Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 144
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Мери, Hug Heart Eyes
Връзката с Бономо американците са я отразили като слух. Не се надявай много в тази посока.

# 646
   Петрова Heart Eyes умряш си да ме приземяваш Joy Joy

# 647
Скрит текст:
Новината е излязла и в сериозни издания и доколкото разбрах съвсем наскоро е даден ход на делото. Супер лесно доказуемо е дали някой е подсъдим или не. Ако не е, според мен трябва да ги съди за клевета, защото това е голямо петно връху името му. Но разбира се, всеки сам избира на какво да вярва.

Благодаря за снимките!  bouquet Хазал изглежда много щастлива с екипа на сериала.

Аз си оставам Team Bonomo, пък американците да си гледат работата. Mr. Green

# 648
Еси, Hug Heart Eyes
Мери, Hug Heart Eyes
Ще се караме. Ще ви дам аз един Team Bonomo. Забавихте ли, че аз Хазал ще си я прибирам у дома и ще става моя снаха? Сега още е млада, да учи и да гради кариера. Аз щях след няколко години да ви каня на сватба, а вие - предателки. Дотук само Джейн е поканена със сигурност.

# 649

http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/882293- … yaya-twitter-soku

Еси Hug
Скрит текст:
миличка до колко може да се вярва на Хюриет и Миллиет- жълти ли са или не

# 650
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте Hug Hug Hug

Много благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден! newsm51

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Ау, положението на Чаатай изглежда много лошо, в статиите е обяснено подробно схемата на разпространение. Съдът е дал ход на делото срещу Чаатай, Гиземката, Юсуф Акгюн, Селин Боронкай и певецът Дженк Ерен. В близките дни щели да се изправят пред съда по обвинение за разпространение на наркотици. Прокуратурата искала затвор от 5 до 15 години за всичките. Много жалко за феновете му. Peace

Еси, каква точно е схемата, че с чичко нищо не се разбира? Превежда, че в основата е Селин, ама дали е верен превода?  newsm78

Няма ли някаква вест от Хазалката в соц. мрежи?
Много е дълго и не мога да го преведа цялото, но да ти кажа с две думи. Лидерът на четата бил Шереф Дениз. След него идвали Cenk Eren, Tolga Disanlı, Alp Parlar, Cengiz Esmer. Селинката е взимала кокаина от последния и го е давала на Чаатай. Джан пък искал от Чаатай, той му казал да вземе от Гиземката и това го е имало на запис. Има още детайли къде се събирали тримата, кой още е взимал и т.н.
http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-gizem-karaca-ve-cenk-eren- … name-kabul-edildi

благодаря много за превода  Hug Hug Hug

# 651
  • София
Еси,

Скрит текст:
благодаря ти много за разясненията  Hug Сега ще чакаме реакцията на Чаги  Rolling Eyes Нямам идея, как стоят нещата в ТР със законите и т.н., затова се чудя, на какво да вярвам. Дано само не му провалят кариерата  Praynig

На мен честно да ви кажа, Бономо не ми харесва (чисто визуално), но пък ХАзалката си знае най-добре  Peace Дано е щастлива!

Няма ли никаква реакция от нея все още на поздравленията?

# 652
# 653
  • София
 newsm20 Емииииии, страхотна е в клипчето!

Хазалче, чакаме тази вечер включване от теб в мрежите  Heart Eyes

# 654

Намисли си желания май  Hug

Еси, благодаря за преводите  newsm51
Мерии, разкрита си  Joy

Петрова, ша стягам тоалета, Хазалче ще си е наше момиче  Hug Party Party

Мишенце, сега празнува   bigdance2, ще пусне нека мине деня!
От мен вълшебна нощ!  smile3524

# 655
Честит рожден ден на нашата любимка! Да е жива и здрава, много щастлива, много успехи на снимачната площадка и в личен план, също така да е винаги усмихната и влюбена в живота! Simple Smile newsm59 nbirthday newsm38
Момичета, благодаря за всичките преводи, снимки, както и за клипчето, колажите и пожеланията, които сте направили за Хазал Simple Smile  Hug

# 656
  • София

Много беше сладка в този момент  Peace

# 657
Петрова Heart Eyes, забравих за твоето момче. Embarassed Веднага става кандидат номер 1 за нашето момиче. Flutter

Жана Hug,
Скрит текст:
Хюриет и Милиет далеч не са жълти. Особено Хюриет ако не най, е един от най- престижните и четени вестници в Турция. Даже организира и един от на-престижните награди за телевизионния свят - ''Златна пеперуда''.
А в статията става на въпрос, че Хазал е станала WTT в туитър.

Миме Hug, благодаря за видеото.

missence, Hug
Скрит текст:
според мен няма кой да му съсипе кариерата, ако е невинен. Единствено и само той може да си провали кариерата.

Лека нощ! Hug

# 658
Здравейте момичета аз съм от феновете на сериала Кузей-Гюней който беше невероятен и още съм без дъх от него и съм доволен от края му.Искам да попитам понеже мисля да почвам да гледам този сериал ASK ще се превежда ли някъде на български.Понеже гледам сега и много добрия сериал със Чаатай Улисой и Серенай Съракая - Прилив и Отлив и там във вики ще започва както беше и със Кузей-Гюней да се превежда със бг суб.А понеже четох че това е най-новия и с най много очаквания сериал на Kanal D.За това искам да знам къде да гледам първа серия и има и дали ще има бг суб.Благодаря предварително.Лека вечер на всички.

# 659
  • София
....
missence, Hug
Скрит текст:
според мен няма кой да му съсипе кариерата, ако е невинен. Единствено и само той може да си провали кариерата.

...

Скрит текст:
Да се надяваме, да се оправят нещата  Praynig

.....
А в статията става на въпрос, че Хазал е станала WTT в туитър.

.....

Браво!  Peace

Еси, мерси за преводите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт