Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 608
  • 319
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
А видяхте ли офертата на колектива за Анталия за 370 лв.с включен транспорт за 5 нощувки на ОИ? Толкова евтино е в сравнение с българските новогодишни предложения.Дали обаче всичко е истина,да не се окаже ниската цена някакъв номер.Не съм ползвала никога ваучери и се притеснявам.

http://www.deals.bg/NG-Turtsiya-Side-4-noshtuvki-all-inclusive-5 … m_term=NL-TopDeal

това ли е???

# 136
# 137
Това е офертата, която харесах.Дори за новогодишната нощ кувертът е в пъти по-малко от нашите куверти по ресторантите.Но нещо не мога да навия половинката, иначе децата са с мен.Какво щяло да бъде времето,къде било то толкова далече и т.н.Но има и други приемливи оферти,но все са извън страната.

# 138
  • София
[quote author Това е офертата, която харесах.Дори за новогодишната нощ кувертът е в пъти по-малко от нашите куверти по ресторантите.Но нещо не мога да навия половинката, иначе децата са с мен.Какво щяло да бъде времето,къде било то толкова далече и т.н.Но има и други приемливи оферти,но все са извън страната.
[/quote]
Ние също сме харесали тази почивка, но пътуване със самолет. С автобус до Анталия е много път. Там времето е хубаво. Ходили сме на Нова година пътуване с автобус до Кушадаса, но беше кошмар. На едни беше топло, на други студено, тоя иска почивка, другия му лошо беше кошмар.

# 139
  • Варна
А някой празнувал ли е в Румъния, струва ми се интересно?! Thinking

# 140
А видяхте ли офертата на колектива за Анталия за 370 лв.с включен транспорт за 5 нощувки на ОИ? Толкова евтино е в сравнение с българските новогодишни предложения.Дали обаче всичко е истина,да не се окаже ниската цена някакъв номер.Не съм ползвала никога ваучери и се притеснявам.
Напълно възможно. Търсих рейтинги на хотели в booking и ми направи впечатление, че доста от хотелите който ги предлагат тук нашите оператори с цена за един човек в booking са  със същата цена, но за стая. Това се отнася за хотелите които се предлагат в Турция и по специално Анталия.
Наистина е така.Ето нашето семейство вече резервира посрещане НГ  в Алания,Хотела е Eftalia Aqua. От агенцията даже ни направиха отстъпка заради ранното записване-5%. Цената наистина е стряскащо ниска с автобус-377 лв с вкл. новог.вечеря./човек.Но имам доверие на агенцията,вече пътувам с тях 2 пъти и всичко е перфектно.Вярно че пътя е доста изморителен,но пък цената е страшна.4 нощувки на All Inc. с ползване на вътрешен басейн, сауна и други глезотии...пък ако времето даде може и някой плаж да направим . Laughing

# 141
А някой празнувал ли е в Румъния, струва ми се интересно?! Thinking
Да, ние сме празнували в Брашов не миналата,а предишната НГ. Беше весело и хубаво. Интересното беше, че трябваше да ходим с агенция и около 20 декември ни казаха, че няма да се пътува, тъй като нямало достатъчно записали се. И единственото, което ни предложиха е да ни потвърдят резервациите за хотела, ако искаме да ходим сами. Ние не бяхме много обнадеждени, но тръгнахме и се получи много добре в крайна сметка.

# 142
  • София

СНаистина е така.Ето нашето семейство вече резервира посрещане НГ  в Алания,Хотела е Eftalia Aqua. От агенцията даже ни направиха отстъпка заради ранното записване-5%. Цената наистина е стряскащо ниска с автобус-377 лв с вкл. новог.вечеря./човек.Но имам доверие на агенцията,вече пътувам с тях 2 пъти и всичко е перфектно.Вярно че пътя е доста изморителен,но пък цената е страшна.4 нощувки на All Inc. с ползване на вътрешен басейн, сауна и други глезотии...пък ако времето даде може и някой плаж да направим . Laughing
Много се радвам, ще посрещнем заедно Новата година!  Laughing

# 143
  • Варна
Еех, че не беше с едни 300-400 км по-близичко
http://www.grupovo.bg/index.php?cid=2&sid=3
от вчера гледам как пазаруват ваучери, но нямам съмишленици Sad, далече им било, студено им било, страхували се от пътя при зимни условия, а два пъти сме го минавали с кола  същия този път, със същата тази компания.
Отзивите за хотела са newsm10, това ще му е първата нова година и сигурно ще се постараят, само дето от агенцията има оплаквания в нета.

И ние сме се насочили към тая оферта. Само че тръгване от Варна.
Ама аз нищо не открих като лоши отзиви за агенцията, много ли е зле?

За РИУ-Правец - ходила съм там на служебен семинар. Честно казано СПАто е сууупер, иначе останалото - абе има вложени пари, ама може би аз не се впечатлявам от такива неща. Обслужването беше добро!

# 144
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14697
Ние  сме тук за НГ. Докато турците предлагат такива цени на хотелите си,не само за зимата ами и за лятото,ще имат огромно предимство пред родния хотелиер. Да не говорим за обслужването.
Близки от София тази година бяха в този хотел и още не могат да се нахвалят. Simple Smile

# 145
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14697
Ние  сме тук за НГ. Докато турците предлагат такива цени на хотелите си,не само за зимата ами и за лятото,ще имат огромно предимство пред родния хотелиер. Да не говорим за обслужването.
Близки от София тази година бяха в този хотел и още не могат да се нахвалят. Simple Smile
И ние гледаме тази оферта ,но тази база Luxury All Inclusive някой може ли да ми я разясни момичета?
Благодаря предварително.

# 146
  • Резерват "Северозапад"
Аз си го представям - от всичко по много Crazy

# 147
Момичета, гледайте Еуфория-та по-бързичко, защото аз като им звънях ми казаха, че имат 50 стаи, т.е. 100 ваучера.
Относно агенцията - излизат в Гугъл мнения на недоволни клиенти.
И после НЕПРЕМЕННО да разкажете!

# 148
  • София
Тук:
http://hotelimperial.bg/?lang=BG
Посрещахме там 2009 и 2013.
Много сме доволни. Обслужването е на европейско ниво и нямаше каприз, който да не задоволят. И тази година цените им да едни от най-приличните на пазара.
За 45 лв ви вземат децата в 20 часа и ви ги връщат в 24-1 часа (залата на децата е до ресторанта на родителите).  Grinning

# 149
  • София
http://www.vitoshaparkhotel.com/offers.php?lang=bg&oid=13&lang=bg за оставащите в София, това също е една прилична оферта - 120 лв за нощувка, празнична вечеря, брънч, басейн и спа.

Общи условия

Активация на акаунт