долара), направена на 9.10 не ми е пристигнала още и не знам какво да правя. Не че е болка за умиране, но да знам и за в бъдеще, че правя по някоя поръчка по различните сайтове.
За тази е късно - до 45 дни. Аз имам поръчка от 16.10, коята не пристигна. Към 43 ден им писах, че ще повдигна диспут, но те се направиха на ударени, дори не  ми отговориха, а пък аз не предприех нищо понеже сумата беше 4 долара и така...

# 483
  • Казанлък
Някой да е поръчвал от тези дънки http://www.buyincoins.com/item/38349.html ? Как определяте размерите? По размера даден в сайта има 10 см разлика от-до при талията примерно. Кое да гледам?

Аз бих ги питала допълнително... Предполагам,че материята е разтеглива,но чак пък толкова...  newsm78

Валпан, могат ли да се изрежат до желания размер стелките? От "рошавата" страна ли се слагат или кракът е на гладката? Аз мисля да ги пробвам за ботушите, че все ми мръзнат краката в тях.

Да,могат да се изрежат. Стъпва се върху рошавата страна. Не съм пробвала да вървя с тях на големи разстояния,но вкъщи ми е много комфортно със тях. Само като усетя,че краката ми са студени и ги слагам  Laughing

А как стои въпроса с гаранцията на таблетите, телефоните? Имат ли продуктите им международна гаранция?
Дори и да имат гаранция,тя не се признава в България. Трябва да се праща назад в Китай и да се договаря с продавача.

natpaknat,ако си изпуснала срока за диспут,изчакай да минат поне 60 дена от плащането и им пиши,че си чакала достатъчно и т.н.
Могат да се вземат парите,стига да подходите правилно. Винаги първо предлагат по-ниска сума,но с повече настоятелност може да си върне и повече.
Аз вчера се похвалих в другата тема,че ми пристигна една пратка от края на август(от друг сайт). Така че всичко се случва.  Peace

# 484
Здравейте. Моля бихте ли ми казали как да се свържа с продава4а. Имам една поръ4ка от 16 октомври и още не епристигнала. Благодаря ви.

Можеш да се свържеш от сайта. Влез в акаунта си и отиди в поръчката или в подраздел "Messages" . Там има бутон,от който можеш да пратиш съобщение. Опиши подробно проблема и номера на поръчката.

Благо даря, днес видях че преди да попитам тук са ми върнали парите в пайпал, това значи че подаръка за коледа няма да дойде. Защо става така  newsm78

# 485
  • Казанлък
Здравейте. Моля бихте ли ми казали как да се свържа с продава4а. Имам една поръ4ка от 16 октомври и още не епристигнала. Благодаря ви.

Можеш да се свържеш от сайта. Влез в акаунта си и отиди в поръчката или в подраздел "Messages" . Там има бутон,от който можеш да пратиш съобщение. Опиши подробно проблема и номера на поръчката.

Благо даря, днес видях че преди да попитам тук са ми върнали парите в пайпал, това значи че подаръка за коледа няма да дойде. Защо става така  newsm78

Не знам... какво имаше в поръчката? Може да са я върнали при тях от техните митници...

# 486
Поръчах тези неща.

http://www.buyincoins.com/item/25186.html

http://www.buyincoins.com/item/4079.html

Отговорили са ми на съобщението, върнато е при тяхните митници.

# 487
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми препоръчате силиконов килим (не съм сигурна дали точно така се казва), по-големичък, на който да меся тесто. Мерси предварително!

# 488
  • Ловеч
Тези кодове от коледната елха няма смисъл да ги пускате в темата. Индивидуални са и са вързани към 1 акаунт само..

# 489
Момичета, може ли да ми препоръчате силиконов килим (не съм сигурна дали точно така се казва), по-големичък, на който да меся тесто. Мерси предварително!
Това май е точно такова. Нямам го и не мога да дам отзиви обаче

# 490
  • Пловдив
Мерси Милки, но ще съм благодарна и на изпробвани предложения!

# 491

natpaknat,ако си изпуснала срока за диспут,изчакай да минат поне 60 дена от плащането и им пиши,че си чакала достатъчно и т.н.
Могат да се вземат парите,стига да подходите правилно. Винаги първо предлагат по-ниска сума,но с повече настоятелност може да си върне и повече.
Аз вчера се похвалих в другата тема,че ми пристигна една пратка от края на август(от друг сайт). Така че всичко се случва.  Peace
[/quote]

Мерси много за помощта. Hug Писах им мейл и ми отговориха дали адреса ми е точен... Поне ще знам за в бъдеще, пък и чакам още една поръчка от банггууд, и ще следя точно 45 дни, защото там поръчката ми е за повече пари.
По-скоро ме е яд, че тези неща ги искам не толкова заради парите.  Cry  Sad

# 492
Къде да си видя спечелените купони от играта с елхата?
Благодаря!

# 493
Благодаря!
pepina709, влизаш в профила си, избираш My Account и най-долу, под поръчките, имаш My Premium Discount Code. Там са всички кодове по дни, категории, проценти
И да кажа, че една поръчка, която изпратих направо до адрес в Германия, е получена. Бяха тези шал-ръкави. Приятелката ми изпрати снимка да ги видя и много ми харесаха. За съжаление обаче и на двата ръкава има две по светли ленти. Добре е, че е почти симетрично и не си личи, че е дефект. Писах аз на китайчетата и ми предложиха $1 в коинси компенсация, попазарихме се малко и накрая мирясах на $2.50. Това го пиша и по повод на компенсацията от $0.1 за неработещата костенурка (не помня кой писа по-рано за този случай). Мисълта ми е, че всичко се договаря явно Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 17:45 от milcky

# 494
Благодаря!
pepina709, влизаш в профила си, избираш My Account и най-долу, под поръчките, имаш My Premium Discount Code. Там са всички кодове по дни, категории, проценти
Благодаря! Не бях забелязала,че страницата се превърта и продължава надолу!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт