Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 29

• 78 688
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
  • Wolwedans
Алли, аз ползвам Гинексид пяната, тя е външно. Предполагам и тоя спрей ще е така....
Тез докторя съвсем ме втрещиха. Каза ми да го пръскам във влагалището преди и след полов акт. Пък то ни апликатор за влагалище, нито пише, че може вътрешно Mr. Green
Само дето си дадох парите Joy
Аз нямам ни херпес, ни кондиломи Laughing
Като му казах, че ме е страх мъжо да не ми предаде пак инфекцията (нали уж всички вируси ми излязоха негативни последния път) и той вика ще пръскаш от това ново чудо или само с презерватив hahaha
И за бонус ми изписа Екомер 3 по 1 табл. за 3 месеца, за всеки случай.

# 856
Здравейте отново, момичета. Продължават да ме човъркат разни въпроси...Конизацията по здравна каса ли е или си плащахте? Ако на биопсията резултатът е цин 3, от конизацията може ли да излезе например цин 2 или рак на място? И аз подобно на Милинка се хвърлям в различни разсъждения и не мога да заспя до късно през нощта...По принцип моят доктор ми каза да не се притеснявам, но аз като си се знам каква съм, не мога да не мисля…не се стресирвай аз бях пап 4а цин 3 и на хистологията беше абсолютно 4исто така 4е никакви предварителни стресове Hug

# 857
ally- аз предлагам да напръскаш мъжа си  с това чудо  Joy hahaha
 ами ако мъжа го няма вируса, нали няма опасност да се предаде уж? Питам ,че да знам да взема и аз това нещичко, видях пишело, че предпазвало от ЧПВ ... Thinking

# 858
ally- аз предлагам да напръскаш мъжа си  с това чудо  Joy hahaha
 ами ако мъжа го няма вируса, нали няма опасност да се предаде уж? Питам ,че да знам да взема и аз това нещичко, видях пишело, че предпазвало от ЧПВ ... Thinking

хахахаха Grinningами как така мъжа го няма тоя вирус та нали те са пощалоните newsm78

# 859
 Confusedздравейте моми4ета искам да попитам нещо на 25 ден съм след конизация вси4ко беше добре до преди 1 4ас сега има страхотни болки ниско долу незнмам на кАКво моЖе да се дължи дали 4е по4нах работа или съм настинала утре ще се обадя на професорката ама тая ве4ер незнам кво ще правя а тук не е като в БЪЛГАРИЯ Cry

# 860
  • Wolwedans
Confusedздравейте моми4ета искам да попитам нещо на 25 ден съм след конизация вси4ко беше добре до преди 1 4ас сега има страхотни болки ниско долу незнмам на кАКво моЖе да се дължи дали 4е по4нах работа или съм настинала утре ще се обадя на професорката ама тая ве4ер незнам кво ще правя а тук не е като в БЪЛГАРИЯ Cry
Да не би да ти идва цикъла? Изпий едно аулинче, нурофен или каквото имаш вкъщи...

# 861
не нямам цикъл тои беше на 28 изпих един спасмалгон ама не минава  ooooh!и пове4ето болката ми е в ляво

# 862
  • Wolwedans
не нямам цикъл тои беше на 28 изпих един спасмалгон ама не минава  ooooh!и пове4ето болката ми е в ляво
Не би трябвало да има връзка с конизацията. Нямате ли някакъв спешен център, където да те прегледа лекар, независимо какъв- хирург, интернист, може и да не АГ. Такава внезапна и силна болка не е за подценяване

# 863
Здравейте, много отдавна не съм влизала в темата.  Днес реших да надзърна.

Стана ми интересно, че говорите за успешно излекуван ЧПВ. Това възможно ли е? Навсякъде се говори, че е нелечим, а се лекуват симтомите и състоянията до които той води.

Нещо ново ли се е появило?

# 864
мерси за отговорите ally мисля да отида до бърза помощ но тук 2 4аса ще 4акам да ме приемат и 2 4аса ще 4акам да дойде лекар ама ще отида защото много ме боли ще пиша след това лека ве4ер на вси4ки  Sad

# 865
  • Wolwedans
мерси за отговорите ally мисля да отида до бърза помощ но тук 2 4аса ще 4акам да ме приемат и 2 4аса ще 4акам да дойде лекар ама ще отида защото много ме боли ще пиша след това лека ве4ер на вси4ки  Sad
Дано да не е нищо сериозно Praynig

# 866
 fatma_79@mail.bg   възможно е да е спукана киста. Аз съм оперирана, но със запазени яйчници и след операцията скоро ми се случи да ме заболи ужасно силно корема. Направо си ревях от болка...
Ходих в спешното и след куп изследвания се оказа спукана киста. Течноста която се излива дразни. Докато се абсорбира боли. Но ако те боли много отивай, не чакай. Защото в този случй може да се спука кръвоносен съд и да стане лошо.
Това е един вариант. Но отиди най-добре в спешен кабинет.
После пиши какво се е оказало.

# 867
Mомичета, на някоя от вас предписван ли е този спрей преди и след полов акт за намаляване на вероятността за реинфекция след успешно излекувана ЧПВ инфекция? 
Не мога да си обясня как и къде се пръска Embarassed
Ел Вел, супер си! Браво! Чудесна новина! Hug

Ally_t, аз ползвам този спрей от 3 месеца, изписа ми го гинеколога, който ме проследява. Думите му бяха: използваш това лекарство винаги когато имаш полов акт. Партньора си пръска добре ,,питона" Laughing, а аз си впръсквам във входа на влагалището, трябва добре да се разтвори ,,пеперудката" Laughing и се пръска, след акта, след измиване отново по същия начин.) Какво ли вече не си ,,навряхме" и изпихме...). Идеята е да изтрепят #2gunfire гадинки ако има, но в моята глава се върти и друг въпрос, който не е описан в листовката и мисля да го задам при следващото си посещение. Хубаво убива ги, ама все пак не е ли необходима някаква експозиция за да ги утрепе..) И веднага си представям картинката - аз разчекната и опръскана и той парфюмиран, чакаме времето ако има нещо да измре и тогава да започне акта.  Joy Joy Joy

# 868
  • Wolwedans

Ally_t, аз ползвам този спрей от 3 месеца, изписа ми го гинеколога, който ме проследява. Думите му бяха: използваш това лекарство винаги когато имаш полов акт. Партньора си пръска добре ,,питона" Laughing, а аз си впръсквам във входа на влагалището, трябва добре да се разтвори ,,пеперудката" Laughing и се пръска, след акта, след измиване отново по същия начин.) Какво ли вече не си ,,навряхме" и изпихме...). Идеята е да изтрепят #2gunfire гадинки ако има, но в моята глава се върти и друг въпрос, който не е описан в листовката и мисля да го задам при следващото си посещение. Хубаво убива ги, ама все пак не е ли необходима някаква експозиция за да ги утрепе..) И веднага си представям картинката - аз разчекната и опръскана и той парфюмиран, чакаме времето ако има нещо да измре и тогава да започне акта.  Joy Joy Joy
Joy Мъжът ми направо ще бъде очарован Joy

# 869
Партньора си пръска добре ,,питона" Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy

Леле, мазохистка, жива и здрава да си, развесели ми деня!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт