Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 80 474
  • 924
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ви момичета! Направихте деня ми по-топъл  bouquet Hug

Али,  newsm51!

Змия, имаш усет. Правилно си избрала името си.

# 481
  • София

Змия, имаш усет. Правилно си избрала името си.

Много сте мили всички Mr. Green
Да ви се връщат и на вас милите чувства, които проявявате Mr. Green

# 482
Много сте мили всички Mr. Green
Да ви се връщат и на вас милите чувства, които проявявате Mr. Green

И на теб, и на теб. Бъди жива и здрава.

# 483
Али дано и ти като Кики не се откажеш заради такива особи и наистина да продължиш да помагаш на такива като мен,макар и с елементарни въпроси,които наистина битрябвало да знам,но уви... Simple Smile Радвам се че има хора като теб,които помагат на нас от "простолюдието"  newsm53
Не се отчайвайте от лошотията и нека да не ви отказва, а нуждата от помощ и готовноста винаги да помогнете нека ви стимулират,макар че съм обедена,че никак не е лесно  Hug Hug Hug

# 484
  • София
poliD, захващайте се сериозно с лечението си с твоя партньор. Направи всички необходими изследвания докато е време и не позволявай проблемите да хронифицират, че после отърване няма. За съжаление, не знам кой гинеколог да ти препоръчам. Най-добре си избери някой от първа страница. Успешно лечение ви желая.
Димяни, нали Джеси /при Ганчева, ако не греша/и още някой беше споделил, че са вземали цито след хистеректомия. Не си първия случай. Приятна отпуска ти желая, да й се насладиш пълноценно. Нямаш право на болнични повече!  Heart Eyes Naughty

# 485
  • София

Димяни, нали Джеси /при Ганчева, ако не греша/и още някой беше споделил, че са вземали цито след хистеректомия. Не си първия случай. Приятна отпуска ти желая, да й се насладиш пълноценно. Нямаш право на болнични повече!  Heart Eyes Naughty

Доц.  Дянкова и Д-р  Ганчева и двете са ми потвърдили  ,че цитонамазка след  хистеректомия  се  взима  от  влагалишното дъно  само в случаи  ,когато  резултата  от  хистологията е  бил  Са  ин сито или  инвазивен карцином !  Т.е.  в  останалите случаи  на дисплазия  І -ІІ  и  ІІІ  ст. не се взима !  Да  ,на мен Ганчева  април месец  обаче ми взе  (при  рез .  плосък  папилом с дисплазия  І - ІІ ст.)  незнайно  защо  ?

На  1  ноември  бях на  преглед при  Дянкова и  пак  питах  за това и тя  потвърди  ,че няма никаква нужда от  цито  при мен  .  Peace Прегледа ме и с  ехограф и  яйчниците ми  функционират нормално ,  имам  овулация  и  т.н. 

В  случая  на Димяни , може би е уместно  взимането на цито  от  влагалищно дъно  просто за проследяване  !  Peace

# 486
Благодаряяяяя Simple Smile)))  Hug Hug Hug

# 487
  • в Низината
Аз пак нещо да питам.
Винаги и задължително ли се изписват хапчета за забавяне на цикъла след конизация? Питам, защото на мен не ми бяха изписани такива.  newsm78

# 488
Ми май основно Славчев изписва, за други поне не съм чула. newsm78

# 489
На мен ми предстои колпоскопия и цито... след 4 дена,на 18.11 и в интерес на истината треперя по скоро защото не съм при моята док. а по Здравна каса  Rolling Eyes Confused

# 490
На мен пък никой не ми отговаря на въпроса  Cry дали сте имали обилно бяло течение преди конизация и дали ви се е нормализирало след това .....

# 491
  • София
На мен ми предстои колпоскопия и цито... след 4 дена,на 18.11 и в интерес на истината треперя по скоро защото не съм при моята док. а по Здравна каса  Rolling Eyes Confused

Нищо, спокойно!  Hug И по ЗК има свестни лекари.

Надежда: Не съм конизирана, не мога да помогна.

# 492
На мен пък никой не ми отговаря на въпроса  Cry дали сте имали обилно бяло течение преди конизация и дали ви се е нормализирало след това .....

Съветвам те най добре се консултирай с лекар, да не е някое възпаление точно преди твоята процедура , аз също нямам опит но не ми звучи добре думата обилно бяло течение Confused

# 493
  • в Низината
Nadejda_ Al, аз преди конизацията, от време на време, имах слабо течение, примесено с кървави жилки. Бяло течение не съм имала никога. След конизацията и след като ми спря кървенето, ми се появи течение, което няма нищо общо с това, което описват момичетата, че е нормално да има след конизация. Мен пък това ме притеснява.
Възможно е да е някакво възпаление. Провеждала ли си лечение досега?

# 494
  • София
Аз имах бяло течение след конизацията.Значително намаля,когато док, ми махна 2-та конеца и полека-лека спря.Не се притеснявай,но се консултирай и с лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт