! И накрая в 17:30 съня и надви и сама си заспа ... Повече няма да позволя да спи толкова сутрин , защото преди не ни беше проблем , спеше си , ама вече по голяма , по малко спи и предпочитам да спи следобед , да мога да свърша нещо и аз , пък и да седна все пак !!
!

В края на краищата както Пеперудката каза - без музика и без играчки, пък да видим каква ще я свършим. Честно казано беше най-анатомично и тъй като Бибилота беше с мен, я слагах да сяда и това ми се стори най-удобно наистина... Та първо, второ и накрая трето... - http://www.hippoland.net/bertoni-anatomichno-g-rne-hipo
. Ники, гледахме и вашата, ама тая е много маневрена и върви сама с тия колелца, които всичките се въртят на 360 градуса и малката много й се зарадва - опита се да бутне всички стелажи в магазина... ужас...
Въпреки че трябва, заради коледните костюми и коледната фотосесия.

А относно фотосесията - разкажи по-подробно - тя ти дава за 60лв 10 от всичките снимки, така ли? А кои 10? Тя показва ли ти всичките да си избереш или тя избира? И какво значи - смяна на декори - дрехите ти каза, че са си вашите, но какво сменя... Разкажи, ако намерих верме, моля, че и аз я мисля тая фотосесия... 
Да те радва много, да се смее и играе сладурката и да изкара лесно зъбите до следващата месечинка поне, когато ще й пожелаем за останалите зъби... Мен Бъни ме научи за тортите и снимките - веднага ще си позволя да прелея знанието, тъй като си пазя ЛС от нея.
Тя няма да се сърди, щото е заета, а много обича да помага

! Със здраве да си ги ползвате и да сте много доволни. Само столчето не си ни показала, че ми стана интересно. Ние купихме някакво, ама май е бая куча марка
. На мен 300-400 лв за столче ми се струват ужасно много
.
.
. Общите ни снимки бяха на бял фон, като ние бяхме легнали, седнали, и още няколко пози, които тя ни казваше как да застанем. На последните снимки (общите ни) той пък не спря да прави муцуни и да се смее и фотографката и асистентката не спряха да се хилят. Имаме и още няколко снимки, които ми станаха любими - те са като на приглушена светлина и Калоян е сниман в профил. Там е голичък до кръста и снимките са в близък план. Нещо подобно - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x … _1691597881_n.jpg
. Сигурна съм, че ще станат хубави снимки.
!
!
Браво за всички покупки, направо сте го изкупили Хипото 

!
! В коя седмица стана вече? Разбрахте ли пола на бебчо? Ох, вълнувам се наравно с теб
.
!
.
!
Не мога да се включа никъде и никак!Тия деца са ме заринали буквално!!!!Преди малко уж бях приспала малката,тя па спа 10 мин и стана! 
И ся ми реве тука,че още и се спи!

. Та аз само с 10 не се примирих. Викам като ще правим сесия поне да са 20, че с тези 10 то все едно нищо нямам. Язък за цялата разправия с преобличанията и цялата хамалогия. Та така. Резултатът е че от тези 140 ще получа 20, които да са обработени. Други - не. Много ме е яд. А и като знам че имаше още няколко снимки, които много исках, ама вече щеше да ми стане много скъпо ..... направо ме боли сърцето. А ще бъдат изтрити
.
! Не се притеснявай за Дени. Ще се справи геройски. Ще видиш. Ще му бъде интересно там. Ще чакаме да разкажеш после. Честити ви покупки и на вас. Радвам се за колата ви. И аз искам да му вземем, ама ще е другият месец - за Коледа
. Препоръчани теми