Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 148
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте Hug Hug Hug

Много благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден! newsm51

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Ау, положението на Чаатай изглежда много лошо, в статиите е обяснено подробно схемата на разпространение. Съдът е дал ход на делото срещу Чаатай, Гиземката, Юсуф Акгюн, Селин Боронкай и певецът Дженк Ерен. В близките дни щели да се изправят пред съда по обвинение за разпространение на наркотици. Прокуратурата искала затвор от 5 до 15 години за всичките. Много жалко за феновете му. Peace

Еси, каква точно е схемата, че с чичко нищо не се разбира? Превежда, че в основата е Селин, ама дали е верен превода?  newsm78

Няма ли някаква вест от Хазалката в соц. мрежи?

ех, ужасни новини, дано не са истина, ще съм благодарна ако някой преведе повече какво точно пише

# 631
  • София
Здравейте Hug Hug Hug

Много благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден! newsm51

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Ау, положението на Чаатай изглежда много лошо, в статиите е обяснено подробно схемата на разпространение. Съдът е дал ход на делото срещу Чаатай, Гиземката, Юсуф Акгюн, Селин Боронкай и певецът Дженк Ерен. В близките дни щели да се изправят пред съда по обвинение за разпространение на наркотици. Прокуратурата искала затвор от 5 до 15 години за всичките. Много жалко за феновете му. Peace

Еси, каква точно е схемата, че с чичко нищо не се разбира? Превежда, че в основата е Селин, ама дали е верен превода?  newsm78

Няма ли някаква вест от Хазалката в соц. мрежи?
Много е дълго и не мога да го преведа цялото, но да ти кажа с две думи. Лидерът на четата бил Шереф Дениз. След него идвали Cenk Eren, Tolga Disanlı, Alp Parlar, Cengiz Esmer. Селинката е взимала кокаина от последния и го е давала на Чаатай. Джан пък искал от Чаатай, той му казал да вземе от Гиземката и това го е имало на запис. Има още детайли къде се събирали тримата, кой още е взимал и т.н.
http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-gizem-karaca-ve-cenk-eren- … name-kabul-edildi

Уауууууууу  ooooh!

Еси, много благодаря за превода   bouquet

Скрит текст:
Нямам идея, за колко време се чисти кокаина от организма, но е факт, че само Ча е дал чиста проба  Tired

# 632
ЙЕНИ ХАЗАЛ  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59

# 633
едно yeni  и от мен  nbirthday newsm67, екипът я е изненадал  smile3501

# 634
   Жани  bouquetза снимките Hug Hug Hugекипа ,явно техническия я е изненадал,а Хазал е много свежа и лъчезарна...Дано ни заинтригуват и със серияла Praynig Praynig

# 635
Мери, Hug Heart Eyes
Вгледай се по-добре в мижавия ти интернет. Не е само техническия екип. Ще видиш доста познати лица от творческия екип.

# 636
  • София
Жани  Hug Джейн  Hug за снимките   bouquet

Много е хубавка Хазал, изглежда много радостна и щастлива, а и колко торти са и подготвили, Браво на колегите й   smile3501
Сигурно ще има и подобаващо парти тази вечер

# 637
  • София
Ауууу, Хазалка е мноооооого свежа  Heart Eyes

Къде са другите актьори от сет-а  newsm78

п.с. Аааа, Хакан е отзад, видях го  Peace

# 638
Благодаря за снимките.  bouquet  Радва ме колко свежа и щастлива е Хазал. Heart Eyes

# 639
# 640
  Петрова....видях аз Хакан Hug Hugхората са си паснали в играта..и режисьора е май там newsm78

Скрит текст:
  кат не е с Бономо не ми го навирай..ама аз си имам една мечта...очаквам да се осъществи ... Wink Joy Joy има потенциал да стане...

# 641
Много красива Азра!

Мери, каква е тази мечта  newsm78, заинтригува ме силно  Hug

# 642
  • София
И аз съм любопитна за мечтата  Blush

# 643
Скрит текст:
По повод статиите за кокаина и Чаатай.....замислете се само, логично ли е подсъдим да работи с Ай Япим!? ooooh! Ако беше нагазил в дълбокото, от което нямаше връщане назад, щеше ли въобще да започне нов проект с Ай Япим!?
Друго да питам, каква е достоверността на тези статии, знае ли се с каква цел се публикуват след толкова време, достоверни ли са източниците...докато има толкова неизвестни за мен, не вярвам на подобни писаници!?!
Не съм ничия фенка, просто се опитвам да разсъждавам по пътя на логиката.
Иначе браво на екипа на Хазал, че са я изненадали на сета с торти. Защо нямам подобен спомен от сета на АФК, или съм го пропуснала този момент? newsm78

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 20:39 от Neidjal

# 644
  • София
Наде,

Скрит текст:
Дано си права и мен това ме успокоява, че има договор с Ай Япим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт