Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 630
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
защо ти е агенция - полет до виена, уникално е по коледа. Базарът свърша и го няма за Нова година, защото е коледен, но има такъв чар, такова нещо..любимият ми град за Коледа!!! Топло винце в двора на Шонбрун...ледена пързалка пред кметството, където е коледния базар...само 1 час със самолета!  Mr. Green

# 46
защо ти е агенция - полет до виена, уникално е по коледа. Базарът свърша и го няма за Нова година, защото е коледен, но има такъв чар, такова нещо..любимият ми град за Коледа!!! Топло винце в двора на Шонбрун...ледена пързалка пред кметството, където е коледния базар...само 1 час със самолета!  Mr. Green
Супер идея, но вече сме били - надявам се на други подобни предложения, а сигурно има и по-малко извести дестинации - някакви закътани места Peace

# 47
  • Пловдив
с кола ако имате уверен шофьор - хващайте за италия и където ви видят очите в някакво селче, например Сан Джиминяно, Волтера...много е хубаво там, тази област като цяло, има какво да се види, а и за зимата се водят мисля спа центрове...1200-1400 км да е, ако имах навит мъж у нас, всяка седмица ще ходя!  Laughing

# 48
Ако знаете нещо интересно за Барселона или Лондон за нова година-споделете го! Peace

От опит да кажа-новата година посрещната в Дубай ще една от най-незабавимите ми.

# 49
  • София - Бургас
Ако знаете нещо интересно за Барселона или Лондон за нова година-споделете го! Peace

От опит да кажа-новата година посрещната в Дубай ще една от най-незабавимите ми.

Ех, че хубаво! Благодаря ти, дай Боже да сме живи и здрави...и ние, и вие, и семействата ви, приятелите, близките...Здраве за всики и където и да сте, каквото и да изберете Весело Изравнане за всички вас! Heart Eyes

# 50
В България офертите са ужас - по  5 нощувки  най-малко, по 600лв на човек  ooooh! Ние мислим да ходим до Гърция, там има прилични оферти.
http://biliantsi.com/8-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%8 … 0%BA%D0%B5%D1%82/
Незнам какви са тия цени и къде ги гледате но ние ще ходим тук ще платим 550 лв. за цялата фамилия и то за 5 нощувки в апартамент с 2 спални!
Много добро предложение. На нас обаче ни е далечко от София. Особено зимно време не обичаме да предприемаме пътуване по нашите непочистени пътища. А пък и сме любители на Спа удоволствията зимно време в много топъл минерален басейн. Особено на 1 януари е супер за релакс и детоксикация в парната баня, след сериозната НГ вечер. Иначе комплекса изглежда доста приличен. Не бях чувала за него. Ето, че темата ще се окаже доста полезна за много хора. Да продължаваме да търсим и като открием нещо сносно да го споделяме. Аз мога да кажа, че вече пратих запитване в Банкя в СБР - Здраве - и тази година няма да организират НГ пакети. Много жалко, защото ни беше супер там. Също така питах и в Хисаря в балнеохотел Гергана. Офертите щели да излязат края на октомври или дори началото на ноември. Ще остане да чакам. Ако обаче нещо друго ме грабне може и да променя решението си.

# 51
Ние миналата година за Коледа бяхме в такъв малък хотел /като последните 2, показани в темата/.   Ами скучно ни беше вечерта -   почти никаква програма, малък ресторант..... Тази година търсим нещо с новогодишна програма.
Аз специално питах за нова година- човека ми обясни че ще има програма включително и  музика на живо с гайдар и новогодишни заря!

# 52
water Стори ми се, че тези дни гледах такива оферти във сайтовете за колективно пазарадуване всичкиоферти. Виена, Будапеща.
Автобусни са - не са подходящи за малки деца.

# 53
Само не разбирам как Гърция е по-евтино.Защо сравнявате цени на 5 звезди в Б-я с 2-3 звезди в Г-я.
Да не говорим,че в нашите зимни курорти има ски,кънки,шейни,концерти,шоута и тн,а в северна Гърция ще е студено-без забавления и те празнуват сериозно само Великден.Сравнявайте цените при тях в летния сезон с нашите зимни курорти по нова година.600 лв на човек за пет дни с закуски,вечери и програма в 4 звезди и в сезона-къде в Гърция лятото има 4 звезди за 60 Евро на човек.И на Банско лятото има оферти за 30 лева на човек на ден със спа и HB.Доста гърци идват за НГ в Б-я-те да не са милионери?
Вашата вила, поне на снимките изглежда перфектна, но от години ви гледам офертите и е изумително скъпо. за петте нощувки които вкл. пакета за 4 човека трябва да се изръся с 2600 лв. А ще имам и други доп. разходи за още хранения извън пакета. Е няма как да се случи. Аз не работа само за Нова Година. А пък на всичкото отгоре ми забранявате да не пуша в нея. Значи хем съм си в къщи, ама не съвсем. Ако искам да спазвам норми и правила, ще отида на хотел и ресторант. Когато съм на вила или у дома с компания си правя каквото си искам. На Вас къде са ви осигурените забавления за тези пари. А в Гърция имат и музика и програма и някъде ползват и вътрешни басейни и джакузи и то в хотел 5* на много прилична цена, на половината на такава в Боровец например. Ето и пример:Стая стандарт - 3 нощувки + закуски + вечери + НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ в хотел Mediterranean Village***** - 438 лв на човек. В момента офертата е с ваучери. За подобна оферта и то дори само със закуска и НГ вечеря в Боровец хилс 5* ще дадете поне 600 лв. на човек. Но има и друго, че за разлика от гръцките оферти, в нашите хотели особено в зимните курорти искат да се налапат колкото се може повечко наведнъж и пускат пакети само от по минимум 5, 7 или повече нощувки, т.е. за поне по 1000, 1200 лв. на човек. Като го умножим по 4 човека за едно семейство се получава 4000 или 4600 лв. Е хайде сега ми кажете колко българи могат да си го позволят!!! А и на всичкото отгоре не е само това, защото трябва все пак да обядваш и вечеряш в дните извън НГ вечеря. И каква е сметката - 7 - 8 бинки за 5 дни. Айде нема нужда.
За мен българските хотелиери трябва да бъдат по-гъвкави, при положение че в момента има свиване на пазара и хората разполагат с по-малко средства в сравнение с 2008 или 2009 г.

Това което пишете в много несериозно-проверих цените в Боровец хилс за Нова година и се оказа,че в хотела няма места(надали някой е платил по 4600 лв за семейство).Плюс това в комплекса има поне сто апартамента за под наем на прилична цена(около 100 лв на нощ).В Гърция по Нова година ще е 3-5 градуса и ще е голям купон на плажа,а на Боровец има ски и всичко нормално за зимен курорт.Като добавим пътуването-бензин,изчистени пътища и граница определено не ми се връзва икономичноста. Да не говорим,че по това време в Паралия Катерини я работи някой ресторант или кафе,я не.А за вилата не се безпокойте-скъпа е,но има гости.Нямам за цел да се рекламирам във форума.Не ми харесва как задраскваме всичко направено в Б-я и само обясняваме колко било лошо.Този хотел в Гърция през сезона за 4 човека е най-малко 500 евро на нощ само със закуска-и на Боровец да отидете лятото ще спите в 5 звезди за 50-60 лева на нощ,но си има причина.Най-вероятно и на нашето море,ако някой работи,за празника ще има и по-ниски оферти.

# 54
Като писах за наем на вила в  Боровец ето това имах предвид.http://www.villastresov.com/specials-bg/borovets-new-years-special.php  Да вилата е супер, ама ще я купуваме ли?

Това е най-доброто място за ски в България(и хотел ястребец).Такава вила с тези екстри в чужбина е по 5 в цената.Скъпа е,но е само една от тази категория за ски.Пожелавам Ви някой ден да си позволите престой в нея и ще ме разберете.

# 55
Някой празнувал ли е НГ в Тунис ?

# 56
  • Пловдив
аз съм съгласна с господина с вилата във Велинград донякъде, но и с авторката донякъде. Не може всеки да си мисли, че е Боровец и Пампорово - Велинград е съвсем друг курорт, там се залага на спа. Ако няма качествено спа - значи няма какво да правя там, защото освен минералната вода плюсовете на велинград са хмммм - и това след като години съм прекарвала там, във Велина, Камена, сега и Макси спа и т.н. Да ида и да дам за вилата на някой там една хилядарка и да си готвя сама... Naughty
В Боровец и в цитираната вила Стрезов - да, ОК, одобрявам, защото е голям кеф и е развит ски курорт от 100 години! Банско, Пампорово - пак ОК.
В Гърция е някъде по средата, нито е толкова скъпо господине в сезон 500 евро на нощ?!? глупости! Нито е толкова умряло извън сезон!
Но морето и Нова година е малко странно, ако не е 30 градуса и доста по на изток (Дубай, Кувейт, Острови и т.н).

Аз лично нито ще се бодна в ски курорт по Нова година, нито имам желание за море, нито за прескъпа вила, в която готвя?! Някъде по средата ми е - семеен хотел, вила с услуги или вила в комплекс...Не може за 1000 лв да готвя, а за 1200 да ям нон стоп. Ако ще давам 200 лв, ок ще готвя! Нека всеки си знае колко му струва вилата и не се "заразява" от на колеги вилите, а ако го прави - да предложи едно нещо в плюс и да чака тълпата, българина още почита промоциите  Laughing

# 57
  • София - Бургас
Тъй като става дума за ски курорти и НГ, да споделя какво направихме ние мин. НГ 2013!
 Heart EyesНие сме скиори и решихме да празнуваме на Боравец - 5 нощувки бяхме в Даниел Резиденс 3*, хотелът има и басейн, избрах го, защото реших, че и за детето ще е разнообразие от ските и все пак ще ползваме басейна и сауната. Така и направихме - букнахме си хотелът, карахме си ски, ползвахме сауна, басейн - всичко беше перфектно. Преди самата НГ също карахме ски и попитахме на рецепция дали може във фоайето, където има ТВ, маси и т.н да си свалим алкохол/безалкохолни и салатки, мезета /които бяхме напазарували от Била в Самоков/. Рецепционистът каза, че са приготвили за гостите на хотела голяма маса и всеки е добре дошъл, точно на този принцип...Simple Smile Така и направихме - вечерта са свалихме покупките, настанихме се, запознахме се с много хора, празнувахме и беше страхотна нова 2013 г.Simple SmileИмаше и други деца, децата тичаха, забавляваха се и беше наистина страхотно не само за изкарване като интересно и различно, но и без скъпи и натруфани НГ вечери от по 100-150 лв на човек Shocked
Само да споделя, на някой може да му хареса идеята...Simple Smile ние бяхме 4 - ма тогава. Двама възрастни + две деца:)

# 58
аз съм съгласна с господина с вилата във Велинград донякъде, но и с авторката донякъде. Не може всеки да си мисли, че е Боровец и Пампорово - Велинград е съвсем друг курорт, там се залага на спа. Ако няма качествено спа - значи няма какво да правя там, защото освен минералната вода плюсовете на велинград са хмммм - и това след като години съм прекарвала там, във Велина, Камена, сега и Макси спа и т.н. Да ида и да дам за вилата на някой там една хилядарка и да си готвя сама... Naughty
В Боровец и в цитираната вила Стрезов - да, ОК, одобрявам, защото е голям кеф и е развит ски курорт от 100 години! Банско, Пампорово - пак ОК.
В Гърция е някъде по средата, нито е толкова скъпо господине в сезон 500 евро на нощ?!? глупости! Нито е толкова умряло извън сезон!
Но морето и Нова година е малко странно, ако не е 30 градуса и доста по на изток (Дубай, Кувейт, Острови и т.н).

Аз лично нито ще се бодна в ски курорт по Нова година, нито имам желание за море, нито за прескъпа вила, в която готвя?! Някъде по средата ми е - семеен хотел, вила с услуги или вила в комплекс...Не може за 1000 лв да готвя, а за 1200 да ям нон стоп. Ако ще давам 200 лв, ок ще готвя! Нека всеки си знае колко му струва вилата и не се "заразява" от на колеги вилите, а ако го прави - да предложи едно нещо в плюс и да чака тълпата, българина още почита промоциите  Laughing

Защо намесвате Велинград,вили и тн.Ако исках да си правя реклама щях да се логна с име "Ваня" и да си пиша реклами безкрай. Спорът(ако правилно съм разбрал) е за цените и празника Нова година между Гърция-Халкидики и България-ски курорти.Моето мнение е,че в Гърция в момента не е сезон.За вили и тн не виждам смисъл да коментирам-как Ви минава мисълта за готвене сама?За справка горецитирания  хотел и сега за ноември дава цена 200 евро на стая със закуска.За Дубай и Кувейт не коментирам-имате ли финансовата възможност е прекрасно(само не казвайте,че и там излиза по 150 лв на ден).

# 59
Пропуснах:
Пожелавам на всички да си резервират и прекарат приятна,весела и евтина Нова година.Светът е голям и изпълняват всякакви  желания.

Общи условия

Активация на акаунт