Хазал Кая в новия сериал A.Ş.K. по Kanal D - *Тема 9*

• 39 135
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Скрит текст:
"Въпреки че понякога ни разочарова тя ни помага да открием другата половина от себе си. Много добре съм запозната с болките от любовта и бих казала, че наистина много боли."

Това изказване на Хазал ми навява тъга - пожелавам й никога повече да не познае болките от любовта, а само радостите и споделеното щастие! Момичето наистина го заслужава!

# 677
Скрит текст:
"Въпреки че понякога ни разочарова тя ни помага да открием другата половина от себе си. Много добре съм запозната с болките от любовта и бих казала, че наистина много боли."

Това изказване на Хазал ми навява тъга - пожелавам й никога повече да не познае болките от любовта, а само радостите и споделеното щастие! Момичето наистина го заслужава!

Peace
И аз се зачудих още като го прочетох на английски, сега вече и преведено интервюто, ми направи впечатление тази част, а също и наскоро Чаатай каза, че не вярва в любовта, а в .... не помня точната дума  Shocked
Кво става такива дълбоки разочарования и крайни изказвания на тази възраст  newsm78

Пожелавам и да намери истинския човек, в който да се влюби, който да я обича, така както заслужава и да е много щастлива с него
Скрит текст:
ние сме го намерили, остава да я запознаем със сина на Петрова  Joy Joy Joy

# 678
  • София
И аз се чудя, що за разочарование е било това  Tired Млади са, животът е пред тях  Peace

# 679
И аз се зачудих още като го прочетох на английски, сега вече и преведено интервюто, ми направи впечатление тази част, а също и наскоро Чаатай каза, че не вярва в любовта, а в .... 

лоялността....

много странно на тяхната възраст.........

# 680
  • София
И аз се зачудих още като го прочетох на английски, сега вече и преведено интервюто, ми направи впечатление тази част, а също и наскоро Чаатай каза, че не вярва в любовта, а в .... 

лоялността....

много странно на тяхната възраст.........

Може би пък професията ги е накарала да пораснат по-бързо от връстниците си  newsm78

# 681
# 682
здравейте  Hug Hug Hug Hug Hugстатията е много хубава Flutterпрочетох я на един дъх PartyЗори Hugблагодаря ти че я сподели с нас  Hug Hug Hugстрашни разочерования в любовта са имали Хазал и Чачи Blushкакво ли да си мисли човек newsm78и двамата го казват в интервюта по едно и също време  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
хвърлих и едно оченце на статията на Каан,отгоре отгоре,но по късно ще я прегледам изцяло Partyхубав следобед Хазалки Party Party Party

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/hazal-kayaya-sette-inanilmaz-surpriz

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 15:18 от Zhana Georgieva

# 683
  • София
.....страшни разочерования в любовта са имали Хазал и Чачи Blushкакво ли да си мисли човек newsm78и двамата го казват в интервюта по едно и също време  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
....

Скрит текст:
Че Хазал е наранена от фотографа, а той от аблата или Гизем  Wink

Аз все още чакам реакция от Хазалката за РД-то  Peace

# 684
  • София
Мише  Hug
Скрит текст:
Или може би, че разочарованията им са взаимни, наранени един друг

# 685
  • София
Мише  Hug
Скрит текст:

Скрит текст:
Ами, схванала си леката ми ирония  Wink Те си знаят  Peace

# 686
.....страшни разочерования в любовта са имали Хазал и Чачи Blushкакво ли да си мисли човек newsm78и двамата го казват в интервюта по едно и също време  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
....

Скрит текст:
Че Хазал е наранена от фотографа, а той от аблата или Гизем  Wink

Аз все още чакам реакция от Хазалката за РД-то  Peace

Hug
Мише  Hug
Скрит текст:

Мише Hug
Скрит текст:
Ами, схванала си леката ми ирония  Wink Те си знаят  Peace

Мими Hug