Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 583
  • 319
  •   1
Отговори
# 150
Била съм в Хотел Витоша на Нова Година 2-3 пъти. Последния път (мисля беше 2011/2012) вече стаите на нищо не приличаха - много захабено всичко, нашата стая адски миришеше на цигари - застоял цигарен дим, ужасно неприятно, веднага ходихме да я сменим, новата стая и тя миришеше, но доста по-леко. Още едно семейство от компанията сменяха стая по същата причина.

# 151
  • София
Била съм в Хотел Витоша на Нова Година 2-3 пъти. Последния път (мисля беше 2011/2012) вече стаите на нищо не приличаха - много захабено всичко, нашата стая адски миришеше на цигари - застоял цигарен дим, ужасно неприятно, веднага ходихме да я сменим, новата стая и тя миришеше, но доста по-леко. Още едно семейство от компанията сменяха стая по същата причина.
значи, добре че се отказахме. игнорирайте горния ми пост.  Confused

# 152
Ох, направо ми се реве вече, що информация изчетох за хотелите из БГ за тая нова година.....Ако някой има скорошни впечатления, моля да ги сподели. Не сме скиори но държа хотела да има вътрешен басейн и да е с добра температура, заради хлапето. Затова се бях ориентирала към Хисаря или Велинград. Но който и хотел да си избера, чета само отзиви колко е скъпо, колко е студено в самия хотел зимата, колко силна била музиката, колко лошо било отнопението на персонала.....и т.н. Така и така ще си плащаме скъпо и  прескъпо, поне всичко да е наред  Rolling Eyes или в нашата страна не може.
Та ако някой сподели добър хотел (може и в Боровец и Пампорово), ще съм много благодарна.
  bouquet
Може би не си прочела поста ми ,но моите впечатления за най-хубавата ми НГ е от Хотел Олимп Велинград.Точно защото ние бяхме компанияс много малки деца,аз имам две дечица.Празнувахме там НГ 2012 .Тогава зимата беше страшно студена,навън имаше два метра сняг,но хотела е адски топъл ,вътре всички се разхождат по боси крака ,с чехли и халати.Много ми хареса ,че има и детски кът за който не плащаш отделно.В Новогодишната вечер,детския кът работеше и забавляваше децата за да можем ние големите да празнуваме на спокойствие.Храната беше хубава а новогодишната програма включваше ГЛОРИЯ,ВИКТОР Калев ,вариете ,фокуси и какво ли още не.Миналата  седмица бяхме в ОРЛОВЕЦ Пампорово и няма нищо общо с Велинград  Peace

# 153
poxy 80 сигурно го е прочела но с цена от 1300 лв. за 3 нощувки в двойна стая при това само закуски и 2 вечери..... май Анталия е за предпочитане, а и  All Inc. са офертите !

# 154
poxy 80 сигурно го е прочела но с цена от 1300 лв. за 3 нощувки в двойна стая при това само закуски и 2 вечери..... май Анталия е за предпочитане, а и  All Inc. са офертите !

Разбира се ,всеки си преценява,изобщо не казвам ,че Олимп е най-страхотния хотел на света  Wink ,нито че е евтин -просто си прекарахме добре   Peace

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 14:06 от poxy 80

# 155
Seti Beti  ,а храната и  програмата в Хотел Витоша как бяха?

# 156
 poxy 80 разбрахме, че  можеш да си позволиш хотел за 100 евро на ден, на човек, само със закуска за новогодишните празници.
Такива оферти под път и над път, ако не бяха проблем тези пари за доста хора, тази тема нямаше да я има.

Аз сега, за последно, съм се заровила в оферти за Сърбия, но си комуникирам директно с набелязани места. Ако допипам нещо интересно ще споделя Peace

# 157
poxy 80 разбрахме, че  можеш да си позволиш хотел за 100 евро на ден, на човек, само със закуска за новогодишните празници.
Такива оферти под път и над път, ако не бяха проблем тези пари за доста хора, тази тема нямаше да я има.

Аз сега, за последно, съм се заровила в оферти за Сърбия, но си комуникирам директно с набелязани места. Ако допипам нещо интересно ще споделя Peace
Много се извинявам  ,че споделих къде сме почивали  Sad ,не съм искала да засегна никого...Ако съм подразнила някого ще изтрия постовете си,няма проблем.Най-малкото пък съм искала да се хваля или да се изтъквам  Sad

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 14:09 от poxy 80

# 158
Seti Beti  ,а храната и  програмата в Хотел Витоша как бяха?
От храната нещо не ми беше харесало, но явно не е било толкова зле, защото не помня какво точно. Но то и аз съм малко по-капризна. Иначе обслужването беше много добре, имаше достатъчно персонал, бързо се действаше, а ресторантът беше пълен. Имаше си диджей, някакви танци имаше и томбола с награди. Като цяло имам добро впечатление от изкарването.

# 159
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=14697
Ние  сме тук за НГ. Докато турците предлагат такива цени на хотелите си,не само за зимата ами и за лятото,ще имат огромно предимство пред родния хотелиер. Да не говорим за обслужването.
Близки от София тази година бяха в този хотел и още не могат да се нахвалят. Simple Smile
И ние гледаме тази оферта ,но тази база Luxury All Inclusive някой може ли да ми я разясни момичета?
Благодаря предварително.
Отговарям за Euphoria Aegeon Resort-Сеферихисар. Simple Smile
Luxury All Inclusive включва: • Закуска, обяд и вечеря на шведска маса; • Късна закуска, а ла карте закуска; • Сладолед по време на обяда и вечерята; • Снаксове; • Късна вечеря; • 4 a la carte ресторанта с предварителна резервация- Морски деликатеси, Турска кухня, Интернационален и Австрийски шницел (с малка такса като вход); • В a la carte ресторантите се сервира органично вино; • Сезонни био плодове; • На басейна и плажа се предлагат напитки и снаксове през деня; Барове в хотела: • 24 часа отворен бар; • Mестни напитки се предлагат на гостите на хотела; • Напитка за `добре дошли`; • 8 бара,: * Piano Bar; * Тераса бар; * Бар край басейна; * Релакс бар; * Aqua бар; * Бар на плажа; * Снек- бар; * Витамин бар; * Дискотека; thumbsup

# 160
  • София
Ще чакам да споделиш, че и аз нещо на там съм се заровила, но не попадам на нищо кой знае какво, освен една оферта, която мернах за Върнячка бана или нещо от сорта. Ако не те притеснява може да споделиш какво си набелязала (може и на лични Simple Smile  )

# 161
Аз мога да споделя за миналогодишното посрещане на Нова година в Сърбия, Белград. Хотелът беше в центъра, не помня колко точно ни излезнаха нощувките, но не беше непоносимо. Новогодишната вечеря обаче резервирахме в един от ресторантите на известната им улица с кръчми - Два Йелена се казваше. Куверта беше 80 Евро на човек и включваше страхотно меню и неограничена консумация на напитки - вино, безалкохолни, ракия, шампанско, кой каквото иска с две думи. Беше доста добре, но нямаше бурно празнуване, както е тук в България. Нямаше dj, само един оркестър, който свиреше от маса на маса и изпълняваха музикални желания спямо клиента. За танци и дума не може става, защото дори не пускаха висока музика, когато оркестърът почиваше. Българите, разбира се, се веселихме най-много и дори имаше и народни хора. Изживяването беше страхотно, изкарахме си много добре, но непушачите нека имат предвид, че в Сърбия навсякъде се пуши и е доста задимено в ресторнатите им, дори в сладкарниците.  На мен като пушач доста ми пречеше това.

# 162

Много се извинявам  ,че споделих къде сме почивали  Sad ,не съм искала да засегна никого...Ако съм подразнила някого ще изтрия постовете си,няма проблем.Най-малкото пък съм искала да се хваля или да се изтъквам  Sad

Не се притеснявай ,много добре си споделяш.Ето ,например мен ме интересуваше точно Олимп, че съм го прицелила отдавна за празничен престой.Форумът все пак е за споделяне на опит от предходни години, без финансови ограничения пък всеки си преценява кое предложение го устройва. Peace

# 163
Ами избрахме си Хисаря  Rolling Eyes, не е точно хотела, който ми се искаше, но поне басейна е гигантски и хлапето ще се изкърти там....стига да не е затворен/мръсен/студен....един-Господ-знае-какъв....
 И наистина цените са умопомрачителни, ценните започват от 1200 до .....не съм сигурна колко е горната граница! И кусури да искаш-един не е с включен НГ куверт, другите нямат места, трети като прочетеш отзиви в нета (всъщност за 90% от хотелите важи) ти настръхват космите по тялото, защото или хотела бил мега мръсен и неподдържан, студено навсякъде, голяма дандания с оркестри и ресторанти......ох, много мога да изброя.
 Работата е там, че бих платила висок пакает, но да знам, че като ида във въпрсния хотел, той и персонала му напълно ще оправдаят цената. Но БГ действителността, уви, се оказва съвсем друга.
Весело изкарване на всички момичета, дано намерите "вашето" място-където и каквото да включва то  Wink

# 164
Искам да попитам за отзиви за хотел Панорама в Сандански и по специално за Нова година?

Общи условия

Активация на акаунт