Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 157
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Мариолка,
Скрит текст:
аз мисля, че нещата може и да се разминат, ама ще се пошуми още доста  newsm78
ще поживем, ще видим...

Скрит текст:
каквото и да стане, чета за мнения,че идол на тийновете е замесен в трафик на дрога и какъв пример може да бъде newsm78 newsm78 newsm78..като и продуцентите, и канала го рекламират newsm78

# 616
Да е жива и здрава Хазал и само успешни роли да има.  Simple Smile

Ирче,браво за клипа  bouquet

# 617
  • София
Мариолка,
Скрит текст:
аз мисля, че нещата може и да се разминат, ама ще се пошуми още доста  newsm78
ще поживем, ще видим...

Скрит текст:
каквото и да стане, чета за мнения,че идол на тийновете е замесен в трафик на дрога и какъв пример може да бъде newsm78 newsm78 newsm78..като и продуцентите, и канала го рекламират newsm78

Скрит текст:
От фактите в турската преса се разбра, че неговата проба е чиста т.е. той не е употребявал наркотици. Друг е въпросът, че обкръжението му не беше добро, но мисля, че след случая, си прочисти кръга от познати  Peace Аз и преди казах, Селин, колкото му помогна, толкова му и навреди  Tired

# 618
# 619
Мариолка,
Скрит текст:
аз мисля, че нещата може и да се разминат, ама ще се пошуми още доста  newsm78
Шуми се, защото явно им се изчерпаха темите за писане. Тази тема отдавна приключи, още през зимата и едва ли има нещо ново по въпроса, което тепърва да излезне на бял свят.
То и за Хазал няма нищо вярно с жълтите писаниците за нея, но това не спира някои от тях да продължават да бълват змии и гущери по нейн адрес, и да изопачават истините, за да им придадат други значения, просто ей така, от човешка злоба, и завист. Според мен нещо подобно се случва и с повдигане на същия въпрос, който потъна в забвение. Това е Турция все пак и ако има виновници без смекчаващи вината обстоятелства, то те отдавна са си получили присъдите.
За мен няма нищо за разминаване, защото нищо не е актуално.

# 620
Няма значение от коя тема е поздрава, важна е само тя.

Поздравите са от всички теми, независимо дали някой е направил клип или колаж.  Hug  Каквото е могъл, това е сторил.  Peace Знам, че може да звучи дребнаво, но не мога да забравя подигравките към нас в една от темите.  Peace Съжалявам. Peace

# 621
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Ууу много готин  Shocked

# 622

Поздравите са от всички теми, независимо дали някой е направил клип или колаж.  Hug  Каквото е могъл, това е сторил.  Peace Знам, че може да звучи дребнаво, но не мога да забравя подигравките към нас в една от темите.  Peace Съжалявам. Peace
Снежи, разбирам те, но за мен всички сме едно, независимо от коя тема сме.

# 623

Снежи, разбирам те, но за мен всички сме едно, независимо от коя тема сме.

Абе, по принцип си права. Hug

# 624
    Съжалявам момичета...но за хаберите около Чаатай...и аз ги следя..макар и да не коментирам  Whistling Whistling това е,че делото влиза в съда..не е отхвърлено доколкото разбирам  newsm78 newsm78защото е имало и такава възможност..да се върне на прокурора..ще има дело..аз така разбирам последните новини newsm78 newsm78
  За жълтите новини-няма нижда да се коментират...новината в пусната първо в официозите им "Хюриет" и "Милиет"... обвинението е..за разпространение и участие в група  newsm78 newsm78 newsm78
  Аз спирам до тук... Hug Hug Hug

# 625
Каквото и да пиша за Чаги и Хазал феновете явно все още си ги обичат.

# 626
  • София
Според мен и да влезе в съда делото, Чаатай ще оттърве кожата и ще му е обеца на ухото на цял живот  Peace

Галя, права си  Peace Обичаме си ги и двамата  Peace

За мен и в 3-те теми ми е приятно  Peace Уважавам мнението на всеки един- кой харесва Ча, кой Хазал, кой и двамата, кой- нито един от двамата  Peace Всеки има право за себе си.
За мен и двамата са много добри и ще го докажат с проектите си  Peace

# 627
Здравейте Hug Hug Hug

Много благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден! newsm51

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Ау, положението на Чаатай изглежда много лошо, в статиите е обяснено подробно схемата на разпространение. Съдът е дал ход на делото срещу Чаатай, Гиземката, Юсуф Акгюн, Селин Боронкай и певецът Дженк Ерен. В близките дни щели да се изправят пред съда по обвинение за разпространение на наркотици. Прокуратурата искала затвор от 5 до 15 години за всичките. Много жалко за феновете му. Peace

# 628
  • София
Здравейте Hug Hug Hug

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Ау, положението на Чаатай изглежда много лошо, в статиите е обяснено подробно схемата на разпространение. Съдът е дал ход на делото срещу Чаатай, Гиземката, Юсуф Акгюн, Селин Боронкай и певецът Дженк Ерен. В близките дни щели да се изправят пред съда по обвинение за разпространение на наркотици. Прокуратурата искала затвор от 5 до 15 години за всичките. Много жалко за феновете му. Peace

Еси, каква точно е схемата, че с чичко нищо не се разбира? Превежда, че в основата е Селин, ама дали е верен превода?  newsm78

Няма ли някаква вест от Хазалката в соц. мрежи?

# 629
Здравейте Hug Hug Hug

Страхотни колажи сте направили, момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Еси, каква точно е схемата, че с чичко нищо не се разбира? Превежда, че в основата е Селин, ама дали е верен превода?  newsm78

Няма ли някаква вест от Хазалката в соц. мрежи?
Много е дълго и не мога да го преведа цялото, но да ти кажа с две думи. Лидерът на четата бил Шереф Дениз. След него идвали Cenk Eren, Tolga Disanlı, Alp Parlar, Cengiz Esmer. Селинката е взимала кокаина от последния и го е давала на Чаатай. Джан пък искал от Чаатай, той му казал да вземе от Гиземката и това го е имало на запис. Има още детайли къде се събирали тримата, кой още е взимал и т.н.
http://magazimedya.com/cagatay-ulusoy-gizem-karaca-ve-cenk-eren- … name-kabul-edildi

Общи условия

Активация на акаунт