Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 78 784
  • 924
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте отново Simple Smile
Записах си час при проф. Карагьозов в Токуда,но в бързината забравих да попитам дали работи с направления... Някой бил ли е при него, да сподели мнение? Знам ,че е светило и ми препоръчаха да опитам при него и дори не очаквах да ми дадат толкова скоро час (31.10).
Аз ще отида след втора цитонамазка,за която не знам дали ще ми е излязъл резултата все още до тогава... В Токуда вероятно правят на място такива.
Просто,моля ако сте били при него, опишете ми долу-горе как минава прегледа (ако имате време за това)
Предварително благодаря!

# 151
Стелфи, браво за добрите резултати, на теб потвърди ли ти се диагнозата от биопсията с тази от хистологията после?

- аз пиех по 2, но май не беше регулон, а нещо друго.
- воднистото на мен ми тече към 12 дена, много е неприятно, но после ми почна кървене, та...не се знае кое е по-добре Grinning Славчев не ти ли даде листче с описание какво да очакваш?

# 152
  • София
Ами резултатите реално не ги получих на хартия, защото миналия петък като отидох да ги взема кабинетът беше затворен по някаква причина. В понеделник се обадих и ми ги съобщиха по тел. само, без подробности, така че не знам дали са идентични биопсията с хистологичното изследване.... Казаха ми, че като дойда на контролен преглед може да си получа разпечатката (не че са ми я отказали сега).

Лекарството, което се приема по 2 таблети дневно е Цилест - за него ми обясниха в кабинета. Но понеже Цилест нещо бил изчезнал от аптеките може и Регулон, само дето не разбрах по колко newsm78

Дадоха ми и листче - пишеше да очаквам течение, но не пишеше с каква продължителност ще е Grinning

# 153
Рени, здравей, честито за ранния час! Не работи с направления...
Ти за какво ще ходиш при него?
Да не си се записала при професора, а не при сина, сега това се сетих  newsm78

# 154
Stelfy, може да пишеш на имейла от сайта им с име и дата на процедурата и ти пращат резултатите по мейла сканирани, супер удобно е, аз така получих моите Simple Smile

А иначе звънни и питай за Регулона, но предполагам, че пак по двечки са.

# 155
Ira722, аз се обадих на телефона, който е публикуван на първа страница,там си записах час на регистратурата при Проф. Карагьозов , но честно казано и аз не знам при кой точно...(не знаех, че са двама...)
Ако не работи с НЗОК, колко ли струва прегледа???
Иначе отивам за пръв път там,понеже в местната болница, при рутинната ми годишна цитонамазка ми излезе ПАП 3А. Посъветваха ме да потърся някой специалист и по-точно Карагьозов в Токуда. Сега лекувам вагинална инфекция с Полижинакс и Фарматекс. Следващият понеделник съм на контролна цитонамазка пак тук, евентуално колпоскопия, но им нямам вяра... Ще взема резултатите и ще бягам на 31-ви към София.

# 156
Здравей Рени,
аз съм била при проф.Карагьозов...първо платих 45 лв. за преглед,а след като ме гледа и на колпоскоп ми каза да платя още 20 лв.Занеси му всички изследвания,които имаш и след като те види ще ти каже какво да правиш.Много е готин,добър избор си направила.Успех.

# 157
  • София
Stelfy, може да пишеш на имейла от сайта им с име и дата на процедурата и ти пращат резултатите по мейла сканирани, супер удобно е, аз така получих моите Simple Smile

А иначе звънни и питай за Регулона, но предполагам, че пак по двечки са.

Много благодаря!! Hug Така ще направя Simple Smile

# 158
Reni, здравей. Ти си си записала час за бащата- той е професора. За сина няма часове до Февруари. Аз ходих при сина. Прегледа е 45 лв. Цитонамазка и колпоскопия са още 45 лв. Предполагам, че и за бащата са горе-долу такива цените. Както ти е писала Ira, никой от тях не работи с направления.

# 159
Не знаех, че професора преглежда, мислех, че само консултира  Rolling Eyes

# 160
  • София
Здравей ira722,

Днес се обадих да си запиша час за Карагьозов и ме попитаха: "Карагьозов - гастро или АГ?" newsm78
Първиат възможен час беше за февруари...

# 161
Момичета, да ви попитам ще има ли разлика/изменения при преглед, ако си след цикъл, по средата или ако си преди цикъла?  newsm78

Скрит текст:
п.с.Да и аз така разбрах чак за февруари за АГ. Иначе за гастро... за първи път го чувам...

# 162
Здравейте на всичкии!! Simple Smile) Да ви споделя малко добри новини и ако мога да Ви предам малко поне позитивна енергия от моята  Hug
Днес бях на лекар и кистата, която откриха преди 2 седмици (4.5см.) е изчезнала!! Нямам думи да Ви опиша колко съм щастлива. Също така всички други изследвания са наред, чакам само във вторник резултатите от цитонамазката. Да ви кажа прочетох за чая от бял равнец, турта и невен, направих си го и пих...не знам дали от него...дали от това, че ходих в Свети Мина и се помолих или просто организмът ми се е преборил с нея но съм просто щастлива че няма да имам трета операция!!

Пожелавам на всички Ви само добри резултати и много много здраве!!!  bouquet  bouquet Hug Hug

# 163
Честито, мила!

# 164
Само да попитам в тези 45 лв в Токуда какво ви се включва, само стандартен преглед или с ехографски защото ми е странно а и доколкото знам само колпоскопията им беше 40 лв, цитонамазка 20 -нещо такова .  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт