Златна есен тук е вече , с глас се смее МАЙското човече

• 28 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Светли, виж на какво попаднах днес, дано ти е от полза

http://www.zajenata.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B … E!-news11210.html

# 601
Мон,направо нямам думи вече.Дано баткото  се оправи по-бъро и Сияна също.Аз не знам просто как издържаш.То пък кк не стана нещо при теб без проблеми и бързо, само болести,грижи,тревоги.Хайде да минава вече и занапред да се радваш на двете дечица и да са живи и здравички Hug Hug Hug Hug Hug
Светли,дано скоро се правиш

# 602
  • София
Да се отчета днес след ваксинацията, точно 8 кг сме 67 см. Малката е добре, даже е по-весела от обикновенно.
  Светли  пожелавам бързо да се оправяш.
 За урината на нас ни каза до 30 мин след вземане да се занесе за изседване.
Коремната ехография ни препрати към Фи- хелт центъра .
  Hug Hug на всички

П.С. т.к наближаваме 50 страница, може да се  давате предложение за заглавие на нова тема и да пусна анкета

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:23 от kanye

# 603
Здарвейте,дано да сте добре всички.Аз днес съм много по добре от вчера съм на АБ,и разбира се на домашни лекове сливицата почти е спаднала.Айде да се свършва с тия болести.А и давам на бебо вит.Ц за по сигурно,но като се излекувам аз на пълно, ще му го спра.ХУбъв слетобед на всички. Hug

# 604

П.С. т.к наближаваме 50 страница, може да се  давате предложение за заглавие на нова тема и да пусна анкета

две предложения от мен:

МАЙчета добрички с топли ръкавички!

МАЙското човече си облича топлото елече!

# 605
МАЙчета добрички с топли ръкавички!    newsm10

# 606
Здравейте мами Hug !
Светли радвам се,че си по-добре!  
Аз имам проблем със захранването. Малкия отказва да се храни,иска си само шишето с АМ. До преди седмица и половина някъде си хапваше на обяд цяло бурканче пюре,или картофено,или картоф+тиква или +морков и му харесваше. Сега обаче,когато го храня, хапне първите 3-4 лъжички и след това е кошмар,бута ми ръката,не знам играе ли си или не го иска... Когато все пак успея да му сложа храна в устата я гълта,не плюе ... но накрая идва един момент,в който затваря устата и край,повече не приема. Пробвах различни пюрета,каши,но не ... разчита си само на АМ. Имате ли някакъв съвет какво да правя?

Предложение за тема:
Бяла зима на врата чука,МАЙчето бърбори и писука!

# 607
  • София
Šunšhine ние сме почти от началото така с пюретата. не го насилвай  , колкото изяде ,толкова.Все пак до годинката основната храна на бебета е млякото ( за предпочитане кърма, но като няма - АМ).Пробвай с игра  да му предложиш лъжичката, да я поднася сам към устата ( при нас това минава) или й давам друга лъжичка в лявата ръка  Crazy  и тя като тръгне да я лапа , бързичко й натиквам другата с пюрето  Mr. Green .

Две вечери малката е много неспокойна, снощи се буди 5 пъти , като единия път се приспивахме 1 час,  явно и другият зъб е тръгнал. А и горния венец е доста подут на мястото на горните резци. Почнах по малко да я слагам в проходилка, че кръст не ми остана, да ходим или да се носим. Вече ми е доста тежка и в слинга.

И трите предложения ми харесват , още 2-3 чакам и ще пусна анкета.

Имам една почти пълна кутия с оризова каша, няма да давам скоро, така че някоя от СФ мами ако иска може да я подаря ( може още 1,5 седмица да се ползва), че ми е съвестно да я хвърля.

# 608
Ето и моите предложения. МАЙското човече чака първото си снежно човече.      Бяла зима тук е вече да пълзи се учи МАЙското човече.  Коледа и новата година с подаръци ще зарадват МАЙската дружина.

# 609
Гледам,че и други мами слагат бебоците в проходилка.Как е при вас,че ние ходим много с нея,ама на зад на пред не можем. Laughing

# 610
Бяла зима тук е вече да пълзи се учи МАЙското човече. Peace

kanye и аз го слагам по малко в проходилката да се занимава с играчките,но той се избутва и много добре движи,само че само назад  Simple Smile

# 611
момичета каква доза вит. Ц се даваше, от колко мл и наведнъж или на два пъти? Каката е хремава и искам малко да дам на Макси.

# 612
silvia_sim , на нас педи ни изписва по 1 малка ампула в продължение на 10 дни. 
Офф малкия пак е започнал за се закашля нещо,а до преди седмица бяхме на лекарства.

# 613
  • София
Силве аз давам по една цяла малка ампула еднократно на ден. Така ми е казала ЛЛ. Изкарвам съдържанието със спринцовка и с нея я давам.

С проходилката си ходи напред , понякога и назад , по скоро като се запъне в някои от мебелите.

Някой има ли бънджи, обмисляме дали Дядо Коледа да й донесе бънджи или дървено- плюшено конче  newsm78

# 614
Някой има ли бънджи, обмисляме дали Дядо Коледа да й донесе бънджи или дървено- плюшено кон  че . Ние имаме,но нему се радваме или по-точно не знае какво да прави с него,а за коледа сме решили да ме вземем музикално килимче и люелеещо се конче,е идруги музикални играчки,ама те са помежду-другото.Оф аз вече много се вълнувам за тия празници.

Общи условия

Активация на акаунт