Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 80 439
  • 924
  •   1
Отговори
# 405
Ами поне при пиене на противозачатъчни е така, може би даже до 10 дни дали не беше...със сигурност не е още време да се тревожиш Simple Smile)) Hug

# 406
  • София
 Laughing Мерси, Dream  Hug Hug

# 407
За нищо. Hug

По темата - другия месец ще ходя на втори преглед след конизацията, дано все още всичко е наред, покрай всички тия неща вече ме е страх ужасно от ходенето при гинеколог (т.е. от резултатите де) Praynig

# 408
  • София
Никога не ме е било страх да отида на лекар.
Какво лошо би могъл да ми направи един лекар? Shocked
И никога не се притеснявам преди да видя резултата. Ако има нужда, ще се притеснявам, когато му дойде времето.

# 409
Ми радвам се за теб! Всички сме преживели сериозни притеснения относно здравето си тук и сериозни страхове и това изказване е меко казано грубо и не на място.

# 410
  • София
И аз съм преживяла страха от диагнозата РАК. И пак не съм умирала от ужас, докато чаках резултати. Не се сбръчквах от страх, докато чаках резултата от хистологията. Или проблемът е открит навреме, или не е. Ако е открит навреме, значи е решим, съответно няма за какво да се притесявам. Или пък проблемът е открит късно, тогава пък нямам какво да направя, значи няма за какво да се притеснявам. Mr. Green

Много тънкообидни имало тук. Twisted Evil

Явно съм различна, не си тровя нервите с въображаеми проблеми, мисля ги, когато се окаже, че ги има.

# 411
  • София
И аз съм преживяла страха от диагнозата РАК. И пак не съм умирала от ужас, докато чаках резултати. Не се сбръчквах от страх, докато чаках резултата от хистологията. Или проблемът е открит навреме, или не е. Ако е открит навреме, значи е решим, съответно няма за какво да се притесявам. Или пък проблемът е открит късно, тогава пък нямам какво да направя, значи няма за какво да се притеснявам. Mr. Green

Много тънкообидни имало тук. :twisted:

Явно съм различна, не си тровя нервите с въображаеми проблеми, мисля ги, когато се окаже, че ги има.

И какво като ти не си се притеснявала!!!!! Длъжни ли са да са като теб останалите!!!!
 Да ти кажа , КОГАТО ти кажат, че имаш рак, тогава ще те питам дали няма да се притесняваш. Абслоюлтно нищо сериозно не си прежвяла.  Peace
Толкова тесногръдо и детинско изкаване не бях чела от както пиша в темата. newsm78
И за протокола, аз не съм от тънкообидните, в момента се смея.

Извинявам се момичета, че излизам от добрия тон на темата!

# 412
Момичета  Hug
Не знам, с болести и диагнози "шега" не бива......то не шега ми не знам, това са неща, които не бива да се подценяват.
Dream и аз трябва след месец да ходя на 2-ро цито при Ганчева след лиип-а  PeaceНе трябва да ползвам тампони, но тя ми разреши да ползвам през септември на морето, а и сега ноември се наложи....Раната от фистулата не ми беше зараснала, тя още не е де, и нямаше как да допускам замърсяване и с превръзки  ooooh! Егати, то не е едно .......
Кики вече всичко е наред нали?   bouquet

# 413
  • София

Много тънкообидни имало тук. Twisted Evil

Да ,  явно    ТИ   си  различна  от  повечето  момичета  тук !   И не мога да разбера само  защо  се  чувстваш  длъжна  да  "СКАЧАШ"  на  всяка една  която  изразява  някакво становище ,различно  от твоето (дали е правила конизация  в частен кабинет или  пък  ,че  се притеснява  от преглед и  съответно  от  резултатите от  изследвания). Ами  нормално  и  човешко е да се притеснява ! НИМА  ВСИЧКИ   СА ДЛЪЖНИ  ДА  СА  ТОЧНО КАТО ТЕБ ???  Shocked  Или може би  именно  ТИ  СИ КРИТЕРИЯ  КОЯ  КАК ТРЯБВА ДА РЕАГИРА  ПРИ ОПРЕДЕЛЕНА  СИТУАЦИЯ ?  Тези  заключения  би могла  да ги даваш  ,когато някой  ти ги  поиска и те попита  -  ТИ  как точно  си реагирала при  дадената ситуация ?  Но  в случая  не виждам някой  тук да те  е питал   и  да ти е искал мнението ! ooooh! ooooh!   И  напълно подкрепям  Кики , че нищо сериозно не си  преживяла  ,че да правиш  тези  заключения!  Peace

И  не  не бих казала ,че тези, които ти отговарят са  тънкообидни , по скоро  тона  ти е изключително груб и не на  място !  Вероятно  не случайно си  избрала и този  никнейм   ЗМИЯ ?  Абсолютно ти  подхожда  на  "поведението " ! Peace

Кики  , nefertari30,   DreamComeTrue Hug Hug Hug

# 414
  • Wolwedans
Gesi Hug
"Блаженни са низшите духом...."
Колкото по-малко знаеш и чувстваш, толкова си по-щастлив...

# 415
Колкото по-малко знаеш и чувстваш, толкова си по-щастлив...
Т'ва вече го изпитвам на свой гръб

# 416
Мерси момичета Hug

Надявам се оттук нататък всички да сме здрави и да нямаме повече поводи за притеснения!

# 417
  • София
И  напълно подкрепям  Кики , че нищо сериозно не си  преживяла  ,че да правиш  тези  заключения!  Peace

Само не разбрах как точно преценихте какво съм преживяла, че и заключения вадите Mr. Green

А скачането на няколко от вас срещу мен не ви отличава по никакъв начин от квалификациите, които изплозвахте по мои адрес. Mr. Green
Айде останете си със здраве и се плащете от докторите, а не от собственото си безхаберие.

# 418
  • София
  Преди  години  доста  момичета  се  потрудиха  ,за да създадат тази  тема  като място  за   диалог  ,подкрепа и  споделяне  на жени преживели  сходни  здравословни  проблеми .Години наред темата  беше   именно  за това . Много  моля,не я  използвай ,за да "изливаш  тук  змийската  си отрова " !!!

# 419
Айде останете си със здраве и се плащете от докторите, а не от собственото си безхаберие.
Айде да си го кажа. Лекар съм. Далеч не съм безхаберна, ами изядох с кориците де що литература и атласи имам било за колпоскопия, ехография, оперативна гинекология, поведение при ектопия и прочие.
За безхаберието- наваксала съм си с  прегледи при най-различни специалисти за поне 10 години напред!

Общи условия

Активация на акаунт