Раличка много я обича.
Дано да става за нещо, че и аз съм набутана със същите банани като Полин...
?
. За пореден път ми го прави това и вече ще изпуша. Значи, къпем се, храним се и вече облечен с пижамата се приспиваме. Стоя аз като пън до него и го чакам да заспи. 30-40 мин нашият ми се върти, докато заспи. Разгеле, заспа и аз се изнасям от стаята. След което нашият след 5 мин се съобщава, че е буден и започва да реве, щото видиш ли е останал сам в стаята. Отива ММ да го види, а нашият вече свежарка наспан
. И в момента е най-свежият и стои на дивана и си играе с едни ключове. Премята се като риба на сухо и кипи от енергия. Не знам кога смята да спи това дете
. Ама май ще взимам аз крути мерки - ще го оставям да се приспива сам и хич няма да вися при него. Само че като го оставя в кошарата, той прави всичко друго, но не и да лежи. Така се хвърля и върти, че целият се потрошава. Ако го оставя там ще трябва да ходя през 5 мин, защото нашия си удря главата, но въпреки това не се спира. Направо не знам какво да го правя това диване. 
.
. То се върти , то се изправя , то какво ли не , какво ли не , само и единствено рекламите ни спасяват ( и то не всички , предимно обръща внимание на реклама където има детенце , детски глас , има една с баба яга , изобщо такива който може да нямат общо с дете , примерно тая на баба яга е за виваком
.
малката 
, ще и помогнеш на Полинчето , как няма
. И аз щях да пиша , но наистина , тая седмица е някаква лудница около мен
. Не мога да съм толкова активна тук .. Ама ще се поправя
!!

. Със сигурност сте много хубави ! Ама и той модел от малък
.
. Вече ръца съм вдигнала !!
.
. Ама пък от друга страна двойно щастие
.
.
. В една градинка бяхме , и на една въртележка я въртях ама лекичко , и дойде един баща ( ама баща ...
, един набит , с едно хубаво тяло ... уу проплакнах окото
) . И Габи с него се закача яко , той качи и неговото дете , което беше по голямо към 4-5г. някъде , и ги въртя и неговото ( то момченце ) , като си хареса Габи и само по нас върви - голям смях беше
. Иначе честно го засичах тоя баща там , сега вече не излизаме в тоя студ и не сме го виждали
. Ходих оня ден , него го нямаше , сега ще стане студено , как ще ходя не знам .... Уффф , а то времето си минава , минава и накрая ще си останем без фотосесия
.
Шегувам се, заета си, разбирам те напълно! Ама вие сте си проходили, бравоооо..Супер, напредвате! Аз ся нещо не разбрах, хем Коко зет, хем по градинките се заигравате с някакви татковци и батковци, ааа
Вили, яяя, поговори си малко с Бъни, вижте кво става там
Шегувам се, разбира се..

..

)
, знам че се шегуваш , ама аз да си кажа защо ме няма , че да не кажете тая па не иска да пише
.
.
!
. Снощи дребният заспа чааак в 23,30ч. Какво беше това чудо, не знам?! По принцип яко си спи и то като заспи към 21-21,30ч си откарва до 9ч сутринта. А днес егати съня ..... и на всичкото от горе от 8ч не е спал и си играе тук.
?! То ме побърква направо. Знам, че от тук нататък ще е така, ама много ми е терсене като ми се спи а нашия дава зор да става.
. Ма то не е от сега. Още помня аз, че се заиграваха с едно друго момченце там
. Ще му кажа аз на Коко да стяга снахата, че то така не може.
. Препоръчани теми