Къде на Нова Година 2014,сподели опит от предходни години

• 56 600
  • 319
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
И аз да се запиша.
Ние сме решили тази година да бъдем във вила или
къща/препоръчително е до ски писта/в някое селце.
С осигурена храна/някак не ми се готви-искам и аз да си почина/
Преди години бяхме ходили в едно селце до Самоков и там
една страхотна бабичка ни готвеше такива вкуснотий/
Е нешо такова-но това ,което намирам вече е резервирано Sad
Ако някой има свежи идеи моля baby_neutralда сподели.
Благодаря Ви мами  bouquet
и Успех на всички Laughing

# 196
привет, в този сайт има няколко интересни предложения: www.booking-grt.com Rolling Eyes

# 197
Само запис да следя ако излезе нещо интересно около  или във Варна...

Аз малко съжалих, че избързах с резервацията. Преди дни пуснаха хотел "Адмирал" на Златните за 220лв  с 1 нощувка и НГ вечеря. Може да се резервира и допълнителна нощувка.

# 198
  • Варна
Аз малко съжалих, че избързах с резервацията. Преди дни пуснаха хотел "Адмирал" на Златните за 220лв  с 1 нощувка и НГ вечеря. Може да се резервира и допълнителна нощувка.

Тя тяхната оферта хич не е изгодна - за семейство с две деца, едната им нощувка (в двойна стая, дори не в апартамент) и новогодишната вечеря ще излезе 600 лв. Sick

# 199
Ето едно по-скромно предложение за НГ в района на Варна
http://www.biznesa.com/modules/icontent/index.php?page=276

# 200

Приятно изглежда...

# 201
  • Beyond the stars
Понеже съм вече на коледно-новогодишна вълна и аз да се запиша  Wink

# 202

Приятно изглежда...
Да уточня, от къде го знам, една приятелка беше септември месец и остана много доволна от всичко, аз наслука ги проверих на НГ оферта, така че, моля всички, ако са доволни от някое място, да му проверят страницата или по тел., от наблюденията ми "читавите" оферти не се намират под път и над път в нета, а при проверка на конкретното място.
ПС:  за НГ аз май ще си остана у дома, но реших да е на вилата, че до сега не съм го правила, пред каминката, с чаша вино в ръка Laughing, но за Коледата не съм се отказала, все още.

# 203
За всичко, които искат да празнуват Нова Година на открито, самоорганизирани, в Дубай. Няколко неща от моя опит през миналата година:

- Зарята пред Burj Khalifa се вижда най-добре от Safa Park или малко по-далеч - например от булеварда пред Мола. Там обаче няма шоу програма (изпускате пеещите фонтани).
- шампанско не е разрешено да си носите, защото може да ви арестуват Simple Smile
- зарята продължава 6-8 минути, а чакането за нея започва поне 4 часа предварително. Понеже там се изсипва половината свят пред фонтаните пускаха само "families". Ако искате да влезете на мястото с пеещите фонтани трябва да заемете позиции там поне 5-6 часа предварително. Въпреки всичко е много приятно там и си заслужава чакането.
- повечето таксита се отказват да пътуват след 18 часа в новогодишната нощ заради трафика, който е безумен тогава.
- най-лесният начин да се приберете към хотела след 12 е с метрото (!!) което също е огромно приключение. Трябва да се изчака на една безумна тройна опашка, да се изтърпи блъсканицата с половината свят (предварително да се отиде до WC) и ако сте късметлии след 20-30 минути чакане ще попаднете в тунела от Мола към метрото. Там вече се върви бързо и спокойно, полицията пуска с приоритет жени, деца и семейства. За мен връщането към хотела изглеждаше невъзможно като погледнах опашката, но после бях изключително впечатлена от тяхната полиция, която се справи перфектно с организацията!
Успешно пътуване и приятно изкарване на всички! Simple Smile

# 204
  • Варна
Вижте какво пише Anna bel в гръцката тема:
'' Щото доста хора ме питат за хотел Траки палас, Александрополис да кажа. Бяхме миналата Нова година, резервирах си сама по телефона, агенции не ползвам. Настаняването ни беше супер- апартамент сюит (спалня, дневна, баня с джакузи и тераса с размерите на тенискорт), беше около 80 евро на ден със закуска. Всички останали хранения бяха по желание и се плащат отделно. Новогодишната вечеря, а и всички хранения, бяха на блок маса. Богато зареждане, с деликатеси (напр. дивеч). За Нова година платихме около 40 евро на човек, за 1.1.- около 25. Нямаше особена програма на празника, повече тяхна музика и танци, за което нямах нищо против. Ние бяхме компания и изкарахме чудесно. Спато плащахме 10 евро на ден на човек.
  Много любезен персонал специално да подчертая. Имахме инцидент на тръгване. След като си натоварихме багажа в колата, взехме си довиждане с хотела и поради топлото време  палтата наблъскахме в багажника и го затворихме, се разбра, че ключът за колата е в джоба на  едното палто. Та останахме извън автомобила без ключ, пари, връхни дрехи за неизвестен период от време.  Резервният ключ - в София, при  лизингодателя. Голям майтап беше , не знам дали ще е интересно да разказвам. Факт е, че персонала на хотела оцених високо в тази ситуация.''

# 205
Само да вметна, че за Траки Палас, офертата на Планет вече не важи. Всички места, с които са разполагали вече са заети.  Peace

# 206
  • При елфите ...
Някой празнувал ли е Нова година в Дидим Турция, конкретно?!?  newsm78

# 207
Някой празнувал ли е Нова година в Дидим Турция, конкретно?!?  newsm78

и аз го гледах този дидим някъде по сайтовете ,но нямам никакво инфо за Нова, така че ме интересува и мен

# 208
Някой празнувал ли е Нова година в Дидим Турция, конкретно?!?  newsm78

И аз го гледах този Дидим някъде по сайтовете за Нова, но нямам инфо за него тъй ,че и мен ме интересува този въпрос

Извинете за повторението ,но не знам защо не мога да го изтрия!

# 209
Някой празнувал ли е тук:

[urlhttp://pochivki.uni-holidays.bg/nova_godina_turcia/hotel.html?hid=28133&ohid=28190&oid=28157][/url]

има много добро предложение за семейство с 2 деца.
Ние май сме там:)

Общи условия

Активация на акаунт