Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 80 451
  • 924
  •   1
Отговори
# 465
  • Wolwedans

Скрит текст:
А ти се засрами от правописа си, защото е крайно обидно към аудиторията да си неграмотен лекар.

Чак сега видях скрития текст в поста ти. Тази вечер съм дежурна и отварям сайта през телефона си, когато имам свободна минута, та съм пропуснала да видя чудесната квалификация, която съм получила!
Когато в предшестващия ти пост си видях името за 4-ти път и то отново споменато с иронична жлъч, меко казано кръвта ми кипна. Когато пишеш през телефон, виждаш една много малка част от текста, който си написал. За това много често, едва след като публикувам нещо, успявам да го прочета в цялостен вид и ако се налага правя редакция. Но ти беше уникално бърза в присмехулния си отговор и за всички, които се интересуват- текста на поста ми е в оригинален вид. Ако няколкото пунктоационни грешки, леко объркания словоред и едно малко по-странно глаголно време, написани в състояние на афект, когато мисълта тече по-бързо от способността да натискам малките буквички на touch screen-a, ме правят неграмотна и трябва да се засрамя, то тогава добре- срамувам се и се извинявам на аудиторията за нанесената "крайна обида"!

# 466
  • София
Али, изобщо не се чувствай длъжна да се обясняваш. Hug Не си хаби нервите. Като типичен представител от породата си "змия" се чуди как да те клъвне, но я предупреждавам, че ако си позволи още веднъж подобно заядливо отношение ще информирам модератор!  Naughty 

Искаше ми се да поздравя Джесика за зъвращането си в темата.  Hug Надявам са подобни коментари да на я откажат да пише отново. Липсват още и бести и др. момичета. Надявам се, че са добре.  Hug

# 467
  • София
Али абе я и си я................. там където нали разбираш, защото!
Ще се обясняваш, няма нужда. Hug
Змия от самото началото те забелязах не защото си ме впечатлила с нещо, просто защото сме се доверили на един лекар за проблемите си. Писала си на момичета в темата и тонът ти е бил услужлив с точна информация. Защо има такава жлъч в последните ти постове? Както в живота и тук света е шарен. Всеки разбира и приема неща според собствената си призма. Когато не ти харесва някой , който се притеснява повече от теб или има друга причина просто го подмини. Тази тема е за взаимопомощ и въпросите на всяко ново момиче са идентични. Ако това те дразни не пиши, лесно е.

Нефтерари: Да, всичко е наред.
nonsense: Бести е добре, пише в друга темичка и дано и там нещата са ок.
Джеси: е добре. С двама калпазани не и остава много време. Джеси е "рогато" като мене и такива коментари не я впечатляват особено. Laughing
    bouquet

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 08:13 от Kиkи

# 468
Змия, достатъчно оспами сериозната тема. Излез от обкръжението на неграмотността тук, за каквито ни смяташ и създай тема където да просвещаваш безстрашните и смели жени. Не тук е мястото и не това е начина по който подходи, най-вече по отношение на Али. Това е жената допринесла най-много с компетентността си да ни разяснява на всички нас, които сме без медицинско образование за наболелите ни проблеми! Али, прости и. Тя не знае какво пише. Отровата и отправена към теб е отрова към всички момичета. Няма ли модератор? Защо трябва да търпим всичко това. Бъдете здрави, змия включително и ти!Никоя от нас да не се притеснява открито да си изложи проблема от мисълта, че може да бъде ухапана.  newsm10

# 469
Аууу, за 1 вечер какво е станало тук  Crazy Дано сте се разбрали вече и да няма драми, защото темата НЕ е в клюкарника  Peace Радвам се на всички с добри резултати  Hug
П.П. Моля, да ми препоръчате коремен хирург в София, нямам проблеми в АГ-отношение. Просто търся второ мнение....

# 470
Чудех се да пиша ли, да не пиша ли....следя темата от близо година, писала съм малко тук. Та искам да кажа, че ми е безкрайно тъжно точно Али, която много уважавам а предполагам и не само аз, да получи такова обидно отношение.   Confused

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 09:05 от Lemy

# 471
  • София

Искаше ми се да поздравя Джесика за зъвращането си в темата.  Hug Надявам са подобни коментари да на я откажат да пише отново. Липсват още и бести и др. момичета. Надявам се, че са добре.  Hug

nonsense ,  Благодаря  ти  много за поздрава !  Hug

Не  бих казала ,че  се  завръщам  в  темата , просто  не  можах да  се  въздържа и  изразих позицията си  към  последните  "събития",  ако мога така  да ги  нарека .........  ooooh!  

Мисля ,че е   съвсем разбираемо  защо  вече не  пиша  редовно  не само аз ,  но и  Бести ,  ДХ3  , както  и други  момичета  от "старите  "  теми  .  Ще  кажа  само  ,че  за  почти   5  годишен "престой"  в тази тема  все  е имало  препирни  и  разправии, но такива  обиди ,  квалификации  и  такъв  аругантен тон   като   сегашния  досега  почти  не  съм чела   тук  ........    Ами честно  казано  за  толкова време   вече  съвсем се  уморих и  не виждам  смисъл  да  пиша  тук  .

И  друго  исках да кажа ,че  ако  някои  хора  ,  наистина  бяха  образовани  и  интелигентни ,за каквито  претендират , просто  не биха  допуснали да "паднат "  на такова ниско ниво  .......

Кики , Hug  да  "рогата " съм ,но   не  бих казала  ,че  такива коментари  не ме впечатляват . Напротив -  "паля"   се  изключително  много  и затова  предпочитам да  не пиша  вече  тук ,както  преди  !   Многократно  съм била подлагана и аз през годините  ,на това  ,на което сега е  подложена     Али ..........  Али  ,мила аз  наистина много се  "уморих  "  от  всичко това   Hug.  Мисля  ,че  след време и  ти  ще  стигнеш  сама до  тези  разсъждения  .........   Възхищавам се  на  упоритостта и  волята  ти  неуморно  да  обясняваш  дори и най-  елементарни  понятия !  Peace  bouquet

# 472
  • София
Здрaвейте милички
 HugЧетa ви нa нещо е ми се пише много но мисля всички ви и се рaдвaм нa добрите резултaти.
Тея в Онкото много ме учудихa кaто ми взехa цитонaмaзкa  и нa въпросо,зaщо ми я взимa,тя нищо не кaзa Simple Smile инaче резултaт Пaп 2....
Професор Горчев кaкто и др.Димитров от сф ми кaзaхa,че цито в моя случaй не се прaви омa ,a де....
Нa мен ми изтекохa 6 те мес болничен ,a от вчерa съм с телк рещение и прaво нa рaботa a от днес официaлно сфм в плaтен год отпуск зa 2013 г.

# 473
  • Wolwedans
Благодаря ви момичета! Направихте деня ми по-топъл  bouquet Hug

# 474
Еййй, Димяни, кораво момиче си, теб съм те признала  Peace Сигурно е гот да се върнеш на работа  Crazy Ама какво цито, кви 5 лева? Това цито от къде ти го взеха, то нали вече няма от къде  newsm78
Живи и здрави! Според мен Горчев какво ти каже - това е вярното  Party
И аз се завръщам на работа на 18-ти, не споменавам нищо друго - имам си моя собствена тема хахахха, тя наистина е само моя /почти/, за да не спамя тук тази  Mr. Green

# 475
Благодаря ви момичета! Направихте деня ми по-топъл  bouquet Hug
Е как  Mr. Green Далеч от негативизъм стоим ние  Peace
П.П. Благодаря ти за схемата с аулините и т.н.   bouquet

# 476
  • София
Змия, момичета тук не се тръшкат, просто са изплашени и търсят малко подкрепа. Няма нищо лошо да им обясниш колко лека е безобидна е тази процедура, но не и с този заядлив тон. Кому е нужно допълнително да се изостря атмосферата. Щом знаеш толкова много, просто помагай, обяснявай, защо с този заядлив тон. Какво лошо видя в отношението на момичетата тук, че ги обсипваш с ирония?!! Получава се ефекта "каквото повикало, това се обадило", дай любов и ще получиш любов, но ако даваш ирония и надменност, това и ще получиш...

Това е правилната философия. Прегръщам те. Hug

Джес:  Heart Eyes Недей, не си заслужава!  Heart Eyes

# 477
Привет и от мен, С ЛЕДЦ процедура  съм при д-р Славчев преди около месец, сега току що спрях противозачатъчните , които ми предписа за отлагане на цикъла. След процедурата имах нормално не обилно кафеникаво течение, после спря,  но сега преди първият цикъл ми  се появи едно бяло течение с леко жълтаникакъв оттенък и се чудя дали е нормално, Аз преди конизацията имах доста обилно течение, той ми каза че след конизацията трябва да изчезне и всичко да се нормализира. Та исках да попитам как е при вас? предполагам , че това течение е временно Sad

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 14:40 от Nadejda_ Al

# 478
Ровейки из форума видях пост на една дама и си отговорих сама Simple Smile
 "В резултат от некрозата на обработената тъкан, последващото й отстраняване от организма, менструалния цикъл и самопречистването на влагалището се получава постоянно и продължително течение. То може продължи два месеца, като се променя и най-често значително намалява след първата менструация след обработването на раничката. Важно е да се знае, че наличието на това течение не е ненормално явление, а точно обратното - то показва, че организмът се лекува и че другите тъкани и органи функционират правилно."

Но все пак ще съм щастлива , ако някой сподели лично  Simple Smile Благодаря ви, Късмет на всички!

# 479
  • София
Аз пък имам кафеникаво зацапване между последните два МЦ (преди половин година пак имах такова) и сега ми дойде на 16-я ден, а в понеделник съм на конизация. Преди ми казаха, че най-веротно е хормонално нарушение и няма връзка с резултата от колпоскопията и биопситя, но се притеснявам дали пък има връзка?  newsm78 Някой рак по навътре........направо се вкарвам в такива мисли...

Общи условия

Активация на акаунт