Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 137
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Желанието на Хазал преведено на български език: "Да стана снаха на MrsPetrova."  party041

# 661
  • София
Скрит текст:
Желанието на Хазал преведено на български език: "Да стана снаха на MrsPetrova."  party041

Joy

Пожелавам ти го   bouquet

Коя е русата жена, която прегръща Хазал в клипа?

# 662
Еси  Hug благодаря за разяснението  Hug Hug Hug

ето я душицата беееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лека и спокойна нощ  smile3524 smile3524 smile3524

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 23:53 от Zhana Georgieva

# 663
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug

Petrova  Hug Пожелавам ти да се сбъдне желанието ти Simple Smile

Скрит текст:
Желанието на Хазал преведено на български език: "Да стана снаха на MrsPetrova."  party041

Joy

Пожелавам ти го   bouquet

Коя е русата жена, която прегръща Хазал в клипа?

И аз имам същия въпрос, дали някой знае?

# 664
Добро утро! Hug
Много благодаря за клипчето с Хазал и всички снимки, които сте качили! Какво по-добро начало на деня! Присъединявам се и аз към въпроса за неизвестната дама до рожденичката Laughing и нямам търпение да се насладим на 2-рия епизод.

Успешен ден на всички от мен! Hug

# 665
    Добро утро  Hug Hug Hug

за разсънване  Hug Hug
  много сладка Хазал на клипчето..а явно атмосферата на сета е много приятна и ведра  Hug Hug Hug

и туитър на Шукран Овалъ/приятелката на Хакан /
şükran ovalı:iyi ki dogdun anneciim iyiki annemsin:)  @HazalKaya110 cnm annemle aynı gün:) iyi ki dogdun iyi ki! kalbinden gecen olsun sizin yılınz olsun
  честитила е на Хазал рожденния ден и тя...нещо са си писали по този повод и с Йълдъзката newsm78 newsm78 newsm78

# 666
  • София
Незнам дали сте видяли, но във vbox са качили с бг субс фрагмана на 2 епизод

# 667
   Миме..благодаря Hug Hug

Hazal Kaya'ya Ferzan Özpetek kancası

Magazin02 Ekim 2013 Çarşamba, 07:04

Roma Türk Filmleri Festivali’nin sunuculuğunu üstlenen Hazal Kaya, İtalya’da yaşayan dünyaca ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in kanatları altına girmeyi başardı...

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından Hazal Kaya, İtalyanlar’ı da kendisine hayran bıraktı. Geçtiğimiz hafta İtalya’da düzenlenen Roma Türk Filmleri Festivali’nde meslektaşı Mete Horozoğlu ile birlikte sunuculuk yapan Kaya, akıcı İtalyancasının yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de büyük ilgi gördü. İtalyan Lisesi mezunu olan Hazal Kaya, festivali izlemeye gelen İtalyan yönetmen ve oyuncuların dikkatini çekti.

DÖNÜM NOKTASI

Gelişmelerden son derece mutluluk duyduğunu belirten Hazal Kaya ise şöyle konuştu: İtalyancamın bu kadar işe yarayacağını hiç düşünmemiştim. En büyük hayalim dünya çapında işlere imza atabilmek.

Özpetek destekliyor

Hazal Kaya’nın rol aldığı projelerin kayıtlarını isteyen bazı İtalyan yönetmen ve yapım firmaları oyuncunun kendi dillerini konuşabilmesinin de büyük avantaj olduğunu söyledi.  Ayrıca İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek de Hazal Kaya’yı İtalya’da lanse etmek için kolları sıvadı. Yönettiği  filmlerle İtalya’da büyük bir şöhrete sahip olan Özpetek’in, çekeceği bir filmde Hazal Kaya’ya da rol vereceği öğrenildi.

GÜLDEN AVUÇ - BUGÜN GAZETESİ

ей....това май е статия,че Хазал има предложение да снима филм на турския режисьор  Ferzan Özpetek   известен и работещ в Италия  Hug Hug Hug
това е станало при ходенето й в Рим преди дни  newsm44 newsm68 newsm44

# 668
  • София
Миме, мерси за клипа   bouquet
Мариолка, чудесна новина, да не ни откраднат момичето в Италия сега  Simple Smile

Хайде де, Хазал да се включи в нет-а и да разкаже за РД  Laughing

# 669
  • София
missence  Hug Имай търпение Simple Smile

Мери  Hug Мерси за превода на статията, това наистина е много добра новина за Хазал и напълно заслужена, щом има призвание и в Италия.

# 670
# 671
Добро утро,

Каня ви на закуска  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Мери, Миме, благодаря за новините и фрагмана  bouquet

Хазал е страхотна във фрагмана, предложението е наистина интересно, дано снима и в игралното кино, успех на нашето талантливо момиче! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Хубав ден, днес чаакаме поредния интересен епизод!

# 672
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро,

Каня ви на закуска  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Мери, Миме, благодаря за новините и фрагмана  bouquet

Хазал е страхотна във фрагмана, предложението е наистина интересно, дано снима и в игралното кино, успех на нашето талантливо момиче! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Хубав ден, днес чаакаме поредния интересен епизод!

Добро утро,  Hug Hug Hug
идвам веднага на китната, слънчева масичка  Heart Eyes

Благодаря за хубавите новини и снимки,  Hug

Днес бил ден на усмивката - "Усмивката е безценна! Тя помага на хората да бъдат по-добри, но помага най-вече на тези, които се усмихват!" - Усмихвайте се  Hug Hug Hug

# 673
  • София

Според статията Каан се оприличава с героя си Джан  Peace Да видим, що за герой ще е това  Peace

# 674
 ето го и пълния текс на интервюто на КААН:

'AŞK'ı Okur Okumaz Kabul Ettim"A.Ş.K" dizisinin oyuncularından Kaan Urgancıoğlu Kelebek'ten Büşra Bozok Aytek'e röprotaj verdi.

İşte o röportaj:

“Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz” sözü ne kadar doğru? Kanal D’nin yeni dizisi “A.Ş.K.” işte bu soruya yanıt arıyor. Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut, yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği dizinin Can’ı Kaan Urgancıoğlu, daha senaryoyu okur okumaz bu hikayeye vurulduğunu söylüyor.

* Yeni diziniz hayırlı olsun Kaan Bey... Ekibe dahil olma sürecinden bahseder misiniz biraz?

- Teşekkür ederim. Projenin kendisi çok hoşuma gitti, o yüzden beni ikna için özel bir çaba sarf etmeleri gerekmedi. Senaryoyu okudum, hoşuma gitti, merak uyandırdı. “Ben varım” dedim. Hâlâ her yeni bölüm senaryosunu aynı merakla bekliyorum.

* “Evet” dedirten sadece hikaye miydi?

- Hayır tabii ki... Çok iyi bir yapımcımız, bildiğim ve birlikte çalışmayı çok istediğim bir yönetmenimiz var. Oyuncu kadrosu da aynı şekilde çok sağlam...

* Okur okumaz “tamam” dedirten o senaryonun sizi en çok etkileyen yanı neydi?

- Öngörülemez oluşu...

* Nasıl yani?

- Genelde okuduğumuz senaryolarda belirli bir matematik vardır; yani karakterlerin nerede nasıl davranacağı, nasıl tepkiler vereceği bellidir... Ayrıca karaktarler “iyi” ve “kötü” olmak üzere kesin çizgilerle ayrılmıştır. Bu senaryoda ise o durum yok. Karakterlerin tepkileri önceden kestirilemiyor, bu da çok daha keyifli bir akış sağlıyor.

* “A.Ş.K.”ın nasıl bir hikayesi var?

- Ben hikayeyi anlatmayayım hiç, çünkü objektif olamayabilirim. Sonuçta hikayenin içindeki karakterlerden biriyim, benim bakış açım izleyiciden çok farklıdır muhtemelen...

* Ya canlandırdığınız Can karakteri?

- Açıkçası onu da anlatmak istemem. Benim dışarıdan bakmak istemeyeceğim bir durum.

* Neden?

- Çünkü kendimi ona çok yakın hissediyorum. Kaan olarak onu bu hikayenin içinde ben koruyorum, ben seslendiriyorum. O yüzden de hikayeye dışarıdan bakamıyorum.
* Can, zengin bir ailenin tek oğlu... Şımarık, ukala bir genç midir, en azından ondan bansetseniz.

- (Gülüyor) Bence ukala değil. Dışarıdan farklı görülebilir belki ama bence gayet olduğu gibi bir çocuk. Duruma göre hepimiz ukala olabiliriz zaten, yani ukalalık bir karakter özelliği sayılamaz.

* Sette durum nasıl? Ekibin elektriği tuttu mu, herkes halinden memnun mu?

- Kesinlikle... Sanki birbirini tamamlayan parçalar gibiyiz, ben öyle hissediyorum. Oyuncu kadrosu çok doğru kurulmuş. Açıkçası ben çok keyif alıyorum o sette bulunmaktan.

* Dizide Nebahat Çehre gibi önemli bir isimle çalışıyorsunuz. Annenizi canlandırıyor... Onunla birlikte kamera karşısına geçmek nasıl?

- Nebahat Hanım muhteşem bir kadın, çok da pozitif. Karşısındaki oyuncuya çok yardımcı oluyor. Onu görmek, o pozitif bakışı hissetmek hepimizi motive ediyor.

* Eski Türk filmleri tadında bir aşk hikayesi var sanırım bu dizide...

- Aşk çok evrensel bir kavram. Aynı zamanda işlenmesi en seksi konu; edebiyatta da, şiir de, sinemada da, resimde de bu durum değişmiyor. Bizim yaptığımız işteki işlenme biçimi hangi kategoriye girer ya da kategorize edilebilir mi onu bilmiyorum ama...

Can’dan bahsedecek olursak; kadınlara kolay ulaşabilen, onlar tarafından beğenilen ve merak edilen biri. Kendi derinliğinde ise aile kurma özlemi çekiyor. Karşısına çıkacak dişli bir kadın onu zorlayacaktır.

* O karakterde Kaan’dan bir şeyler buldunuz mu?

- Herkes herkeste kendinden bir şeyler bulur. Zaten Can’da kendimden bir şey bulamayacak olsaydım, herhalde bu rolü bana vermezlerdi.

и аз доколкото разбирам  му е харесал сценария,че е непредсказуем..смята,че екипа е страхотно подбран и работи с кеф  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт